![]() |
Yinede güzel bir gündü
sevgili dostlarım.:)
pazar günü yeğenim ercan ile balığa gitmiştik balık açısından pek iyi olmayan ama dinlenme olarak stres atmak için gayet güzel bir gün oldu.:) balığın olmayışı kamil biladerleriminde anlattığı gibi ortadaydı.balık olmadığından haberim olduğu halde yine aynı avlak yerine gittim ;)uzun uğraş verdim nasibimize düşen balık ne kadarsa o kadarıyla yetindik. ;) en azından tavada veya mangalda pişecek balığımızı almıştık.bazı aksiliklerde olmadı deyil hani sizlerle paylaşacak olduğum video görüntüsü hafıza kartının dolması ile yarım kaldı:Dcanım sıkıldı ama olsun en azından yarımda olsa yine görüntü ve üç kare resmim var sizlere sunabileceğim:) Video
bu hafta zeytinler mevkine gidecek olan dostlarıma pek tavsiye etmem ama yinede karar gidecek olan arkadaşlarımın.;) buyrun elimdeki fotolar ;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu arada teşekür etmeden yapamıyacağım sevgili dostum Erol (levrek)a çok teşekkür ederim:);) hediye etmiş olduğu çadırın gölgesinde çay keyfi bir başka güzel;).erol dostum birgün balığa beraber gidersek gölgesini kendi malınmış gibi kullanabilirsin :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
hasan abı bu guzel paylaşım icin teşekkurler balık az olsada o havayı solumak bıle guzel ben daha bu sene sıftah yapamadığım için boyle goruntuleri gormek mutluluk verıcı teşekkurler. rastgele
|
Alıntı:
dileğim en yakın zamanda güzel avlarla paylaşımda bulunman.;)inşallah gönlüne göre en güzelini bulursun.;) rastgelsin ;) |
Hasan Abi, balık az olsada güzel bir gün geçirmişsiniz.
Hiç olmazsa balığa çıkmışsın. Benim gibi uzun süredir balığa çıkamayan biri olarak harika bir av yapmışsın. Afiyet olsun. Eski bereketli avların gelmesi dileğiyle... Video'da, tam balık suda bir hareketlilik göstermiş ve filim bitmiş. Abi gelen neydi de filime dahi sığmadı???? |
Hasan abi :)
Bizim paşa siftahımız yok. Değil iki tanesini bir tanesini yakalasak bayram edecez :D Afiyet bal şeker olsun . |
çok teşekkurler hasan abi inan bende sizlerle paylaşacağım o gunu iple çekıyorum ama bu aralar armutluda su cok bulanık bi sefer cıktım ama kımse yoktu denız de. bu sene nedense boyle umarım çabuk duzelır. avlara balık gelıyo ama bulanık suda yemı gorurmu acaba dıye tereddut edıyorum. goruşmek uzere abı rastgele.
|
Balığın bahanne olduğu güzel bir gün bence..Yine de eliniz boş dönmemişsiniz..Keyfiniz daim olsun.Esenkalın.
|
gayet güzel bir gün geçmiş,
kafalar dinlenmiş, miss gibi iyot kokusu ve temiz hava, balık her zaman olur, keyfiniz hiç bozulmasın. rastgele :) |
Paşayı kıstırmışsın ya artık arkası gelir.Aslında beraber bir av yapsak muhabbete dayanamaz paşalarda katılır;)Şansın açık olsun.Rastgelsin.
|
günaydın Hasan Abi eline sağlık darısı bizim de başımıza 4 aydır elimiz paşaya değmedi..
|
Hasan abi zeytineli dediğin gibi biz amatörlere küstü ..
Sanırım toparlanmasıda uzun zaman alacak gibi.. Neyseki gidipde bomboş dönmemişsin kişi başı bir paşa.. Buda güzel videonun yarım kalmasına üzüldüm.. Seni ve Ercan kardeşimi kutlarım.. Paylaşyım için teşekkürler.. |
Hasan kardeşim sen bana kafayımı yedirteceksin. PAŞA larını almışsın işte ya bol zamanında bile benim gibi hayatında hiç yakalayamayanlar. Afiyet olsun kardeşim.
|
Pasını attın artık ustam durulmazsın sen ;)
Tekne organizasyonunda da bu zamanda paşa tutarsın sen şimdi :) Güzel av olmuş Hasom devamını dilerim ;) |
Dostlarla geçirilen güzel bir gün olmuş.
Bereketli ve afiyet olsun, bu arada gölgelik çok güzel. Yaz aylarında oldukça kullanışlı olacağı kesin. Selamlarımla... |
Öncelikle seni ve Ercanı kutlarım hasan abi,güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz.
