RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Merhaba.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7482)

Tarzan 24-04-2010 00:21

Merhaba..

Herkese selamlar;
Sitenize yemci Tufan abinin ve orda ayak üstü sohbet ettiğim bir abinin tavsiyesi üzerine yeni üye oldum.Özellikle İzmir ve Manisa bölgesinde bir çok üye bulunduğu için paylaşımların daha verimli olabileceğini düşünüyorum.İzmirde okuyorum bu yüzden izmir de yaşıyorum ama Manisalıyım.Sıklıkla Balıklıova,Mordoğan ve Çeşme bölgelerinde kıyıdan av yapmaktayım.Dedemde usta bir balıkçı olduğu için balık avı ondan bana miras kalan bir hastalık aslında.Herkese keyifli paylaşımlar.

Mehmet BODUROĞLU 24-04-2010 07:17

Erman kardeş.
Aramıza ve ailemize hoşgeldin.
Keyifli ve kalıcı forumlar dilerim.
İmza ayarlarına yaş ve kan grubu gibi özelliklerini de eklersen harika olur.
Rastgelsin ...

Aydın35 24-04-2010 11:48

Alıntı:

Tarzan tafarından gönderildi (Mesaj 82027)
Herkese selamlar;
Sitenize yemci Tufan abinin ve orda ayak üstü sohbet ettiğim bir abinin tavsiyesi üzerine yeni üye oldum.Özellikle İzmir ve Manisa bölgesinde bir çok üye bulunduğu için paylaşımların daha verimli olabileceğini düşünüyorum.İzmirde okuyorum bu yüzden izmir de yaşıyorum ama Manisalıyım.Sıklıkla Balıklıova,Mordoğan ve Çeşme bölgelerinde kıyıdan av yapmaktayım.Dedemde usta bir balıkçı olduğu için balık avı ondan bana miras kalan bir hastalık aslında.Herkese keyifli paylaşımlar.

Erman kardeşim hoşgeldin seninle diğer bir sitede de ufak bir yazışmamız olmuştu tecrübelerini paylaşan birisin inşallah aynı hassasiyeti burdada beklerim senden sağlcıakla kal kardeşim

mehmetulas 24-04-2010 12:15

erman kardeş aramıza hoşgeldin

Kaya ÖLMEZ 24-04-2010 21:47

Erman kardeşim hoşgeldin. Tufan'ın dükkanında karşılaşmıştık. :) Umarım 23 Nisan avın keyifli ve verimli geçmiştir. Rastgelsin.

paşalı 25-04-2010 15:56

Ermancım hoş geldin.Keyifli forumlar dilerim.

Denizkızı35 25-04-2010 15:58

Erman bey aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar

Kamil ESEN 26-04-2010 06:35

Erman Aramıza hoşgeldin.Keyifli forumlar dilerim.

Necati ARAT 26-04-2010 07:44

Erman bey aramıza hoşgeldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..

Murat ADAK 26-04-2010 08:55

Erman bey aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Yağız DEMİR 26-04-2010 09:15

erman bey aramıza hosgeldın
dedenizden kalan mıras keyıflı ve hos bır mıras degerını ıyı bılmek lazım demi ama :)

Tarzan 26-04-2010 09:35

Alıntı:

Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 82034)
Erman kardeş.
Aramıza ve ailemize hoşgeldin.
Keyifli ve kalıcı forumlar dilerim.
İmza ayarlarına yaş ve kan grubu gibi özelliklerini de eklersen harika olur.
Rastgelsin ...

Hoşbulduk Mehmet abi profil bilgilerimde yaş görünüyor diye imza ayarlarıma, sadece adımı yazmıştım ama dediğin gibi en kısa zamanda düzelticem.saygılar.

