![]() |
23 Nisan 2010, Urla
23 Nisan tatilini fırsat bilip çoluk çocuk Urla, Özbek köyüne gittik. Hava inanılmaz güzel akşam üstü kuzenlerimi de tekneye aldım hep birlikte deniz sefasına çıktık.
Deniz sefasına çıkınca da sırtı takımlarını denize saldık. Mezattan ne olur ne olmaz diye balıkları satın almıştık ama akşam üzeri yaklaşık 2 kg.luk sinarit misafirimiz oldu. Oğlum Arda ve ben [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Akşam bir güzel yedik. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sahte balık strike pro 120 F 9 cm. renk kodu 302 misina 0,30 (paketi 1 TL) crocodile marka |
Hey maşallah, ne güzel bir balık. Afiyet olsun, tebrikler
|
Maşallah Salihcim iyi denk getirmişsin Sinoyu afiyet olsun.
|
salih abi ailecek güzel bir gün olmuş..
sinarit cok güzel:) afiyet olsun |
Biz İzmir'liler veya İzmir'de av yapanlar, ''Trofe avlara alışıp,bu avları gerçekleştirip,bir türlü paylaşımlarını yapamadık !!!
Ege'de nice Trofeler ve nice üstadlar olduğu halde ! Hep, diğer denizlerimizde, değişik üstadlarca yapılan avlara,''Kedinin çiğere baktığı gibi baktık. Avınızın,örnek teşkil etmesi temennilerim ile afiyet olsun , daha irileri rastgelsin İnşallah. |
Çok harika görünüyor abi.
Tadı nasıl :) Emeklerinize sağlık. Gözümüz bayram etti sayenizde. Çok daha iyilerinin oltanıza takılması dileklerimle. Rastgelsin ... |
harıka bır balık... ınsanın ıstahının kabarmaması ımkansız :) avınız ve sansınız daım olsun
|
Tebrikler salih abi ailecek cok guzel bir av olmuş eeee bizim oraları güzeldir
|
Tebrikler Salih reis gerçekten süper bir sinarit yakalamışsınız afiyet olsun .
|
Tebrikler Salih reis.Bizim oraların bilinmeyen cevherlerini su yüzüne çıkarmanız gerçekten çok güzel.Tebrik ederim ellerinize sağlık.Aslında her oltaya giderken azcık sabredip sırtı yapsak eminin tek tük bile olsa bu tür balıkları yakalayabiliriz.Hemde şu anda tam mevsiminde.Afiyet olsun.
|
Alıntı:
Salih Abi, en sonunda turnayı gözünden vurmuşsun. Sana yakışan çok güzel bir balık yakalamışsın. Böyle güzel avların devamını diliyorum. |
Salih reis gercekten çok güzel bir balık takılmış oltanıza
Afiyet bal şeker olsun ;) |
Kaptanım afiyet olsun.Klas bir av olmuş.Tebrikler.
|
Salih abi seni kutlar böyle trofe balıkların devamını dilerim..
Bu portalda bizim çevremizden bu türlü balıklar geldikce çok seviniyorum.. Bunun içinde ayrıca teşekkürler.. Emeğine sağlık abim.. Paşylaşım için teşekkürler.. |
:helal::helal::helal: Salih abi tebrik ederim sinariti gözünden vurmuşsun:helal::helal::helal:
Daha irileride nasip olur inşallah. Böyle sinarit herkese nasip olsun. Paylaşım için teşekkürler. |
salıh resı valla harıka bır sınarıt tebrıkler ne guzel tadı vardır sinaritin afiyet olsun
|
Çeken bileklerinize tutan ellerinize yiyen ağzınıza sağlık
Çok güzel tosun bir sinaritmiş Hepimize böyle avlar nasip etmesi dileğiyle |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
sırtı konusuna daha fazla ilgilenmeye başladım, izmarit, gopez, isparoz çok ama belli avlardan sonra maalesef zevk almamaya başlıyor insan, yorumların için teşekkür ederim, daha güzelleri sana rastgelsin :) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
sabah erken kalktın, balıkçılar ağlardaki balıkları temizliyorlardı, bol bol karides çıktı ağlardan, orada yaşamak bir ayrıcalık, kıymetini bil. :) Alıntı:
Alıntı:
yorumlarınız için teşekkürler, daha güzelleri sana rastgelsin :) |
Alıntı:
yavaş yavaş sırtıcı olacağım bu gidişle :D Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Yorumların için teşekkürler, daha güzelleri sana rastgelsin :) Alıntı:
|
tebrikler salih reis şansınız bol olsun
|
Salih biladerim :)
ailce yapmış olduğun av gerçekten harika bir sinarit ile güzelleşmiş.:) urla özbekte bu balıklar sürpriz deyil ;)sadece sadece işi bilmek gerekiyor ;) eeee sende bu işin ustalarından olduğuna göre söylenecek birşey yok.:helal::helal:bizdende sana afiyet olsun dahada iyileri olsun deyip rastgelsin demek kalıyor:) sağlık ve sıhatle mutlu avlar dilerim :) |
Maşşallah Salih kaptanım sinarit tabak gibi. Afiyette olmuştur eminim :)
İnşallah daha irilerine... |
Alıntı:
güzel temennilerin için teşekkür ederim, daha niceleri sizlere rastgelsin :) Alıntı:
|
ellerınıze saglık bakalım bundan sonra neler gelecek oltalarımıza salıh abı masallah :) hoscakalın
|
Alıntı:
az olsun öz olsun prensibiyle çalışmaya başladım artık :D:D |
Saat 07:16. |