![]() |
Yeni Foça Avımız
Yeni Foça Avımız
Tarih:30.3.2010 Yer:Gencelli Sahili Hava:Bulutlu ve dolunay Rüzgar: lodos 2-4 Yem:Mamun,borukurdu,kalamar,madya Salı günü işten çıktıktan sonra Metin Abi ile birbirimize gaz verip soluğu Gencellide aldık.Nasıl olduğunu sormayın biz de anlamadık. ;) Hatta fotoğraf makinesini almadan gidince fotoları telefonla sabah çekmek zorunda kaldım.:P [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hava çok kötü idi.Yani balık havası yoktu.Ama gelmiştik,deneyecektik.Gece ilk olarak bu paşacık benim oltamı ziyaret etti,umutlandık.Ama arkası gelmedi.:P [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ay da sokak lambaları gibi pırıl pırıl yapmıştı ortalığı.Hemen aklıma kalamar geldi.İskeleden at çek yaparken cazibemize dayanamayan bu kiloluk kalamar Metin ağbinin oltaya atladı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Başka hiçbir canlı belirtisi olmadan sabahı yaptık.Sabah ta ilk iş olarak çevre temizliğimizi yapıp yola çıktık.Malum iş vardı;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ama sabaha kadar ateşin başında Metin ağabeyimle o kadar güzel vakit geçti ki . Sadece balıkların sayısında azlık yaşadık. Şu kara çaydanlığımızın başına tüm dostlarımızı bekleriz.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Kamil abi çok iyi etmişsiniz..
Geçen zamanın stresini atmışsınız vesselam.. İki adette misafiriniz olmuş.. Daha ne olsun ki.. Seni Paşacık için Metin abimide Kalamar için kutlarım.. Ellerinize sağlık.. Paylaşım için teşekkürler.. |
Alıntı:
|
Kamil abim maşşallah her fırsatı değerlendiriyorsun.
Boş ver balık varmış yokmuş o kadar önemli değil. Sen stresini atmışsın ya o yeter. O çaydanlıktan çay içmenin keyfi hiç bişeye değişilmez. Muhabbetiniz daim,iğneniz keskin ,nasibiniz bol olsun inşallah. Paylaşım için teşekkürler. |
Alıntı:
O çaydan beraberde içmek nasip olur inşallah kardeşim.. |
Kamil hocam tebrikler, maksat zaten o heycanı yaşamak, denizin kenarında olmak.
Paşacık güzel de, kalamar harika :) Dün akşam Süleyman kaptanla yakaladığımız paşacıkları yedim gerçekten irilerinden daha lezzetli oluyorlar. |
Alıntı:
|
kamil hocam stres atmanın en güzel yolunu
yapmışsınız sizlere imrenmemek elde değil paylaşım için teşekkürler |
Güzel görüntüler abi. Kalamar gerçekten çok güzel tam resimlik :)
Güzel görüntülerin devamını diliyorum abi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Herkes sizin kadar duyarlı olsa ne güzel olırdu,sahillerimiz çöplük gibi.Tebrikler.
|
Kamil hocam. tebrik ederim. En küçük fırsatları değerlendiriyorsun.Çalışanlar için en güzel stres atma işi, oltayı kapıp soluğu deniz kenarında almak..Balık olsada olmasada önemli değil...
|
:D:D:Dyav kamil bilader ben nasıl memur olayım :D:D
biladerim senin avların keyifli oluyor sen balık tutmasanda mühim deyil sen suyun kenarına inmek için gidiyosun zaten.:);) çok keyifli birisin:)hiçmi hiç üşenmiyosun bu yüzdende seni herzaman taktir ediyorum:)bide merakın olmasa varyaaaa :Dsen balığa malığa gitmezsin :D helal olsun hem sana hem metin abine :helal::helal: |
Kamil abi emeğinize sağlık her halukarda denız kıyısında guzel bır gun gecırmıssınız... zıyaretınızede gelen olmus... kara çaydanlıktakı cayın tadıda hıcbıseye degısılmez degılmı abı...sağlıkla kal
|
Canım abim çok bereketli bir av olmasada kurtları dökmüşsünüz.daha iyilerine hep birlikte inşallah...
|
Hocam tam keyifçisiniz valla yer zaman mühim değil demek ki :) niyet stres atmak olunca :)
|
kamıl abı balık olmasada o temız havayı almak bıle yetıyo ınsana valla
paylasım ıcın tesekkurler abım |
Güzel bir av;
İyi bir av sonrası içilen çayın lezzetine de doyum olmuyor. Sizin çayınız da görüldüğü üzere epey bir kallavi olmuş.. |
Kamil hocam yolculuğa çıkmadan az önce seninle görüştük ya hani ben dedim nereye böyle sen dedin balığa içim bi cızzzzzzzz etti doğrusu hani desen hadi sende gel hemen benim arabadan sizin arabaya atlayacak gibi hissettim kendimi ama malesef sabah işe gidecektim.
ama bu günlerde canın öyle çok balık avını çekiyor bir bilsen her türlü gaza gelmeye mehilliyim hani :D:D:D:D Paylaşım için teşekkürler sayi dayımı ben görmedim fotalarda :) |
Kamil hocam, maşallah hiç boş yok.
Her fırsatı değerlendiriyorsunuz... |
kamil abi kalamarın maşallahı var:)
iş gününün stresini en iyi yolla atmışsınız.. |
kamil hoca maksat balıkmı senin için yoksa o güzel balık havasını solumakmı ama paşan iyimiş dağa iyi avlar olması dileklerimle rastgelsin
|
çaymı alayım bir tane demli olsun
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
kamil hocam avlarının devamını dilerim
paylaşım için teşekkürler..:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[quote=Kamil ESEN;79112]Yeni Foça Avımız
Tarih:30.3.2010 Yer:Gencelli Sahili Hava:Bulutlu ve dolunay Rüzgar: lodos 2-4 Yem:Mamun,borukurdu,kalamar,madya Salı günü işten çıktıktan sonra Metin Abi ile birbirimize gaz verip soluğu Gencellide aldık.Nasıl olduğunu sormayın biz de anlamadık. ;) Hatta fotoğraf makinesini almadan gidince fotoları telefonla sabah çekmek zorunda kaldım.:P Allah bereketinizi artırsın. Gece sohbetinden hiç bahsedilmemiş !!!:rolleyes::confused::'( |
[quote=figani ERDOGAN;79875]
Alıntı:
|
Balık yokmuş ama sohbet güzelmiş.Rastgelsin..
|
Kamil hocam tebrikler, Paşa ve Kalamar güzel ama önemli olan dar bir zamanda gidip deniz havasını solumanız tebrik ederim.
|
Saat 17:51. |