![]() |
Foça'da denk gelen sargozlar
Bugün gezmek amaclı foçaya gideyim dedim havanın güzel olmasını fırsat bilerek.
Her zaman oltalar arabamın bagajında durur ve şansıma dedim deneyim bakalım ne cıkacak ;) iyikide denemisim kısmetime 4 adet SARGOZ cıktı. 2 saat icinde ee hem gezme oldu hem balık oldu artık bu akşam yemekte belli :D :D ama keşke erkenden deneseymişim de dedim ama nasip bu kısa surede bu kadarmıs bunada sükür:P:P:P yanımda kamera olmadıgı ıcın ancak evde resimlerini çekebildim ve sizlerle paylaşmak istedim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
ohhhh
afiyet bal şeker olsun Yağız'ım Kısa zamanda bunlar. Uzun bir zamanda ne olurdu bilmem artık :) Paşa team üyesi olma farkını konuşturmuşsun. Tebrik ederim ... |
Alıntı:
|
Kısa günün kazancı olmuş. Süper tek kelimeyle. Bir de balık tutma niyeti ile gidilseymiş kim bilir sargoz sayısı kaça çıkacaktı. Tebrikler
|
Yağızım artık hafta içlerinide kolluyorsun heee:):) helal olsun ne diyim ...PAŞA TEAM farkı helal olsun.... Allahtan 2 saat kalmışsın yoksa ne olurdu bilmiyorum yani.....Bir dahaki sefere daha güzellerini beraber çekelim kardeşim..... sağlıkla kal
|
yağız abi şansını her denemende en kötü sonuç böyle olur insallah:)
tavalık cıkmış, afiyet olsun abi:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yağız bunlar ne böyle maşallah.Kısa zamanda güzel işler başarmışsın.Ama Paşa team farkı var tabii;)Rastgelsin...
|
Alıntı:
|
Yağızım,tebrikler.Biz oltacılar dağa gezmeye gitsek oltaları yanımıza alırız. Belki dağda bir göl bulurda olta atarız diye.Tebrik ederim hem seyayat hem ticaret olmuş.
|
Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[/quote] Yağız kardeşim ,ne güzel ...''bi taşla iki kuş'' olmuş.. gezerken balıkta tutmuşsun,maaşallah gramajlar da güzel.:) hangi yeme geldi bunlar |
yağız kardeşim afiyet olsun
maşallah paşateam personeli attığını boş çekmiyor |
kısa gunun karı super balıklar... tebrıkler....
|
sen giderek banamı benziyon yoksa yağız:D
ben herzaman diyorum balık nasip ve balığa giden balık tutar gitmeyende böyle benim gibi okur yazar :D yağız kardeşim eline sağlık afiyet olsun :)ikisini necatiye ver aldığım habere göre necatinin dolap boşalmış :D:D |
Yağız Mahşallah ben Kamil hocaya diyodum kısa zamanda büyük iş seninkisi daha kısa zamanda olmuş tebrikler doğrusu
Afiyet bal şeker olsun...;) |
Tebrikler Yağız abi yavaş yavaş Hasan abiye benzemeye başladın sende :) her fırsat itinayla değerlendiriliyor :)
|
Alıntı:
gezerken balıkta tutmuşsun,maaşallah gramajlar da güzel.:) hangi yeme geldi bunlar[/quote] mehmet abı tesekkur ederım yem olarak mıdye kullandım taze denızden cıkmıs taze mıdye |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
necatı abı yakında o dolabı doldurmaya baslar takımca bır gıdelım bak gor sen o zaman dolapta bos yer kalıyomu necatı abımın :P:P:P:P:P |
Paylaşım için teşekkürler yağız abi kısa sürede olsa güzel av olmuş devamı gelir inşlh.rastgelsinn..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu arada ımza ayarlarını yaparsan sevınırım ısmını ve nerelı oldugunu bılmedıgım ıcım hıtapta kusur etmıs oluyom kardes |
birde nerden olta attığını söylesen tam süper olacak...saygılar ve tebrikler...
|
Bravo yağı.Kısa günün karı bu olasa gerek.Afiyet olsun.
|
Yağızım geçenlerde benim balıkları bi kedi kaptıydı gördünmü sen:oha:
Bikaç sargoz vardı senin oralara gelmiş olabilir:D:D:D Kardeşim helal olsun yakışır sana:helal::helal::helal: İnşallah beraber bereketli ve güzel avlarımız olur.;) Nasılsa tekneyede alıştın kaçarız bi gün beraber. Paylaşım için teşekkürler. |
Kardeşim sana helal olsun..
Eeee Kedi nerede olsa Balık kokusunu alır.. İşte tek fark bu.. Paylaşım için teşekkürler.. kerterizi iyi belleseydin bir ara ziyarette bulunalım arkadaşları olmamı?? |
Yağızım afiyet bal şeker olsun kardeşim. Kısmetin hep böyle açık olsun.
|
Alıntı:
Kardeşim bak Hasan ustam ne diyor.. Evet dolapta 1 adet paşa kaldı..:'(:'( 2 tanesini verseydin ne olurdu..;):D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
kesın kızacak bana :D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
:D:D:D:D Ben bu hafta gidiyorum.. Hadi gel bakalım.. Muraaatttttt gidiyormuyuz....:soru: Yağızın nasılsa nöbeti var..;):D Hadi yap hazırlığı kaçalım bu hafta ..;):D Kedi de melüm melüm baksın ..;):D Olmamı ya lee...:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen ne boy olsun onu söyle. Artık benim çuvalıda doldurursun:D:D:D |
Alıntı:
|
Saat 13:19. |