![]() |
Sinaritçi Mustafa'dan tek taş hatıraları ;)
5 ay lodos yagmur camurdan sonra guzel havayı yakalayıp balıga cıkayım bakalım neler olacak dedım ve olanlar oldu :D
1 tane 8.500 2 tane 2.500 sınarıtler ve 5 ayın yorgunlugu bıtmıs oldu.. Arkadaslar herkese ıyı gunler ıyı avlar hoscakalın :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Hay Maaşallah Mustafa kardeşim..
Bütün kurtları dökmüşsün vesselam.. Eeee Herkeze nasip olmaz böyle trofeler.. Kardeşim tebrik ederim.. Avlarının devamını diler Paylaşım için de Teşekkür ederim.,. |
merhaba necati abı ınan ne kurt ne kurt 5 ayın butun kurtları abıcım ılk zaten kılıc gormemle basladı hıkaye:)3 metreye kadar yaklastı goz goze geldık sonra byebye demeden gıttı 1.5 mt lık kılıc ben tesekkur ederım necatı abı fotolarda senın payında var abıcım hoscakalın :)
|
tebrikler çok çok şahane balıklar
|
Alıntı:
Kardeşim sen böyle trofeleri göster bana gerisini merak etme .. Mutluluk duyarım Düzenlemekten.. Amam Banada böyle bir trofe yakalatırsan dahada güzel yaparım..;):D:D:D |
Mustafa kardeşim güzel balıklar için tebrik ederim.
kullandığım takım düzeni hakkında da bilgi verir misin? daha niceleri rastgele :) |
cok uzun zamandanberı gıremıyordum sıteye evlılık telası gercı senesıne gelıyoruz fakat olmadı mı olmuyor ısler gucler artık daha sık gorusecegız necati abıcım bundan sonra neler var neler :)
|
tesekkrum ederım salih abı kullandıgım takım bıldıgımız rapala 2-3 kg arasında kursun kullanıyorum yerıne ve kafama gore:)
|
Alıntı:
Bu arada mutluluklar dilerim. ;) |
Mustafa abi tebrikler harika balıklar gerçekten. Şu bildiğimiz rapalaların boy ve modellerini yazsan sanki fena olmayacak :)
Alıntı:
|
Tebrikler çok güzel balıklar. Bu güzel balıkların devamını diliyorum ;)
|
saollasın kardesım rapalanın boylarını 7 cm den 16 cm kadar kadar kullanıyorum ve havanın durumuna gore erol abının sırtı yapmak ısteyenler bolumden ılk yola cıkarak yapmaya basladım ve sımdı verımını almaya basladım bu dogrultuda erol abıyede her zaman tesekkur ederım :)
|
Mustafa bey balıklar için tebrik ederim. Kullandığınız sahteler arasında tavsiye edebileceklerinizi ürün ve renk koduyla birlikte paylaşabilirseniz mutlu oluruz. Tekrar tebrikler.
|
mustafa kardes tebrıkler ayakt a alkıslıyorum senı 5 aydan sonra trofeyı yakalamak nasıp olmus sabır ısı budur ıste tebrıkler sınarıt kuzu gıbı masallahhhh
|
Mustafa kardeşim ilk önce ALLAH(C.C.) Bir yastıkta kocatsın mutluluklar dilerim.
Sinarite gelince fazla söze gerek yok :helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal::h elal: En kötü avın böyle olur inşallah. Paylaşım için teşekkürler. |
yagız abı tesekkur ederım cok guzel bır zaman gecırdım bu av cok buyuk bır moral oldu bana kafayı dırek resetlemıs oldum :) hasan abıyı kap gel :):) hoscakalın
|
tesekkur ederım murat abı bu avdan daha buyuk balıklar yakalarsınız sızlerde ınsallah :)hoscakalın
|
Avla alakalı, bilgi, isteyen isteyene, gelgelelim mustafa kardeşimizde tık yok !!
