RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Arkadaşlar Merhaba (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7323)

hasci 28-03-2010 19:53

Arkadaşlar Merhaba

Bendeniz 69 yaşında ,emekli bir gönlü genç ağabeyinizim.İZMİR-Karşıyaka deniz bostanlı-Mavi şehir balıkçı barınağına bağlı 6.20 m. kik sandal aldım. Yakında körfezde balığa çıkacağım. Şimdiden hepinize rastgele diyorum. teknemin adıda rasgele 3.

Bornovalı 28-03-2010 20:06

Sevgili gönlü genç abimiz,
öncelikle aramıza hoşgeldiniz demek isterim.
vallahi ne mutlu sizlere,aşağa yukarı hepimizin hayalidir emekli olduktan sonra bir tekne alıp gönlümüzce denize açılmak.
güzel raporlarınızı ve paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Kusura bakmayın adınızı bilmiyorum,imza ayarlarınızı yaparsanız hitapta kusur olmayacaktır.
saygılarımla...
rasgelsin..

Hasan BALIKÇI 28-03-2010 20:56

Alıntı:

hasci tafarından gönderildi (Mesaj 78708)
Bendeniz 69 yaşında ,emekli bir gönlü genç ağabeyinizim.İZMİR-Karşıyaka deniz bostanlı-Mavi şehir balıkçı barınağına bağlı 6.20 m. kik sandal aldım. Yakında körfezde balığa çıkacağım. Şimdiden hepinize rastgele diyorum. teknemin adıda rasgele 3.

gönlü genç ağabeyimiz aramıza hoş geldin :)imza ayarlarınıda yapsaydın isminide öğrenip isminle ağbi derdik;)daha samimi olurdu;)

kaptankarabulut 28-03-2010 21:01

Gönlü genç ağbi aramıza hoş geldin kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Attığın her oltan her daim dolu gelsin.
SAYGILARIMLA....

Taygun KOCABIYIK 28-03-2010 21:13

Gönlü genç ağbeyim sonunda yaşı yaşıma bir balıkçı buldum sanırım :)
İnşallah müsait bir zamanda teknenizde demli bir çay içip sohbet ederiz.
Av raporlarınızı şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum.
Darısı tüm tekne almak isteyenlerin başına (ama önce benim:) )

mehmetulas 28-03-2010 21:39

aramıza hoşgeldiniz
umarım beraber aynı ortamda avlanmak nasip olur

Yağız DEMİR 28-03-2010 21:41

gonlu genc abım aramıza hosgeldın bende izmir bostanlıda oturuyorum hatta sızın kayıgın baglandıgı yere 5 dk yurume mesafesındeyım umarım tanısmak beraber av yapmakta nasıp olur

galip&emel kültür 28-03-2010 22:28

Alıntı:

hasci tafarından gönderildi (Mesaj 78708)

tekneniz hayır uğurlu olsun.bol nasipler diliyorum.

Kamil ESEN 29-03-2010 07:08

Aramıza hoşgeldiniz.Teknenizde bol nasipler dilerim..Rastgelsin..

Necati ARAT 29-03-2010 07:17

Aramıza hoş geldiniz..

Forum kuralları gereği İmzanızı tamamlayınız..

Murat ADAK 29-03-2010 07:38

Aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.

muratbaykent 29-03-2010 15:37

Tekneniz hayırlı olsun.Kazasız belasız bol bereketli avlar dilerim.Körfez zamanı yaklaşıyor.Bellimi olur,bakarsınız karşılaşırız.

hasci 30-03-2010 01:38

İmza Düzeni

Beni dostça mesajlarla karşılayan tüm form üyelerine teşekkür ediyorum.Bütün uğraşılarıma rağmen imzamı '' Kontrol paneli-imza düzenle-bölümüne yazıp'' imzayı kaydet'' tuşuna defalarca basmama rağmen kabul ettirememiştim.genede yılmadım,başardım. şimdide resmim için uğraşıyorum. hasan nadir aşçı

Necati ARAT 30-03-2010 07:04

Alıntı:

hasci tafarından gönderildi (Mesaj 78907)
Beni dostça mesajlarla karşılayan tüm form üyelerine teşekkür ediyorum.Bütün uğraşılarıma rağmen imzamı '' Kontrol paneli-imza düzenle-bölümüne yazıp'' imzayı kaydet'' tuşuna defalarca basmama rağmen kabul ettirememiştim.genede yılmadım,başardım. şimdide resmim için uğraşıyorum. hasan nadir aşçı

Hasan amca uğraşmış ve başarmışsında ama ben yinede senin imza ve avatar resim ayarlarına bir kaç düzenleme yaptım..
Umarım beğenirsin..
Haydı bakalım Rastgele ..
Tanışmak üzere..
Selamlar kal sağlıcakla..

HasanSenerdi 30-03-2010 09:23

Adaş abim aramıza hoş geldin.:)

hasci 30-03-2010 21:49

segili Necati kardeş,

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 78910)
Hasan amca uğraşmış ve başarmışsında ama ben yinede senin imza ve avatar resim ayarlarına bir kaç düzenleme yaptım..
Umarım beğenirsin..
Haydı bakalım Rastgele ..
Tanışmak üzere..
Selamlar kal sağlıcakla..

