![]() |
8 Mayıs 2010 Uzunada
Cuma günü akşam işyerinden çıkışta Urla nın yolunu tuttuk.
yemleri alıp tekneye bindiğimizde saat 20,30 u bulmuştu. limandan ayrılıp uzunada fener civarına vardığımızda ise 22,00 olmuştu. yem olarak sülünez ve mamun kullandık. ilk oltalarla birlikte mandagözler, istavritler ve isparozlar misafirimiz oldu, yaklaşık 2 saatlik bir avdan sonra hekim adasının çeşmealtına bakan yüzeyindeki topuklara gittik saat 04,00 e kadar mandagöz, izmarit, isparoz çektik, kah uyuduk, daha sonra kılıç burnu civarına gittik oradan 4 lidaki, 6-7 parça mercan ve mandagöz çektik, saat 10,00 gibi avı sonlandırıp limana döndük. toplam 6-7 kg. civarında balık yakaladık, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] rotamız gidiş dönüş yaklaşık 50 km. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Salih reis paylaşım için teşekkürler güzel bir gece güzel bir av olmuş.. oltalarınızın her daim dolu gelmesi dileklerimle...
|
Salih kaptan bereketli olsun.Maşallah nafakayı kapmışsınız yine.Rastgelsin..
|
Salih abi tebrik ederim bereketli ve güzel bir av olmuş.
Paylaşım için teşekkürler. |
Hey maaşallah..
Salih abim tebrikler.. Balığın kıt olduğu bu dönemde Nasibini cuvallamışsın maaşallah.. avlarının daim olması dileklerimle.. Kal sağlıcakla.. |
Salih abi ellerinize sağlık çok güzel bir av olmuş maşallah avlarınız daim olsun ...
|
Salih abi her ne kadar o kadar yolu tepsenizde bu yok zaman için iyi av tebrik ederim.
|
salih abi bereketli av olmuş,
en kötü avınız boyle olsun insallah:) |
Salih Reis iyi bir av gecesi olmuş bizim teknemiz bakım olduğu için bir süredir çıkamıyoruz sizin avlandığınız yerler bana çok aşina sayenizde hasret gidermiş oldum. Teşekkürler vetebrikler.Rastgele.
|
Güzel bir gece ve güzel bir av olmuş
Afiyet bal şeker olsun Salih kaptan ;) |
salih biladerim çok güzel bir av olmuş ;)elinize sağlık:helal::helal::helal:
epey gezintili bir av olmuş anlaşılan ;)ama çok güzel olmuş:helal: salih biladerim beğenerek takip ettiğim ender tekne balıkçılarından birisin.keşke bende tekne ile çıkmış olsaydım seni biraz rahatsız etseydim.:) ama sizleri izlemekte keyifli :helal::helal: afiyet olsun biladerim daha iyilerine rastgelsin :) |
salıh abı tebrıkler guzel bır av olmus
paylasımınız ıcın tesekkurler |
Salih abi tebrikler avınız cok güzel geçmiş
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
bu arada rahatsızlık ne kelime memnun olurum, balık bahane, dostluk - muhabbet şahane, rastgele Alıntı:
Alıntı:
Gökhan kardeşime selamlar, rastgele :) |
Salih Abi, maşallah Dünya turuna çıkmışsın.
Çok yorucu olsada böylesine kısır bir zamanda mercan ve lidaki yakalamak her baba yiğidin harcı değildir. Abi seni tebrik ederim. Ellerinize sağlık afiyet olsun. |
Alıntı:
Balık olsun yeterki dünyayı dolaşmaya razıyım :D :D bizdeki bu hastalık iflah olmaz. :deli::deli: İbrahim'cim önümüzdeki günler umarım beraber 2 tekne açılırız ve güzel avlar yaparız. Hersey gönlünce olsun :) |
Salih reis ellerine sağlık yine boğmuşsun balığı, bereketli olsun..
|
Salih kaptan herdaim rastgele.ellerinize sağlık.
|
Avlanılan balıklara bakılırsa güzel bir avlak bulmuşsunuz bu çeşitliliği bir arada yakalamak mesele Tam anlamıyla ortaya karışık olmuş tebrikler.
Ama aslında bu 50 km yolculuğunuzu kıskandım doğrusu denizde olmak bunu yaşamak büyük keyif. Bereketli avlarınız olsun RASTGELE |
Salıh reis ıyı bir tur olmuş elinize sağlık tebrıkler.i
|
Hem akşam hem sabah suyu yapmış olmanıza rağmen daha bereketli geçmesi gerekirdi ancak geçen hafta çok ilginçtir ki,ava çıkanlar pek memnun dönmedi.Sanırım yer hareketi yada farklı bir sebebi vardı.Yok zamanda yinede gayet güzel bir av.Tebrik ederim.Afiyet olsun..
|
Alıntı:
Murat kardeşim gece denizdeydik ama çok verimli olmadı maalesef ayrıca çok da yorucu oldu, bir daha hem akşam hem sabah suyu uzun süre yapmayız diye düşünüyorum. :) hiç olmazsa 1-2 tane trofe balık yakalamak umuduyla gitmiştik ama olmadı, önümüzdeki maçlara bakacağız artık. :D |
salih abi oncelikle seni tutmus oldugun balıklar icin degil tepmis oldugun okadar yol icin tebrik ediyorum abi okadar yol gıdilirmiya? afiyet olsun
|
tebrik ederim salih reis yol uzun sürmüş ama balık da verimli gözüküyor.
|
Alıntı:
Alıntı:
Sevgili Alp aramıza hoşgeldin, ben Atatürk Organizeden Salih, epeydir görüşemiyorduk. kendine iyi bak, görüşmek üzere ;) |
Güzel bir av olmuş. Tebrik ederim. Anlatımınız ve görsel rota bilgisi paylaşımınızdan ötürü de teşekkür ederim.
|
Alıntı:
sevgiler |
elinize sağlık güzel av olmuş, haritadan anlaşılan bir hayli gezmişsiniz, hayırlı günler dilerim..
|
salih abi emeğine sağlık.herdaim rastgele.
|
salih abi bayaa iyi bi av çıkarmışsınız tebrik ederim. Denize çıkan Nasibi neyse onu yakalar tüm ekibi kutlarım.
|
Salih kardeşim emeğinize sağlık
avlarınızın devamını dilerim paylaşım için teşekkürler. |
Saat 05:58. |