Yani, Sayın ''Abayoğlu'nun son zamanlardaki 'jiging sendromu gibi bir durum !! (Bir yandan, ''Aman fazla bilgi vermiyelim,zaten altı tane trofe balık kaldı, onlarıda yok etmiyelim derken ,diğer taraftan,, ''Jig konusunda, ok yaydan çıkmıştır,geri kalmamız söz konusu olamaz'' diyor ve boyna sayısız partner yetiştiriyor !!) Mustafa bey ,sel verip, sır vermez haliyle,Sayın Abayoğlu'na rakip olacak gibi !! (bilgiyi cımbızla çekmek gerekiyor ) Şahsen ben, bilgiyle harmanlanmış, bir paylaşımın, daha çekici ve faydalı olacağı kanaatini taşıyorum ve merak ediyorum doğrusu ! . Yinede, İzmir camiasından, böyle trofe avları görmek, mutlu ediyor insanı, Tebrikler Mustafa bey,afiyet olsun.! |
tesekkur ederım alp abı ınsallah boyle bır avda bulusmak uzere hoscakalın :)
|
Alıntı:
öncelikle,madem sizin anlatasınız yok ben sorayımda belki zorla alırız bişiler: 1)2-3kg lık kurşunla rapala çektiğinizi söylemişsiniz bu iş nasıl olur bu tekne aparatlarından (tam adını bilmiyorum ama sanırım downridgerdi)kullandınızmı? 2)Rapalanın boyu rengi neydi hatta varsa bir fotoğrafı 3)Balık oltaya saat kaçta bindi 4)kamış ve makaramı kullandınız yoksa ellemi avladınız?(eğer kullandıysanız ne marka kamış ne marka makine ve bunların özellikleri hakkında kısada olsa bir bilgi 5)av kaç metre derinliklerde yapıldı? 6)yaptığınız takımın uygulamasını anlatan ufakta olsa bir anlatım(kurşun ayağı ,klipsli fırdöndü,10mt rapala ayağı vs gibi) 7)Mücadele tahmini ne kadar sürdü? 8)misinanızın markası ve özellikleri, Bunlara daha bir bu kadar daha soru ekliyebiliriz.. Bu yukarıdaki yazdıklarımın harmanlanmasından çıkan 1 sayfalık bir yazıyı sizin anlatımınızda okumak isterdim inanınki sıkılmazdım.Ama bu trofelerin fotoğraflarını görüp ardından da 3 satır yazı görünce inanın kafamdan aşağıya kaynar sular indi.Kusura bakmayın ama ben bu başlıkta hiç bir bilgi paylaşımı görmedim !!!Benim gözümde yanlış anlamayın o fotoğraftakiler 150 kiloda olsa o fotoğrafların bir anlamı yok aynısını gider balıkçı tezgahında bende çekerdim..(Şimdi siz vaktim yoktu vs vs bazı şeyler yazabilirsiniz ama yinede öyle bile olsa bekleyip tam bilgilendirme yapacak bir yazınızı okumak isterdim..) Saygılarımla..(Sitemkar sözlerim inşallah sizi incitmez çünkü amacım foruma gerçekten bilgi kazanılmasında yardımcı olmak..) Sevgili adminlerim ve moderatörlerim görüyorumda sizde bu konuya suskunluk ile yaklaşmışsınız belkide balıkların cazibesine kapılıp unuttunuz varsayıyorum saygılarımla Necati Abi :D |
tamam aydın kardesım ıstedıgın bılıyı verebılırım pc den pek anlamadıgım ıcın gereklı bılgılerı hasan abı ve necatı abı sayesınde yardımcı olurum sevgıler kardesım :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ahahah sende hoşçakal
|
abılerım ben pc de cok ıyı degılım fakat duzgun bır anlatımla anlatmaya calısıcam kendı kullandıgım takımım soyle