Paylaşım için ayrıca teşekkürler. Tam paşa sudan çıkmasına az bir zaman kala makinanın of duruma düşmesi gercekten iyi olmamış.:'( Yanlız bu balıklara birşeyler oluyor ama hadi hayırlısı :( Geçen sene her gittiğinizde en kısır geçen avınız bu sene en bereketi av kadar bile olmuyor neredeyse Hasan abi sen bunu neye bağlıyon :) |
Alıntı:
sen uzun zamandır balığa çıkmadın ama hayatının en güzel balığını kucakladın ona ne dicen :)durum nasıl bir yaramazlık yoktur inşallah.:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
gerçekten dediğin gibi oldu.:) inanırmısın o gölgelikten iki defa çıktım iki paşa aldım.;)fazla uğraşmadığımdan sırtüstü yatmaktan bol bol çay keyfi yapmaktan yoruldum:D keşke balık olsaydıda yorulsaydım.;) |
Alıntı:
aslında beraber bir av yapsak muhabbete dayanamaz paşalarda katılır derken.:D:D kamil biladerim denk gelelim ençok seninle beraber gitmek istiyorum organizasyon sonra ilk hafta varmısın.?şimdiden söylüyorum lamı cimi yok ben sana uycam söz irfan abi halit abi aptullah abi ve öner biladerimi topla gel ;)ben hazırım |
Alıntı:
inşallah olacak seninde elin paşaya değecek merak etme ;) |
Alıntı:
yav bu kadar karamsar olma merak etme çok güzel olcak :) PAŞA TEAM üyeleri karamsar olursa böyle ohoooo başka dostlar neder merak etmeyin yakın zamanda çok güzel balıklar çıkacak :) |
Hasan abi;
PAŞALAR BİR YANA Ercan abiyle birlikte güzel bir gün geçirmişsiniz... Balık yönünden zeytinelin de bu sene bir kıtlık var ... Bazen diyorum ki abi böyle sessiz sessiz gidiyoruz ya ...PAŞA TEAM fırtına sonrası sessizlik misali bir av gerçekleştirecek gibi içimde bir his var.... :P:P:P Hayır olsun diyelim de hayra çıksın:D:D:D Abi afiyet şeker olsun daha bereketlileri birlikte olsun inşallah:helal::helal::helal: :cool::cool::cool: |
Alıntı:
doğan belli olmaz bakarsın her an bir sürpriz yapabiliriz.;)hani bazen gökyüzü kapkara bulutlarla kaplanır yağmur yağamaz şişer şişer sonra birden şakır şakır yağmur başlar.:Do zeytinleli bize ne küseeer ne de kızar merak etme sen.aslında kıtlık yok bilakis tam tersine balıklar çok güzel ama sadece yem yemiyor tuhaf :( |
Sevgili Hasan az ama öz olmuş tebrikler .
|
Alıntı:
merak etme sen beraber çekicez inşallah paşaları.:) |
Alıntı:
pasımızı attık bundan sonra geriye sadece balığa gidebilmek kalıyor.;) ben onu bunu bilmem balığa giden balık tutar :Dben şimdi balığa gitmesem tutamamki ;)anladın sen :D |
Alıntı:
gölgelik gerçekten çok güzel :)sağolsun erol dostum bana hediye etti ;)ben bunu biraz daha geliştiririm dostlsarımla beraber gölgesinde bol bol sohbet ederiz;) |
Alıntı:
balıklara bişey olduğu yok kardeşim;)beraber gittiğimizdede gördün.yengeç yiyen sübye yiyo sübye yiyen yengeç:ninja:ama ben bunu çözerim sadece biraz sık gideyim ;) |
Alıntı:
dediğin gibi az ama öz oldu bu defalık.;) |
Hasan Abi Masallah almissin gene pa$alari ;) daha ne olsun,bence o baliklari tutmak icin
dunyada yerinde olmak isteyen kac tane insan var dusunsene ;) elbette birde o guzel ortamda bulunmak tabiki... sevgi selamlar |
Vay Hasan kardeşim PAŞALAR harikaymış ama senin o çay keyfin dahada harika :D :D :D
Maşallah çay bardağı elinden demlik yanından hiç eksilmiyo :D :D ALLAH neşeni mutluluğunu daim etsin... |
hasan abı almıssın yıne pasayı ama bakıyom golgede ıyı vakıt gecıormıse benzıyon heee :D:D:D artık golgelıkte var desene :D:D:D
|
Alıntı:
aldık paşalarıda çok nazlı be biladerim.;)ben istiyorumki tüm dostlarım benden çok tutsun.;)ama nasip diyorum ;)birde balığa gitmek balığa giden balık tutar:);) böylegüzel ortamlarda buluşmak dileğimle volkan biladerim |
Alıntı:
|
Alıntı:
o gölgede sen ne uyursun biliyonmu :D:D:Doy oy oy:D:D:Dama saat ücreti var ona göre ücret olarak çay yapmak :D:D |
Alıntı:
Balık bahane uyumak şahanee şahanee :D |
Sağ ol Hasan kardeşim benim. Düşünmen bile yeter. Kendine iyi bak bu siteye lazımsın.Sevgiler.
|
avın kötüsü olmaz hasan abi ava gitmek bile avı güzelleştiryo güzel paşa tutmuşşsunuz nasıpsa bu hafta bende zeytınlere gideceğim.ama sen avlakta balık yok demışşın bunu havalardan dolayımı soluyorsun abi.
|
balık azda olsa hasıyeterbe hasan abi baksana suya bitanede ceksen yinede vazgeçilirmi bu sevdadan bahtın açık nasibin bol olsun rastgelsin hasana abi
|
Saat 18:29. |