![]() |
Zeytinler 09/05/2010
Bu hafta kendimi dinlendireceğim diye düşünürken bir anda kendimi Zeytinler'de buldum :)
Bu işe gönül vermiş yeni amatör balıkçıların isteğini geri çeviremezdim doğrusu. Cumartesi akşam üstü saat 17:30 da Manisadan çıktık Zeytinler yolculuğuna,aniden yola çıktığımız içinde doğru düsüst hazırlık yapmamıştık keyifli bir yolculuktan sonra olta atacağımız yere hava kararmak üzere vardık. Ben bir yandan oltaları hazırlarken Hüseyin ve Tolga çadırı kurmaya başladılar Sabri de mangalı hazırlıyodu herkez bir işin ucundan tutmuştu (yani olması gerektiği gibi);) Geceleyin bol bol mığrı ve mandagöz uğramıştı oltalarımıza Paşa yanımızdan bile geçmemişti (nasip):( Gecenin geç saatlerine kadar muhabbet vardı,ilk uykusu gelen Tolga cadırda yerini alan ilk kişi oldu onun arkasında sırayı Sabri aldı ve en son Hüseyin 04:30 da cadırda yerini alan sonuncu kişi oldu :D Ben mi ? çok nadirdir balıkta uyuduğum :D Uyumamamın ödülünü saat 05:30 iki tane paşa alarak aldım ;) Nasip Sonrasımı tam bir feleket isparoz bile vurmaz oldu :D buda Nasip ;) Sabah olunca güzel bir hahvattı yaptıktan sonra öyleye doğru avımızı sonlandırdık ve bu güzel fotolar bizlere hatıra kaldı.;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Tolga Cadıra yerini almaya hazırlanırken [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sabri Ben biraz daha bekleyeceğim diyor :D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hüseyin 04:30 kadar beni yanlız bırakmadı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sadece bu kavhaltı için bile deyer bence;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bunlarda kayde değer Paşalarımız [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Çok özendim size. Keyfiniz daim olsun. Sevgiler
|
Bereketli ve afiyet olsun.
Uykusuzluğun ödülü güzel olmuş. Daha bereketli ve keyifli avlar dilerim. Selamlarımla... |
Alıntı:
Alıntı:
|
Öner Abi senden bu işin püf noktalarını öğreneceğimiz daha bir çok şey var.
Gördün halimizi :) Bizim ekip sürekli tekne balıkçılığı ile uğraşıyordu.Karadan ilk defa geldik.İyikide gelmişiz güzel bir hafta sonu geçirdik.Çok teşekkürler.. |
Alıntı:
|
Öner kardeşim bundan daha güzel hafta sonu tatili olabilirmi?..Deniz kenarında kahvaltı. mükafat olarak iki de paşa, daha ne olsun.Ellerinize emeğinize sağlık. Afiet olsun...
|
Eyvallah Süleyman abi...;)
Geri dönüş yoluna yanına uğramak aklımdadı fakat denizde olacağını tahmin ettimim için uğramadım,Umarım doğrudur.:( |
Tebrik ederim abicim inatla oltada beklediğin için :)
Çok güzel görüntüler, ekip güzel çalışmış doğrusu.. Nasibin seni yalnız bırakmamış keşke yanında olduğunu biraz daha gösterebilseydi.. Rastgelsin abi iğnen her daim keskin olsun ;) |
balık olsun olmasın,havasını koklamışsınız denizin,sabaha kadar muhabbet,sahilde kahvaltı daha ne lazım...çok güzel olmuş...
