RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Yinede güzel bir gündü (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7695)

Hasan BALIKÇI 02-06-2010 22:06

Yinede güzel bir gündü

sevgili dostlarım.:)

pazar günü yeğenim ercan ile balığa gitmiştik balık açısından pek iyi olmayan ama dinlenme olarak stres atmak için gayet güzel bir gün oldu.:)

balığın olmayışı kamil biladerleriminde anlattığı gibi ortadaydı.balık olmadığından haberim olduğu halde yine aynı avlak yerine gittim ;)uzun uğraş verdim nasibimize düşen balık ne kadarsa o kadarıyla yetindik. ;)

en azından tavada veya mangalda pişecek balığımızı almıştık.bazı aksiliklerde olmadı deyil hani sizlerle paylaşacak olduğum video görüntüsü hafıza kartının dolması ile yarım kaldı:Dcanım sıkıldı ama olsun en azından yarımda olsa yine görüntü ve üç kare resmim var sizlere sunabileceğim:)

Video
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

bu hafta zeytinler mevkine gidecek olan dostlarıma pek tavsiye etmem ama yinede karar gidecek olan arkadaşlarımın.;)

buyrun elimdeki fotolar ;)

bu arada teşekür etmeden yapamıyacağım sevgili dostum Erol (levrek)a çok teşekkür ederim:);) hediye etmiş olduğu çadırın gölgesinde çay keyfi bir başka güzel;).erol dostum birgün balığa beraber gidersek gölgesini kendi malınmış gibi kullanabilirsin :)

iboarmutlu 02-06-2010 22:35

hasan abı bu guzel paylaşım icin teşekkurler balık az olsada o havayı solumak bıle guzel ben daha bu sene sıftah yapamadığım için boyle goruntuleri gormek mutluluk verıcı teşekkurler. rastgele

Hasan BALIKÇI 02-06-2010 22:38

Alıntı:

iboarmutlu tafarından gönderildi (Mesaj 86011)
hasan abı bu guzel paylaşım icin teşekkurler balık az olsada o havayı solumak bıle guzel ben daha bu sene sıftah yapamadığım için boyle goruntuleri gormek mutluluk verıcı teşekkurler. rastgele

sağol ibrahim kardeşim.:)

dileğim en yakın zamanda güzel avlarla paylaşımda bulunman.;)inşallah gönlüne göre en güzelini bulursun.;)
rastgelsin ;)

ibrahimz35 02-06-2010 23:10

Hasan Abi, balık az olsada güzel bir gün geçirmişsiniz.
Hiç olmazsa balığa çıkmışsın.
Benim gibi uzun süredir balığa çıkamayan biri olarak harika bir av yapmışsın.
Afiyet olsun.

Eski bereketli avların gelmesi dileğiyle...

Video'da, tam balık suda bir hareketlilik göstermiş ve filim bitmiş.
Abi gelen neydi de filime dahi sığmadı????

Mehmet BODUROĞLU 02-06-2010 23:11

Hasan abi :)
Bizim paşa siftahımız yok.
Değil iki tanesini bir tanesini yakalasak bayram edecez :D
Afiyet bal şeker olsun .

iboarmutlu 02-06-2010 23:13

çok teşekkurler hasan abi inan bende sizlerle paylaşacağım o gunu iple çekıyorum ama bu aralar armutluda su cok bulanık bi sefer cıktım ama kımse yoktu denız de. bu sene nedense boyle umarım çabuk duzelır. avlara balık gelıyo ama bulanık suda yemı gorurmu acaba dıye tereddut edıyorum. goruşmek uzere abı rastgele.

Adem VARDARCIK 03-06-2010 04:22

Balığın bahanne olduğu güzel bir gün bence..Yine de eliniz boş dönmemişsiniz..Keyfiniz daim olsun.Esenkalın.

Salih Reis 03-06-2010 06:29

gayet güzel bir gün geçmiş,
kafalar dinlenmiş, miss gibi iyot kokusu ve temiz hava,
balık her zaman olur,
keyfiniz hiç bozulmasın.
rastgele :)

Kamil ESEN 03-06-2010 06:52

Paşayı kıstırmışsın ya artık arkası gelir.Aslında beraber bir av yapsak muhabbete dayanamaz paşalarda katılır;)Şansın açık olsun.Rastgelsin.

brkknc 03-06-2010 06:59

günaydın Hasan Abi eline sağlık darısı bizim de başımıza 4 aydır elimiz paşaya değmedi..