kamısım spro nun stand up 80 lb lık kamıs tam sırtıya uyumludur balıgın en ufak vurmasını bıle gorebılırsınız balık sırtının yanına geldıgı zaman bıle fark eder :) makınam okuma nın tıtus 20 2speed cıft vıteslı oldugu ıcın avantajınız cok buyuk balıkta fark edılıyor makınamda 500mt 0.45 remıxon dynema mısına vardır kursunlar 200gr kursun 500gr kursun 4 adet 8 metre aralıklarla saat 10 dan 14 e kadar surdu 0.60 flourocarbon mısına kullandım 10 mt sonra fırdondu ıle bagladım rapalanın turuncu-turuncu beyaz- yesıl modelı 12 cm x rap serısı bende modellerı yok kutularını atarım kendı sırtı kutularıma yerlestırırım 80mt ıle 100mt arasıdır yasananlara gelınce aklıma geldıgı zaman heyecanlanıyorum :) hoscakalın sunu unuttum derınlık 35 metre hız 4 4.5 denız mılıdır saygılar |
sevgili kardeşim mustafa :)
uzun zamandır ortalarda yoktun bunun sebebini biliyordum;)şu an beni kırmayıp senin muhteşem avlarını sevgili dostlarımla paylaştığın için sana çok teşekkür ederim canım kardeşim :) ben sana daha öncede mutluluklar dilemiştim.tekrar buradan mutluluklar diliyorum. iyi balıkçısın erol abin gibi bir üstad desteğiylede harika işler yapıyorsun. ne diyeyim allah yüreğine kuvvet versin canım kardeşim.:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
merak etme mustafa kardeşimi ben iyi tanıyorum burayada bilgi paylaşımı için ketıldı;)forumları birazdaha çözünce gereken bilgiler paylaşılıacaktır:) |
Hasan Abi ben işin latifesindeyim bilgiyi paylaşıcağını zaten biliyorum demek istediğim bu kadar güzel trofelere gerekli özeni göstermeden bir çırpıda aha bunu yakaladım der gibi olmasıydı.Seninle olan muhabbetimiz bundan biraz daha farklıydı :)Napayım abi huyum kurusun bilgiye açım 3 tane trofenin altında 3 satır yazı görünce gözüm döndü :D
|
sevgılı hasan abıcım ben tesekkur ederım bende uzun zamandan berı yıl da belkı 2 3 defa gırıyordum sıteye bundan sonra yanınızdayım :)herdaım :) zaten sırtı merakım adrasanla basladı sonra erol abıyle cok guzel paylasımlarımız oldu bır cok sefer senınlede erol abıyle bır yerde oturup balık bahane caylar sahane muhabbetlerımız oldu :D bız buraya gelıyorsak konusuyorsak bılmedıklerımız olacaktır muhakkak haddımızıde bılırız sevgıler canım abım :)
|
Alıntı:
sevgilerimle canım kardeşim :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Sevgili Msutafa ağabeyim şu pc yi kısa zamnda skökünde engin bilgilerinizden bizi mahrum etmeyin sonra benim gibi bilgiye aç kardeşleriniz hırçınlaşıp bir vampire dönüşebilirler :DPc sökmenizde yardımcı olabilceğim bir şey varsa az çok bende anlarım msn adresim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] eklerseniz bazı konularda belki yardımım dokunabilir ve sizinlede diğer abilerim gibi güzel sohbetler yapacağımızdan eminim.Saygılarımla
|
Alıntı:
evet canım abicim bende her zaman beklerim mekanıma :)herşey karşılıklı hasan abicimsite sanki uzay çağında sevgiler saygılar abicim(hasan abicim şu senin Çanakkale maceralarından bir kaç tane yolla da gözümüz açılsın:D |
Alıntı:
senin mekanına gelip senin çayını az içmedim kardeşim yinede gelirim merak etme ;) |
Tebrikler.
Güzel balıklar cidden. Afiyet bal şeker olsun. Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimle. Rastgelsin ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir sorum daha olacak ,bu av nerede yapıldı,(Çeşme,Karaburun vs gibi) ,balık bulucu kullandınızmı ?, su sıcaklık tespiti yaptınız mı ?cevaplarsanız sevinirim,cevaplamazsanız canınız sağ olsun derim. |
Saat 04:27. |