![]() |
Süleyman KARABULUT & Hasan BALIKÇI & Fora SERKAN ile birlikte
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
SEVGİLİ BALIKÇI DOSTLARIM:) bugün süleyman abimizin teknesinde bir kişilik yeri olduğundan benimde kıyıdan balığa gitmeyeceğimi bildiğinden benide teknesine davet etti.:)bende sevinerek kabul ettim.:) nekadar tekne ile balığa çıkmasamda süleyman abi davet ettiği için yanındaydım.;)iyikide ordaymışım ;) öyle güzel bir gün yaşadıkki anlatılmaz ancak yaşanırdı :)ekipteki kişilerin hepsi harika insanlardı seviyeli saygılı kendi hallerinde dostlardı.kendileri her ne kadar sitemize üye olmasalarda çok iyi kişilerdi.bende sitemize davet ettim ve üye olacaklarını belirttiler:helal: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adnan abi,ahmet biladerim yalçın biladerim çok iyi dostlarsınız teşekkür ederim.en yakın zamandada ailemizde görmek tüm dostlarımızla tanışmanızı dilerim:) sadece bu kadar deyil tabi Fora SERKAN Kardeşimle ve ekibiyle tanışmakta çok güzeldi :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] serkan kardeşim teknesinde balık pişirip bizlere ikramından tutun sohbetine kadar mükemmeldi.:helal: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] iyiki sizleri tanımışım ve tanıyorum dileğimde herkesin herkesle tanışması ve ayrıca bulunmaz cana yakın sohbeti dinlenen birşeyleri paylaşabilen kişiler olarak yürekten teşekkürlerimi sunarım :) ben harika bir gün yaşadım :)teşekkürler :)herkesinde yaşamasını dilerim ;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Dostluk adına yine güzel bir gün yaşanmış tüm ekibi kutlarım...Daha güzel günleri yaşamak nasip olsun inşallah....
|
Hasan Abi, her nekadar karşılaşamasak da ikimizde Çeşmealtın'dan balığa çıkmıştık.
Bol bol telefon görüşmesi yaptık, şakalaştık ama Süleyman Kaptan'ın çayını içmek, Serkan Kaptan'ında balığını yemek nasip olmadı... Siz'de maşallah çok güzel bir av yapmışsınız. Tüm ekibi kutlarım, Ellerinize sağlık, afiyet olsun... |
muhabbetiniz bol ve daim olsun sevgili Hasan abi..
|
ustacım güzel birgün geçirdiğinize sevindim.
yeni dostlar,hoş sohbetler ve balık avı,,, bundan daha güzel ne olabilirki??? abicim resim yükleme konusunda aşağıya eklediğim linki kullanmanı tavsiye ederim daha hızlı yükleme yapacağına garanti veririm. saygılarımla... DAHA HIZLI RESİM YÜKLEMENİZ İÇİN BU SİTEYİ ÖNERİRİM DOSTLAR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
hasan abi süprizi yapmışsın:)
bu arada imageshack sayesinde rahat bir uyku çekerim artık:D |
Alıntı:
herşey çok güzeldi sağol ibrahim kardeşim.:)ravanşa azkaldı ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
rıdvan biladerim resimleri yükledim yardımın zaten yeterdi ;) |
Alıntı:
ben bi markete kadar gideyim:D |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İzmaritler çıtır çıtır maaaşallah tebrikler |
Alıntı:
|
Alıntı:
vallahi ustacım bu hafta kesin Hasan abiyle buluşurum diyordum ama malesef istanbulda bir tanıtıma gitmek zorunda kaldım. güzel günler yakındır abicim. |
Tebrikler valla tüm ekibi. Çok güzel birgün olmuş. Bu arada Hasan abi paşalar yollarını gözler biz de paşa fotoğraflarını tabii :)
|
hasan abi süleyman abim en sonunda ayaklarını yerden kesmiş senin
nasıl teknenin zevki bambaşka oluyor değilmi heleki dostlarla çıkıldığında tadından yenmez:):) |
Alıntı:
benim acelem yok uğur um :)paşalar düşünsün ;)hele şu ağız içi kemikleri sertleşsin yumuşak yemi bıraksın ben onlarla savaşırım :D çok sağol uğur kardeşim :) |
Alıntı:
amaaaaa herşeyden önemlisi seninde bildiğin yaşadığın gibi kişileri mutlu etmesini çok iyi biliyo :)sağolsun :) |
Tüm katılımcıları kutlarım ;)
Yanlız hasan abi bu sefer paşa yok hayırdır...:(:( |
Tebrikler abi.