Tarzan 26-04-2010 09:40

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82042)
Erman kardeşim hoşgeldin seninle diğer bir sitede de ufak bir yazışmamız olmuştu tecrübelerini paylaşan birisin inşallah aynı hassasiyeti burdada beklerim senden sağlcıakla kal kardeşim

Hoş bulduk Aydın kardeşim.elimden geldiğince,bilgilerim imkan verdikce bütün konulara dahil olmaya çalışıcam daha birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var.sende kal sağlıcakla.

Tarzan 26-04-2010 09:56

Alıntı:

mehmetulas tafarından gönderildi (Mesaj 82045)
erman kardeş aramıza hoşgeldin

sağol Mehmet abi hoşbulduk..

Tarzan 26-04-2010 10:10

[quote=Kaya ÖLMEZ;82080]Erman kardeşim hoşgeldin. Tufan'ın dükkanında karşılaşmıştık. :) Umarım 23 Nisan avın keyifli ve verimli geçmiştir. Rastgelsin.

Evet Kaya abicim ismini öğrendiğime sevindim:) o günkü avımı kısaca anlatayım.Balıklıova tarafına gittim ilk avlağım da pek bir verim alamadım gece saat 2 den sabah 5 bucuğa kadar ciddi vuruş dahi alamadım avlağı değiştirmeye karar verdim hem tam balık saatinin gelmesinden hemde yeni avlağımın bereketinden saat 5 bucuk ile 6 bucuk arası 4 mırmır 1 kabalidaki aldım mırmırların boyutları tahmini 200 ila 300gr arası gibiydi bereket versin deyip 8 gibi İzmirin yolunu tuttum.Umarım tekrar karşılarız abi.selamlar,saygılar.

Tarzan 26-04-2010 10:11

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 82108)
Ermancım hoş geldin.Keyifli forumlar dilerim.

Hoşbulduk Turgay abi.Teşekkür ederim saygılar.

Tarzan 26-04-2010 10:13

Alıntı:

denizkızı35 tafarından gönderildi (Mesaj 82109)
Erman bey aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar

Hoşbulduk teşekkürler..

Tarzan 26-04-2010 10:18

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 82168)
Erman Aramıza hoşgeldin.Keyifli forumlar dilerim.

Hoşbulduk Kamil abi.Teşekkür ederim.selamlar.

Tarzan 26-04-2010 10:20

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 82178)
Erman bey aramıza hoşgeldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..

Sıcak karşılamanız için teşekkür ederim.Hoşbulduk saygılar.

Tarzan 26-04-2010 10:21

Alıntı:

Murat ADAK tafarından gönderildi (Mesaj 82198)
Erman bey aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.

hoşbulduk teşekkür ederim,sizede keyifli paylaşımlar.

Tarzan 26-04-2010 10:31

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 82210)
erman bey aramıza hosgeldın
dedenizden kalan mıras keyıflı ve hos bır mıras degerını ıyı bılmek lazım demi ama :)

Hoşbulduk.Aynen öyle.Kendimi bildim bileli çipura,mercan,tranca sinarit hikayelerini dinlediğim için ister istemez bu işin içine giriyosunuz:) işin içine girincede bu mırasın ne kadar güzel oldugunu anlıyor insan.Çok güzel çok keyifli bir uğraşımız var gerçekten kıymetini bilmemiz gerek.Çok az uğraşta heralde insan bu kadar büyük haz duyar 5 6 yaşında kıstırma kurşunla limandan tek iğneli,fırdöndüsüz oltamı attığımda isparoz tuttuğumdaki hisle bu gün balık yakaladığımda hisettiğim duygu haz aynı.sadece balıkların ebatları vede kullandığım malzemeler değişti:)

adolomorola 26-04-2010 19:34

Alıntı:

Tarzan tafarından gönderildi (Mesaj 82027)
Herkese selamlar;

Erman ailemize hoşgeldin
Keyifli paylaşımlar dilerim..;)

Hasan BALIKÇI 26-04-2010 22:32

erman kardeşim aramıza hoş geldin.:)

kaptankarabulut 27-04-2010 14:58

Erman kardeşim aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..

mami1984 01-05-2010 08:21

Aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim.

Saat 14:04.