![]() |
Özbek'te Kısa günün Güzelleri
Sevgili dostlar uzun süredir balıga cıkamıyorduk bugun eşimle beraber akşam üstü kendi agımızdan cıkardıgımız madyalarla saman kıyısında avlanmak için yola cıktık tabi önce madya kulfeti gokhan bu resmi görünce bana baya kızacak :hıııı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] tabi tekneyi temizlemesi bana düştü birkacta yengecimiz ve sübyemiz oldu sargoz karagöz ve ısparozlarla akşam yemegini de cıkardık.niyetimiz sargozdu ama olmadı birdahakine ;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
eee o kulfete degmıs baksana ne guzel balıklar valla efıyet olsun
paylasım ıcın tesekkuler |
bahar kardeşim eline sağlık :)hem iş hem eğlence gibi olmuş ;)ama gökhan kardeşime bakıyomda işi zor ;)yanlış okumadıysam ağdan çıkan madyalarla diye bişey okudum sanırım yemler sizden ;):D
ahh keşke bende tekne avına çıksam ne güzel olur yemde sizden :D:Dteknede :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
şaka bi yana bahar ve gökhan kardeşim vakti zamanı gelince sizinle ava mutlaka çıkacağım ;) |
Alıntı:
|
Gerçekten yem çıkarma olayı zor bir iş bunun üstesinden gelebildiyseniz ne mutlu sizlere :)
Tavalık balığınızda çıkmış gerçekten çok güzel bir azim örneği göstermişsiniz. Tebrik ederim ve güzel balıklarınızın devamını dilerim.. |
böyle külfete can kurban
ne güzel ailecek balıktasınız denizdesiniz. artık bir dahaki sefere istediğiniz balıkları alırsınız inşallah.......... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bahar kardeşim yemler büyük bir emekle gökhan kardeşimden..
Umarım balıklarıda sen tutup tavayı da sen doldurmuşsundur.. Eeee Gökhan durur mu oda yemiştir..;) Ellerinize emeğinize sağlık.. Allah ikinizide nazarlardan korusun.. Paylaşım için teşekkürler.. |
Zahmetli balığın lezzeti daha güzel olur.Tavalıklar çıkmış,şansınız açık olsun.
|
Bahar kardeşim zahmet olmadan rahmet olmaz derler.
Zahmetinize değmiş. ALLAH(C.C.) gönlünüze göre versin. Bol ve bereketli avlarınız olur inşallah. Paylaşım için teşekkürler. |
çok yakısıklı balıklar.. tebrıkler.... avınız daım olsun
|
paylaşım için teşekkürler rastgelsin
|
Balıklar şahane kutlarım.Zorlu bir av olmuş ama değmiş.Afiyet olsun.
|
Alıntı:
|
OOOOOOOOO Deniz kızı, maşallah işte Özbek bereketi buna denir. kısa günde buysa uzun günde neler alırdınız kim bilir. ALLAH nasibinizi daim etsin...
|
Alıntı:
|
Maşallah, balık işine gönül verenlere hiç külfet olmaz bunlar, sadece bakınıp duranlara öyleymiş gibi gelir.Daha nicelerine inşallah.
|
rasgelsin baharkardeş iki nizinde emeyinize saglık
|
:)
Zaten normal bir zamanda " al şu madyayı kır yada al şu mamunu elinde düzelt " deseler, galiba " hadi oradan sende, işimmi yok " gibi bir cevap veririz. Ama olay balık işi oldumu herşey değişiyor. Gecenin 2 sinde düşüyoruz yollara. Uykusuz bi çare :D Neyse herkesin ortak fikri olan BALIK İÇİN DEĞER demekten başka bir söz bulamıyorum. Tebrikler Bahar ve Gökhan. Çok daha iyilerinin oltanıza gelmesi dileklerimle. Rastgelsin ... |
o zahmete karşı bu balıklara değer tebrikler arkadaşım
|
çok güzel yaaa zaman nasıl geçmiştir farkında bile olmamışsınızdır. ara ara girib takip ediyorum da o gün sabah olmuyor işe gidesim gelmiyor. imreniyorum sizlere :) bahar-gökhan ailesi en kısa sürede kesinlikle sizinle balığa çıkacağız amaç edindim ailemi alıp geleceğim kesinn
|
Alıntı:
inşallah sizlerle beraberde balık tutmak nasip olur |
Alıntı:
|
arkadaslar oltanıza saglık özbekten demissiniz altınkum dan mı cıkıyorsunuz
|
Alıntı:
|
ablacım o kadar çabaya bu kadar güzel sonuç alınır:)
nafaka cıkmış, afiyet bal şeker olsun:) |
Alıntı:
|
balıklar mükemmel.çektiğiniz zahmete değmiş.:helal::helal::helal:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Akkumda her yıl nasip olursa 4-5 gün geçiriyorum. Balıkçı Girgin ve Muharrem abiler var belki tanırsınız. Feyzullah var birde Manisa'lı. Onların yeğeniyim. Nasip kısmet olursa gelip ziyaret edeceğim sizleri. Aklımdasınız . Kalın sağlıcakla ... |
Alıntı:
|
gayet başarılı azimli ve doyurucu bir av olmuş ellerinize emeğinize sağlık
|
Saat 09:44. |