Güzel bir gün geçirmişsiniz. Süleyman kaptanın çayı ve muhabbetinden sonra birde Serkan ile birlikte teknede balık yemek. Daha ne olsun . Hasan abi senide teknede gördük ya:) |
sevgili hasan abicim ekip arkadaşlarımız ve seninle güzel bir gün yaşadık tekrar devamının gelmesini temenliederim . hem karadan hem denizden.seninle tanışmak muhappette bulunmak çok keyifli oldu çok teşekkürler.tüm arkadaşlara selamlar saygılar.
|
Hasan kardeşim süper resimler, için gitti.
Balık bahane ama dostluk şahane :) biz bu hafta gidemedik ama önümüzdeki hafta insallah denizde olurum :) bu arada güzel paylaşımın için teşekkürler, rastgele |
vay vay vayy..
Abi senin ne işin var denizin ortasında.. Hoca yaparsa cemaatin ne yapacağını artık sen düşün.. :) Paşalar kıyıda seni bekliyor sen çıkmışın denizin ortasına .. Şaka bir yana herşey çok güzel.. Çaylar .. Mangalda balık.. Yeni dostluk ve arkadaşlıklar.. Eeeee balıkda var daha ne olsun ki?? Allah en kötü gününüzü böyle yapsın.. Haftaya aynı günde aynı yerde buluşmak üzere .. Kal sağlıcakla.. |
Hasan abim muhabbetiniz bol ve daim olsun inşallah.
Güzel ve verimli bir av günü geçirmişsiniz. Tüm arkadaşları tebrik ederim. Paylaşım için teşekkürler. |
Dün canlı bağlantıyla görüştüğüm Süleyman ve Hasan abiler bana o kadar çok kıskandırıcı konuştular anlatamam.Ben tabi ki derste olduğum için çatladım burda.Ama en kısa zamanda Süleyman abiyle görüşmek şart oldu.Hasan abiye de tekneden nasıl paşa tutulur dersini anlatmak bana şart oldu.:D
Her zaman ki klasik Karabulut şovlardaki gibi, bu defa da balık iyi tutulmuş ama Hasan abi vazifesini iyi yapamamış.Daha güzel avlarda böyle güzel dostluklar kurulması dileğiyle.Rastgelsin.. |
Balık kavağa çıkmış :oha:
Hasan abi senin teknede ne işin var :D Şaka bir yana Süleyman kaptan ve Fora Serkan ile denizde olmanın keyfi bambaşka. Çay muhabbet şamata gırla gidiyor. Yalnız usta farkındaysan paşanın ne yavrusu ne kendisi yok sana tekneden bir ders mi versem, el mi versem ne yapsam :P |
Maşallah, yakında Süleyman abinin teknesine bir web cam koyup online olarak yayına başlaması an meseledir.
|
Arkadaşlar niyayet HASAN BALIKCI'nın ayaklarını karadan kesmek bana nasip oldu. :helal: :helal: Zaten kendisi paşa tutmak için gelmedi.. Önce teknede nasıl yürünür onu öğrenmeye çalıştı. :D :D ama ilerleme kaydetti. :helal: :helal: Yani küçük bebekler gibi TAY TAY yapmaya başladı..Bir iki denemeden sonra bakın siz HASAN BALIKCI tekneden ne PAŞALAR çekecek.
Ayrıca şahsım ile ilgili iyi niyet düşüncelerinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. |
Bu gün balık yok mu?
|
Alıntı:
Canlı canlı seyredelim... |
Taygun'cum ilerki zamanlarda oda olur inşallah..Böyle dostluklar ve beraberinde ilerleyen teknoloji oldukca her şey olur..
|
Ellerinize sağlık abi çok güzel görüntüler. Balık bahane muhabbet şahane ;)
|
Alıntı:
sen hala paşayı bana soruyosun ne bileyim nerde ben önüme bakmaktan paşa maşa görmedim:Dkolaysa gel sen tut:Daha süleyman abi orda :D:D şaka bi yanada tekne bana ters süleyman abi olmasaydı ben zor giderdim o tekneye.;)ben ormancı olmayı tercih ediyorum benim işim kıyılar ;) |
Alıntı:
bu beraberliği beraberde yaşıcaz inşallah :) |
Alıntı:
|
Tek kelime ile muhteşemsiniz.Hasancım bu güzel paylaşım için teşekkürler.Süleyman kaptanı ve Serkan kardeşimide kutluyorum.En kötü gününüz böyle olsun.
|
Sevgili Hasan sen karadan avda üstatsın tartışılmaz ama o havanın güzelliği ve muhabbet te bir başka güzel olsa gerek .selamlar rast gele
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ben bilmediğim avlara sadece dostlarımla sevdiklerimle sohbete gelirim :)öyle istersen varım :) |
Saat 13:41. |