![]() |
Selam arkadaşlar
Selam arkadaşlar Ben Ömer Önder Özkaya ankaralıyım,hala ankaradadayım özel bir şirkette balıkcılık ve avcılık departman müdürüyüm.
|
Alıntı:
Keyifli paylaşımlar dilerim...;) |
aramıza hoşgeldiniz...........
|
Ömer kardeşim aramıza hoş geldin..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim... |
Aramıza hoşgeldiniz Ömer bey.. Keyifli paylaşımlar dilerim.
|
Ömer bey aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim. |
Alıntı:
|
Hoşgeldiniz;
Paylaşım ve mesajlarınızın sürekliliği dileği ile... |
Ömer kardeşim, bu büyük hoş sohbet aileye hoş geldin.. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun...
|
aramıza hoş geldiniz :)keyifli sohbetler :)
|
Alıntı:
|
Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Keyifli forumlar dilerim. Özür dilerim merakımı mazur görün ama mesleğiniz konusunda biraz daha bilgi verirseniz çok sevinirim.Özel bir şirkette balıkçılık departmanı nasıl bir şey ? Balık ürünlerimi, av malzemelerimi, vs. vs. Ayrıca imza ayarlarınızı da yaparsanız forum kuralları gereği hitapda kusur etmemiş oluruz. Rastgelsin. |
Decathlon spor mağazasında balıkcılık ve avcılık departman müdürüyüm arkadaşlar.ilginize alakanıza çok teşekkür ederim.imza ayarlarına baktım ama beceremedim sanırım.Deniz avından Tatlısu avına ait rapalalar,kaşıklar,sahte yemler iğneler,misinalar,kamışlar,makinalar,kasık botlar v.s v.s aklınıza gelebilecek bütün malzemeler mevcut departmanımda,avcılık malzemesi olarak sadece kıyafet var malesef tüfek,fişek getirmiyoruz gümrük anlaşmasından dolayı.malzeme sıkıntısı çekmezsiniz gibime geliyor daha mağaza dün açıldı gelen bütün müşteriler çok memnun kaldı ürün çeşitliliğinden,elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.tekrar çok teşekkür ediyorum ilginizden dolayı.
|
Teşekkürler Ömer bilgilendirme için.
İş yeriniz hayırlısı ve uğurlusu olsun. Allah utandırmasın inşallah. Görüşmek ümidiyle. |
Amin inşallah utandırmaz.Çok teşekkür ederim
|
ömer abi aramıza hoşgeldiniz..
paylaşımlarınızı bekliyoruz:) |
Ömer aramıza hoş geldin.Keyifli forumlar dilerim.
|
Saat 19:05. |