Necati ARAT 03-06-2010 07:09

Hasan abi zeytineli dediğin gibi biz amatörlere küstü ..
Sanırım toparlanmasıda uzun zaman alacak gibi..

Neyseki gidipde bomboş dönmemişsin kişi başı bir paşa..
Buda güzel videonun yarım kalmasına üzüldüm..

Seni ve Ercan kardeşimi kutlarım..
Paylaşyım için teşekkürler..

ali rıza acar 03-06-2010 08:20

Hasan kardeşim sen bana kafayımı yedirteceksin. PAŞA larını almışsın işte ya bol zamanında bile benim gibi hayatında hiç yakalayamayanlar. Afiyet olsun kardeşim.

Anıl ÜNALAN 03-06-2010 15:03

Pasını attın artık ustam durulmazsın sen ;)
Tekne organizasyonunda da bu zamanda paşa tutarsın sen şimdi :)
Güzel av olmuş Hasom devamını dilerim ;)

Bahadır Sarıca 03-06-2010 15:50

Dostlarla geçirilen güzel bir gün olmuş.
Bereketli ve afiyet olsun, bu arada gölgelik çok güzel. Yaz aylarında oldukça kullanışlı olacağı kesin.
Selamlarımla...

adolomorola 03-06-2010 17:01

Öncelikle seni ve Ercanı kutlarım hasan abi,güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz.
Paylaşım için ayrıca teşekkürler.
Tam paşa sudan çıkmasına az bir zaman kala makinanın of duruma düşmesi gercekten iyi olmamış.:'(
Yanlız bu balıklara birşeyler oluyor ama hadi hayırlısı :(
Geçen sene her gittiğinizde en kısır geçen avınız
bu sene en bereketi av kadar bile olmuyor neredeyse
Hasan abi sen bunu neye bağlıyon :)

Hasan BALIKÇI 03-06-2010 18:02

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 86013)
Hasan Abi, balık az olsada güzel bir gün geçirmişsiniz.
Hiç olmazsa balığa çıkmışsın.
Benim gibi uzun süredir balığa çıkamayan biri olarak harika bir av yapmışsın.
Afiyet olsun.

Eski bereketli avların gelmesi dileğiyle...

Video'da, tam balık suda bir hareketlilik göstermiş ve filim bitmiş.
Abi gelen neydi de filime dahi sığmadı????

ibrahim sağol kardeşim :)
sen uzun zamandır balığa çıkmadın ama hayatının en güzel balığını kucakladın ona ne dicen :)durum nasıl bir yaramazlık yoktur inşallah.:)

Hasan BALIKÇI 03-06-2010 18:03

Alıntı:

Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 86014)
Hasan abi :)
Bizim paşa siftahımız yok.
Değil iki tanesini bir tanesini yakalasak bayram edecez :D
Afiyet bal şeker olsun .

sağol mehmet kardeşim ama geçen sene bu zamanlar çok güzeldi :'(ama yakında daha güzel olcak biliyorum .;)

Hasan BALIKÇI 03-06-2010 18:04

Alıntı:

Mırmır tafarından gönderildi (Mesaj 86017)
Balığın bahanne olduğu güzel bir gün bence..Yine de eliniz boş dönmemişsiniz..Keyfiniz daim olsun.Esenkalın.

çok sağol adem biladerim. :)aynı dileklerde benden sana :)

Hasan BALIKÇI 03-06-2010 18:07

Alıntı:

Salih Reis tafarından gönderildi (Mesaj 86018)
gayet güzel bir gün geçmiş,
kafalar dinlenmiş, miss gibi iyot kokusu ve temiz hava,
balık her zaman olur,
keyfiniz hiç bozulmasın.
rastgele :)

salih biladerim çok teşekkür ederim.:)
gerçekten dediğin gibi oldu.:) inanırmısın o gölgelikten iki defa çıktım iki paşa aldım.;)fazla uğraşmadığımdan sırtüstü yatmaktan bol bol çay keyfi yapmaktan yoruldum:D

keşke balık olsaydıda yorulsaydım.;)

Hasan BALIKÇI 03-06-2010 18:13

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 86022)
Paşayı kıstırmışsın ya artık arkası gelir.Aslında beraber bir av yapsak muhabbete dayanamaz paşalarda katılır;)Şansın açık olsun.Rastgelsin.

