![]() |
06.03.2010 Sırtı Avı
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bunlar sırtıda gelen lüferler. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bunlarda bir önceki hafta aldığımız balıklar. Epey uzun zamandır işlerim dolayısıyla rapor yazma fırsatı bulamamıştım. İnşallah bu raporla biraz olsun kendimi affettirmişimdir. Tüm RASTGELSİN ailesine sevgilerimle. Daha iyilerinin sizlere denk gelmesi dileğiyle. |
:helal::helal::helal: Katanım barışım Turnayı gözünden vurmuşsun maşşallah.:helal::helal::helal:
Şimdi nasıl sabretcez pazara kadar:'( İnşallah bu hafta sonu bizede nasip olur böyle bir lüfer;) Paylaşım için teşekkürler. |
Kaptan balıklar kuzu maşallah.Her daim rastgelmesi dileğiyle...
|
balıklarım maşallahı var kaptanım
darısı bizlerin başına:):) |
Tebrikler abi gerçekten çok güzel balıklar. Devamını dilerim. Paşalara hayran oldum parıl parıl parıldıyorlar :)
|
Hay maaşallah..
Başış kaptan maaşallah .. Ne denir ki buna .. Ellerine emeğine sağlık.. Paylaşım için teşekkürler.. |
İzmir de lüferi gördüm ya artık gam yemem.
tebrik ederim. daha niceleri rastgele :) |
Barış kaptan, maşallah çok güzel bir av olmuş.
Bir hafta önceki raporuda es geçmeyelim, çupuralar harika... |
Barış kaptan ellerine emeğine sağlık....paşalar öyle güzel görünüyorki....inşallah bu sene hepimiz içinbereketli geçer...
|
Lüferlere bayıldım doğru
Allah daha iyi ve irilerini nasip etsin |
Barış kaptanım güzel avların olmuş bereketli olsun her daim rastgele...
|
barış abi cok güzel bir av olmuş..
raporların devamını dört gözle beklıyoruz..:) |
derya kuzuları masallahhh barıs abı tebrık ederım harıka kareler paylasım ıcın tesekkurler
|
barış biladerim balıklarda paylaşımda güzel çok sağol :)az kaldı seni biraz rahatsız etçez ıldır taraflarında ;)
oğuz amcayada çok selamlar sevgiler :) |
hani girmiyordun Barış kaptan.
Ildırı ikimize dar gelir, birimiz yer değiştirse sevinirim :) Ildırını balıkları benden başkası yakalıyamaz artık onun için sen kendine yer ara dostum tamam mı? :D |
Harikasın abi.
Avda harika olmuş. Afiyet bal şeker olsun. Daha irilerine inşallah. |
sansınız nasıbınız ve avınız daım olsun.... cok guzel bır av olmus
|
herkese çok teşekkür ederim doğrusu çok zevkliydi :) hele çekerken oltadan kurtulmak için sudan dışarı fırlamaları insanın yüreğini ağzına getiriyodu:) bu arada gerçekten uzun zamandır lüfer yakalayamıyordum en son 2000 senesinde girmişti ıldırı körfezine bu balıklar herkese selamlar sevgiler.bu arada necati bey murat adaktan sık sık adınızı duyuyorum umarım en kısa sürede tanışırız :)
|
Alıntı:
Barış abi .. Bende aynen sizin isminizi bolca duyup kulaklarınızı çınlatıyoruz.. İşaallah en kısa zamanda Buluşmak tanışmak ümidim ile .. Müsait olduğunuzda bende beklerim.. Bir acı Pardon sakızlı kahveme için..;):D:D |
Barış bey tebrikler avlarınız güzel olmuş, Paylaşım içinde teşekkürler.
|
Alıntı:
Bize yokmu bir acı kahve :D Haksızmıyım arkadaşlar siz söyleyin :P:).. |
tebrikler kaptanım avınız daim olsun.........
|
Alıntı:
Halim abi Davete gerek yok .. Ben herzaman demişimdir.. Benim dükkanın kapısı her daim açık.. buyurun gelir... Buyur abim başım üzere;););) |
Saat 04:27. |