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Öner abi sen bu gidişle kendine iyi bir avukat bulmak zorunda kalacaksın :D Yenge boşayacak seni benden söylemesi her hafta her hafta balık maşallah :D
Tebrik ederim canım abim daimi olsun şansın. |
Yok be Taygun nerde bizde o şans :D:D:D
Allah korusun Şakası bile düşündürüyor :( Bünye alıştı cumartesi geceleri uyumamaya Haftada 6+1 gece uykusu var +1 opsiyonlu :D:D:D |
Öner abicim harika ya harika.... Balıkda olmasa bile o kahvaltının tadı başka başka... Tadı tuzu değişiyor ordaki yenilen yiyeceklerin... Paşalarıda almışsınız maşallah.... Daha bereketlilerine öner abicim...sağlıkla kalın ...tüm ekibi kutlarım
|
Alıntı:
Hasan abi gibi balık'ta fazla yemek aramam ama bu sefer kahvaltıda bir ekmeği götürmüşüm kaşla göz arasında...:D:D:D |
öner abim bereketli olsun çokgüzel görüntüler
|
Alıntı:
Daha güzelleri sizlere nasip olsun...;) |
öner abi tum ekıbı tebrık ederım bende bu hafta ıcı zeytınlerdeydım ve durum içler acısıydı pasa alamadan gıttıgımzı gıbı gerı donduk ama botla - kayıkla acılan kısıler hep pasalarla donuyordu ılgınctır kıyıdan tek bır pasa alamadık
|
Alıntı:
Üç tane gol pozisyonu yakaladım 2 sini gole çevirdim biri direkten döndü :(:D |
tebrik ederim..güzel bir av olmuş..ilerki zamanlarda inşallah bol paşayla dönersiniz...
|
cok guzel bır av ve gu gecırmıssınız..... ınsanın canının cekmemesı ımkansız ... tebrıkler
|
Öner
Masa süper canım cekti banada yer varmı orda:) Emegine saglık abim:) |
Öner abi keyifli bir gün geçirmişsiniz.
Paşayı almışsın abi daha ne olsun. Paşayı yakalayamayıp dönenlerde var. Nasipte nevarsa o oluyor boşver balık olmuş olmamış önemli değil. Doğayla başbaşa kalıp muhabbetide koyulaştırmışsınız. Sizde stres falan kalmamıştır bu bile yeter. Paylaşım için teşekkürler. |
Öner abi paylaşım için teşekkürler..
Güzel bir gece geçirmişsin deşarj olmuşsun.. O iki Paşada tadı şekeri olmuş.. Ekibi de ayrıca kutlar avlarınızın devamını dilerim.. Kalın sağlıcakla.. |
Bravo Öner..Hepinizi tebrik ederim.Balık ta var sohbette var.Rastgelsin....
|
öner abi ortam cok güzel:)
paşalarıda kapmışsınız.. tüm ekibi tebrik ederim:) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Daha güzel avlar sana nasip olması dileklerimle...;) Alıntı:
İnanırmısın bende senin muhabbetini özledim. Şöyle güzel bir hafta sonu denk geliriz inşallah...;) Alıntı:
Alıntı:
|
Öner yeğenim,Hepinizi tebrik ederim.Daha iyi avlar ile paylaşımlarını görürüz İnşallah.:)
|
Alıntı:
İnşallah seninle birlikte yapacagımız bir ava denk gelir;) Bu arada seninle şöyle deniz kenarında oturum güzel sohbetini dinlemek bir türlü nasip olmadı :( |
Umarım bir balığın ve sohbetin bol olduğu günü birlikte yaşarız.:)
|
Alıntı:
Senin sohbetin çok güzel be dayı...;) |
helaliniz var öner :helal::helal:
az olmuş ama güzel olmuş :)keyif mutluluk bir arada :)benimde düğünüm olmasaydı aynı yerde buluşabilirdik :) ne yapalım başka sefere ;)bizde bu azim oldukça biz daha çoook muhabbettte balıkta tutarız :) tüm ekibi yürekten kutlarım :helal::helal: |
Alıntı:
Bir ara gece saat 02:30 gibi bir araba ışığı gördüm İlk aklımdan geçen sen oldun istermisin hasan abiler olsun diye seslendim arkadaşlara ama değilmişsiniz,düğün seni yormuş anlaşılan...:D:D:D Bu arada çiftlere ömür boyu mutluluklar dilerim..;) |
Alıntı:
başka sefere kardeşim;) |
öner kardeşim seninle balıga gidilipte keyif alınmazmı hic.fikraların yeter.bereketli olsun
|
Alıntı:
Bende geçen hafta sizlerle avlandığımda büyük keyif almıştım en kısa zaman içinde tekrar beraber av yapmamız dilegiyle...;) |
Öner abi güzel bir av olmuş uykusuzluk ödülünüde hak etmişsin dogrusu
|
tebrikler.herdaim rastgele.
|
Alıntı:
Nasipmiş bizde yakaladık ;) Alıntı:
|
Saat 11:59. |