kamil çok sağol kardeşim.:)
aslında beraber bir av yapsak muhabbete dayanamaz paşalarda katılır derken.:D:D

kamil biladerim denk gelelim ençok seninle beraber gitmek istiyorum organizasyon sonra ilk hafta varmısın.?şimdiden söylüyorum lamı cimi yok ben sana uycam söz irfan abi halit abi aptullah abi ve öner biladerimi topla gel ;)ben hazırım

Hasan BALIKÇI 03-06-2010 18:17

Alıntı:

brkknc tafarından gönderildi (Mesaj 86024)
günaydın Hasan Abi eline sağlık darısı bizim de başımıza 4 aydır elimiz paşaya değmedi..

burak çok sağol biladerim.:)
inşallah olacak seninde elin paşaya değecek merak etme ;)

Hasan BALIKÇI 03-06-2010 18:20

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 86029)
Hasan abi zeytineli dediğin gibi biz amatörlere küstü ..
Sanırım toparlanmasıda uzun zaman alacak gibi..

Neyseki gidipde bomboş dönmemişsin kişi başı bir paşa..
Buda güzel videonun yarım kalmasına üzüldüm..

Seni ve Ercan kardeşimi kutlarım..
Paylaşyım için teşekkürler..

necati sağol kardeşim.:)

yav bu kadar karamsar olma merak etme çok güzel olcak :)

PAŞA TEAM üyeleri karamsar olursa böyle ohoooo başka dostlar neder merak etmeyin yakın zamanda çok güzel balıklar çıkacak :)

Doğan ÖZCAN 03-06-2010 18:41

Hasan abi;
PAŞALAR BİR YANA Ercan abiyle birlikte güzel bir gün geçirmişsiniz... Balık yönünden zeytinelin de bu sene bir kıtlık var ...
Bazen diyorum ki abi böyle sessiz sessiz gidiyoruz ya ...PAŞA TEAM fırtına sonrası sessizlik misali bir av gerçekleştirecek gibi içimde bir his var.... :P:P:P Hayır olsun diyelim de hayra çıksın:D:D:D
Abi afiyet şeker olsun daha bereketlileri birlikte olsun inşallah
:helal::helal::helal:
:cool::cool::cool:

Hasan BALIKÇI 03-06-2010 18:47

Alıntı:

Doğan ÖZCAN tafarından gönderildi (Mesaj 86090)
Hasan abi;
PAŞALAR BİR YANA Ercan abiyle birlikte güzel bir gün geçirmişsiniz... Balık yönünden zeytinelin de bu sene bir kıtlık var ...
Bazen diyorum ki abi böyle sessiz sessiz gidiyoruz ya ...PAŞA TEAM fırtına sonrası sessizlik misali bir av gerçekleştirecek gibi içimde bir his var.... :P:P:P Hayır olsun diyelim de hayra çıksın:D:D:D
Abi afiyet şeker olsun daha bereketlileri birlikte olsun inşallah
:helal::helal::helal:
:cool::cool::cool:

Doğan ım sağol kardeşim.:)

doğan belli olmaz bakarsın her an bir sürpriz yapabiliriz.;)hani bazen gökyüzü kapkara bulutlarla kaplanır yağmur yağamaz şişer şişer sonra birden şakır şakır yağmur başlar.:Do zeytinleli bize ne küseeer ne de kızar merak etme sen.aslında kıtlık yok bilakis tam tersine balıklar çok güzel ama sadece yem yemiyor tuhaf :(

Raif Yelkenci 03-06-2010 18:54

Sevgili Hasan az ama öz olmuş tebrikler .

Hasan BALIKÇI 03-06-2010 18:55

Alıntı:

ali rıza acar tafarından gönderildi (Mesaj 86039)
Hasan kardeşim sen bana kafayımı yedirteceksin. PAŞA larını almışsın işte ya bol zamanında bile benim gibi hayatında hiç yakalayamayanlar. Afiyet olsun kardeşim.

yoook ali rıza abi olurmu öyle şey hiç.;)beğenmeme lüksümüz yok paşa olsun yüzümüz gülsün abi.;)ama geçen sene çok iyiydi sadece ondan diyordum .;)

merak etme sen beraber çekicez inşallah paşaları.:)

Hasan BALIKÇI 03-06-2010 18:57

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 86062)
Pasını attın artık ustam durulmazsın sen ;)
Tekne organizasyonunda da bu zamanda paşa tutarsın sen şimdi :)
Güzel av olmuş Hasom devamını dilerim ;)

sağol yeğen;)

pasımızı attık bundan sonra geriye sadece balığa gidebilmek kalıyor.;)
ben onu bunu bilmem balığa giden balık tutar :Dben şimdi balığa gitmesem tutamamki ;)anladın sen :D