Gösterdiğiniz yakın ilgiye çok teşekkür ederim.Formlarla ilgim yeni başladı.O yüzden acemilik çekiyorum.Öğrendikçe hatalarım azalır inşaallah. BİRDE tekneyi denize indirince bak sen bendeki keyfe.

hasci 30-03-2010 22:02

Sevgili Yağız kardeş,

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 78744)
gonlu genc abım aramıza hosgeldın bende izmir bostanlıda oturuyorum hatta sızın kayıgın baglandıgı yere 5 dk yurume mesafesındeyım umarım tanısmak beraber av yapmakta nasıp olur

Tekne şu an karada,balıkçı gazinosunun hemen bitişiğinde bakıma çektim.Denize açılmadan bir elden geçirmek lazım.Barınağa yolunuz düşerse size demli bir çay ikram edebilirim.Beklerim.RASTGELE..

Necati ARAT 31-03-2010 10:24

Alıntı:

hasci tafarından gönderildi (Mesaj 79026)
Gösterdiğiniz yakın ilgiye çok teşekkür ederim.Formlarla ilgim yeni başladı.O yüzden acemilik çekiyorum.Öğrendikçe hatalarım azalır inşaallah. BİRDE tekneyi denize indirince bak sen bendeki keyfe.

İşallah Hasan amca Yağız kardeşimin dediği gibi bir gün gelir ziyaret eder, çayını içeriz..

Bizden sıkılmazsın umarım..

Sloganımız belli bizim..

BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE

Sende Varmısın Hasan amcaaa...;):D:D:D:D

Taygun KOCABIYIK 31-03-2010 13:15

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 79098)

İşallah Hasan amca Yağız kardeşimin dediği gibi bir gün gelir ziyaret eder, çayını içeriz..

Sloganımız belli bizim..

Necati abim baskın yapacağımız adreslerin arasına dahil edelim bu adresi :)

Hasan BALIKÇI 31-03-2010 17:54

hasan abi seni uğraştırdık biraz ama kusura bakma :)bi gün af ettiririz kendimizi sana.
hasan abi tuzla taraflarına gidersen balığa haberim olsun ;)

paşalı 31-03-2010 18:25

Hasan abicim bu güzel ortama hoş geldin.

discus 31-03-2010 20:50

hasan abicim her daim rastgele...

Denizkızı35 31-03-2010 20:51

Hayırlı olsun Rastgele

hasci 01-04-2010 21:59

sevgili necati kardeş,

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 79098)

Sloganımız belli bizim..

sizden sıkılmak mümkün mü? kesinlikle hayır. Yazdıklarınızdan sizlerle şimdiden iletişime geçmiş durumdayım zaten. . Asıl siz benden sıkılmayında!..Tanışmak üzere bekliyorum . SİZLERDEN ÖĞRENECEĞİM çok şey var. Rastgele..

ayhanusta_45 01-04-2010 22:16

Hoşgeldin Sayın ağbim

hasci 01-04-2010 22:17

Sevgili adaşım,

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 79180)
hasan abi seni uğraştırdık biraz ama kusura bakma :)bi gün af ettiririz kendimizi sana.
hasan abi tuzla taraflarına gidersen balığa haberim olsun ;)

Hele tekneyi bir toplayalım da denize indirelim.İyi ve keyifli günler ilerde inşaallah. Özderede dalgalı denizde akşam üstüleri tutunamıyorduk.İzmir körfezinde böyle bir sıkıntı olmaz herhalde.Akşam üstü sakin denizde 'taramadan' balık tutmak zevkini yaşamak ümidiyle.Rastgele

Yağız DEMİR 01-04-2010 22:38

Alıntı:

hasci tafarından gönderildi (Mesaj 79032)
Tekne şu an karada,balıkçı gazinosunun hemen bitişiğinde bakıma çektim.Denize açılmadan bir elden geçirmek lazım.Barınağa yolunuz düşerse size demli bir çay ikram edebilirim.Beklerim.RASTGELE..

hasan abım mesajını yenı goruyorum kusura bakma anca gırme sansım oldu sıteye abı ılk fırsatını buldugumda yanına zıyarete gelecem tanısmak ve muhabbet etmek ısterım

Necati ARAT 02-04-2010 07:07

Alıntı:

hasci tafarından gönderildi (Mesaj 79530)
sizden sıkılmak mümkün mü? kesinlikle hayır. Yazdıklarınızdan sizlerle şimdiden iletişime geçmiş durumdayım zaten. . Asıl siz benden sıkılmayında!..Tanışmak üzere bekliyorum . SİZLERDEN ÖĞRENECEĞİM çok şey var. Rastgele..

Hasan amca kesinlikle bizde sıkılma olmaz..:)
Yeterki sohbetlerimiz sevgi ve saygı çerçevesinde olsun..
;)
Kesinlikle seni ziyarte geleceğiz..;)
Hele sen tekneyi bir suya indir..:D:D
Herhangi bir haftasonu aniden baskın yapabiliriz haberin ola....;)

Mehmet BODUROĞLU 02-04-2010 09:30

Hasan abi
aramıza ve ailemize hoşgeldin.
Umarım aradığın herşeyi burada bulursun.
Arkadaşlık, kardeşlik ve dostluk adına ben eminim bulacağına.
Balık konusunda da körfezin üstadı var zaten aramızda.
Her türlü yardımda bulunacağına eminim.
Rastgelsin ...

Saat 04:18.