![]() |
Tayakadın, Arnavutköy göllerinden bazıları
tayakadın arnavutköy kemerburgaz terkoza kadar olan göller hakkında bilgi isteyen arkadaşlara yardıma hazırım
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu bölgedeki göllerin bir çoğunu gezdim ve bilgi sahibiyim sizinle paylaşmak istedim isteyenle karşılıklı bilgi alışverişi yapabiliriz |
Hamit kardeşim resimler güzel belliki buradaki tecrübelerinde kayda değer..
Amaç ve sirküler dahilinde av ve tekniklere tabiiki açığız.. Emeğine sağlık kardeşim.. Hamit bu arada konuda bazı düzenlemeler yaptım fark etmişsindir.. Resimleri yüklerken büyük boyutlu değil. 640*480 yada 800*600 boyutunda yüklersen foruma yakışır ve konu açılırken bazı gecikme sorunları ortadan kalkar bilgi olarak ilave etmek istedim.. Rastgelsin.. |
emeğine sağlık birgün avlanmak istersek oralarda senden seve seve yardım isteriz teşekkürler rastgelsin
|
Hamit tebrikler Kardeşim çok güzel karelerle karşımıza çıktın ;)
Senin paylaşımçı bir arkadaş olduğun açık ve net ortada,bu durum karşısında öncelikle teşekkürlerimi sunarım. İnşallah bu yerler hakkında senden bilgi almak isteyen arkadaşlar çıkar sende onlara en iyi şekilde yardımcı olman dileklerimle...;) |
Aramıza ve ailemize hoşgeldin.
Güzel kareler. Tam piknik yapmak için :) Tatlı su avının en güzel yanıda bu olsa gerek ;) Rastgelsin ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Hoşgeldiniz çok güzel bir paylaşım teşekkür ediyorum.
|
Çok güzel bir paylaşım.
Emeğinize sağlık. Paylaşım için teşekkürler. |
hamit kardeş tayakadın arnavutköy kemerburgaz göletlerinde turna hangisinde var cevresinde cam ağaçları olan kayalıkları ve sazlıkları bol olan hangisi hangi yoldan gidebilirim zeytinburnunda oturuyorum bendurusu ormanlı yalıköydeki barajlara gidiyorum tayakadına yanlızgitmemem ve boş gitmemem içincok uyarıaldım aslı varmı millet abartıyormu sence
|
Alıntı:
kenarında çam ağaçları olan yer kulakçayır gölü var fakat yolu iyi deil genelde bu kısım mağden ocakları olduğu için ağaç yok kıyılarında |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bunlarda aynı bölgelerden bazı göller [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] boyutları ayarlayamadım kusura bakmayın |
yeni resimler ekledim
|
yerler güzelmiş kardeş balıkta çıkıyomu
|
çıkıyor tabi ama çok kolay deil buralarda balık çıkarmak seyrek balıklar
|
merhabalar foruma yeni üye oldum bende bu tayakadın gölleri takıntı haline geldi akpınar köyünün haricinde diğerlerine nasıl gidebilirim mesela kulakçayırı gölü veya sizin tavsiye edebileceğiniz başkalarının da balık tuttuğu 21 ocak 2007 ve 15 haziran 2008deki gibi. şimdiden teşekkürler. bu arada imza ayarlarını yapamadım ismim can 84 doğumluyum
|
Alıntı:
21 ocak 2007 ve 15 haziran 2008deki gibi tarihlerini pek anlamadım önce bu tarihlerle neyi kastettin açıklarsan istediğin yardımı yapacağım cevap verebilmemiçin seni anlamam gerekir öyle deilmi |
Alıntı:
|
Alıntı:
birde 2007 tarihli resim büyükçekmeceye ait kemerburgaz tarafında deil dieğerleri oralarıdır |
Hamit kardeşim, öncelikle aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.
Seni ve senin gibi paylaşımcı dostları yürekten kutluyorum.Zaten burada olmamızın sebebi de bu. Bizim bildiğimizi bilmiyen dostlarımızla paylaşmak.Böyle olunca da dostluklar sanaldan reele akıp gidiyor.İşte RASTGELSİN sitesinin ayrıcalığı farkı bu.... |
Hamit kardeşim öncelikle selamlar. Ben deniz balığı avcısıyım tatlı suda avlanmam fakat fotoğrarların çok güzel. En önemlisi oraya avlanmaya gelen ve uzaktan gelecek olan arkadaşlarla kendi bilgilerini paylaşacak olman beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim.
|
Alıntı:
bende rastgelsin sitemizi çok beğeniyorum burada kusur aramak yerine paylasım yapılıyor allah başarılarının devamını nasip etsin |
Alıntı:
bizimgibi bu hobiye gönül vermiş dostlara elbette elimizden bir yardım gelirse esirgemiyeceğiz bendende slm lar |
Hamit, merhaba ... ilk fotoğraf nerenin gölü ...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu arada imza ayarlarını yaparsan seni tanımamız daha kolay olur nerelisin adın ve yaşın gibi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hamit abi yolumuz düşerse elbetteki ilk önce seni ararız oldukça güzel fotolar emeğine sağlık...:helal:
|
[quote=ukg79;89350]hamit abi yolumuz düşerse elbetteki ilk önce seni ararız oldukça güzel fotolar emeğine sağlık...:helal:[/QUOT inşallah elimizden ne yardım geliyorsa yaparız elbette
|
bende hamit abi senden şöyle oltamın pasını silecek mısırıma hamuruma yok olmaz demeyecek :) israil sazansız aynalı sarı pullu sazan olan temiz bir göl adresi ver dicektim aslında arnavutköydeyim o kadar göl varki hepsine gitmeye kalksam hevesim kırılcak bildiğin varsa iş yapar dediğin avlak çok güzel olur resimleri koyup inş adını zikrederiz...
|
Alıntı:
|
selamlar bana zıpkınla dalmaya eşlık edecek arkadaş arıyırum istanbul syran tepede oturuyorum yalnız dalınmıyor zevklı olmuyor ilgilenen olursa sevınırım yer onemlı dıyıl araç var tek eksiğim arkadaş
|
Alıntı:
Söylediğin göle bu hafta sonunki offroad gezisinden sonra bir bakayım dedim. Güzel yere benziyor. 2 arkadaş vardı olta altan. bişey çıkmadı dediler. ama güzel balık olduğunuda söyledir. Tabikli nasip. Önümüzdaki hafta 1 geceliğine orada kamp yapmayı düşünüyorum. inşallah avımız iyi geçer. |
Faydalı bir paylaşım teşekkür ediyorum.
Saygılarımla |
Saat 09:55. |