![]() |
Arkadaşlar Merhaba
Bendeniz 69 yaşında ,emekli bir gönlü genç ağabeyinizim.İZMİR-Karşıyaka deniz bostanlı-Mavi şehir balıkçı barınağına bağlı 6.20 m. kik sandal aldım. Yakında körfezde balığa çıkacağım. Şimdiden hepinize rastgele diyorum. teknemin adıda rasgele 3.
|
Sevgili gönlü genç abimiz,
öncelikle aramıza hoşgeldiniz demek isterim. vallahi ne mutlu sizlere,aşağa yukarı hepimizin hayalidir emekli olduktan sonra bir tekne alıp gönlümüzce denize açılmak. güzel raporlarınızı ve paylaşımlarınızı bekliyoruz. Kusura bakmayın adınızı bilmiyorum,imza ayarlarınızı yaparsanız hitapta kusur olmayacaktır. saygılarımla... rasgelsin.. |
Alıntı:
|
Gönlü genç ağbi aramıza hoş geldin kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Attığın her oltan her daim dolu gelsin.
SAYGILARIMLA.... |
Gönlü genç ağbeyim sonunda yaşı yaşıma bir balıkçı buldum sanırım :)
İnşallah müsait bir zamanda teknenizde demli bir çay içip sohbet ederiz. Av raporlarınızı şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum. Darısı tüm tekne almak isteyenlerin başına (ama önce benim:) ) |
aramıza hoşgeldiniz
umarım beraber aynı ortamda avlanmak nasip olur |
gonlu genc abım aramıza hosgeldın bende izmir bostanlıda oturuyorum hatta sızın kayıgın baglandıgı yere 5 dk yurume mesafesındeyım umarım tanısmak beraber av yapmakta nasıp olur
|
Alıntı:
|
Aramıza hoşgeldiniz.Teknenizde bol nasipler dilerim..Rastgelsin..
|
Aramıza hoş geldiniz..
Forum kuralları gereği İmzanızı tamamlayınız.. |
Aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim. |
Tekneniz hayırlı olsun.Kazasız belasız bol bereketli avlar dilerim.Körfez zamanı yaklaşıyor.Bellimi olur,bakarsınız karşılaşırız.
|
İmza Düzeni
Beni dostça mesajlarla karşılayan tüm form üyelerine teşekkür ediyorum.Bütün uğraşılarıma rağmen imzamı '' Kontrol paneli-imza düzenle-bölümüne yazıp'' imzayı kaydet'' tuşuna defalarca basmama rağmen kabul ettirememiştim.genede yılmadım,başardım. şimdide resmim için uğraşıyorum. hasan nadir aşçı
|
Alıntı:
Umarım beğenirsin.. Haydı bakalım Rastgele .. Tanışmak üzere.. Selamlar kal sağlıcakla.. |
Adaş abim aramıza hoş geldin.:)
|
segili Necati kardeş,
Alıntı:
|
Sevgili Yağız kardeş,
Alıntı:
|
Alıntı:
İşallah Hasan amca Yağız kardeşimin dediği gibi bir gün gelir ziyaret eder, çayını içeriz.. Bizden sıkılmazsın umarım.. Sloganımız belli bizim.. BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE Sende Varmısın Hasan amcaaa...;):D:D:D:D |
Alıntı:
|
hasan abi seni uğraştırdık biraz ama kusura bakma :)bi gün af ettiririz kendimizi sana.
hasan abi tuzla taraflarına gidersen balığa haberim olsun ;) |
Hasan abicim bu güzel ortama hoş geldin.
|
hasan abicim her daim rastgele...
|
Hayırlı olsun Rastgele
|
sevgili necati kardeş,
Alıntı:
|
Hoşgeldin Sayın ağbim
|
Sevgili adaşım,
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yeterki sohbetlerimiz sevgi ve saygı çerçevesinde olsun.. ;) Kesinlikle seni ziyarte geleceğiz..;) Hele sen tekneyi bir suya indir..:D:D Herhangi bir haftasonu aniden baskın yapabiliriz haberin ola....;) |
Hasan abi
aramıza ve ailemize hoşgeldin. Umarım aradığın herşeyi burada bulursun. Arkadaşlık, kardeşlik ve dostluk adına ben eminim bulacağına. Balık konusunda da körfezin üstadı var zaten aramızda. Her türlü yardımda bulunacağına eminim. Rastgelsin ... |
Saat 04:18. |