Hasan BALIKÇI 03-06-2010 19:00

Alıntı:

Bahadır Sarıca tafarından gönderildi (Mesaj 86067)
Dostlarla geçirilen güzel bir gün olmuş.
Bereketli ve afiyet olsun, bu arada gölgelik çok güzel. Yaz aylarında oldukça kullanışlı olacağı kesin.
Selamlarımla...

sağol bahadır biladerim.:)

gölgelik gerçekten çok güzel :)sağolsun erol dostum bana hediye etti ;)ben bunu biraz daha geliştiririm dostlsarımla beraber gölgesinde bol bol sohbet ederiz;)

Hasan BALIKÇI 03-06-2010 19:05

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 86072)
Öncelikle seni ve Ercanı kutlarım hasan abi,güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz.
Paylaşım için ayrıca teşekkürler.
Tam paşa sudan çıkmasına az bir zaman kala makinanın of duruma düşmesi gercekten iyi olmamış.:'(
Yanlız bu balıklara birşeyler oluyor ama hadi hayırlısı :(
Geçen sene her gittiğinizde en kısır geçen avınız
bu sene en bereketi av kadar bile olmuyor neredeyse
Hasan abi sen bunu neye bağlıyon :)

öner sağol kardeşim.:)
balıklara bişey olduğu yok kardeşim;)beraber gittiğimizdede gördün.yengeç yiyen sübye yiyo sübye yiyen yengeç:ninja:ama ben bunu çözerim sadece biraz sık gideyim ;)

Hasan BALIKÇI 03-06-2010 19:06

Alıntı:

Raif Kaptan izmir tafarından gönderildi (Mesaj 86093)
Sevgili Hasan az ama öz olmuş tebrikler .

sağol raif kaptan:)

dediğin gibi az ama öz oldu bu defalık.;)

aacaipman 03-06-2010 19:23

Hasan Abi Masallah almissin gene pa$alari ;) daha ne olsun,bence o baliklari tutmak icin
dunyada yerinde olmak isteyen kac tane insan var dusunsene ;)
elbette birde o guzel ortamda bulunmak tabiki...
sevgi selamlar

kaptankarabulut 03-06-2010 19:26

Vay Hasan kardeşim PAŞALAR harikaymış ama senin o çay keyfin dahada harika :D :D :D
Maşallah çay bardağı elinden demlik yanından hiç eksilmiyo :D :D ALLAH neşeni mutluluğunu daim etsin...

Yağız DEMİR 03-06-2010 19:41

hasan abı almıssın yıne pasayı ama bakıyom golgede ıyı vakıt gecıormıse benzıyon heee :D:D:D artık golgelıkte var desene :D:D:D

Hasan BALIKÇI 03-06-2010 22:10

Alıntı:

aacaipman tafarından gönderildi (Mesaj 86101)
Hasan Abi Masallah almissin gene pa$alari ;) daha ne olsun,bence o baliklari tutmak icin
dunyada yerinde olmak isteyen kac tane insan var dusunsene ;)
elbette birde o guzel ortamda bulunmak tabiki...
sevgi selamlar

çok sağol volkan biladerim.:)
aldık paşalarıda çok nazlı be biladerim.;)ben istiyorumki tüm dostlarım benden çok tutsun.;)ama nasip diyorum ;)birde balığa gitmek balığa giden balık tutar:);)
böylegüzel ortamlarda buluşmak dileğimle volkan biladerim

Hasan BALIKÇI 03-06-2010 22:11

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 86102)
Vay Hasan kardeşim PAŞALAR harikaymış ama senin o çay keyfin dahada harika :D :D :D
Maşallah çay bardağı elinden demlik yanından hiç eksilmiyo :D :D ALLAH neşeni mutluluğunu daim etsin...

sende katılsan tam süper olcak süleyman abi :)beraber amma çay demleriz haaaaa:D:D:D

Hasan BALIKÇI 03-06-2010 22:13

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 86112)
hasan abı almıssın yıne pasayı ama bakıyom golgede ıyı vakıt gecıormıse benzıyon heee :D:D:D artık golgelıkte var desene :D:D:D

evet yağız kardeşim aldım :)sağolasın.:)
o gölgede sen ne uyursun biliyonmu :D:D:Doy oy oy:D:D:Dama saat ücreti var ona göre ücret olarak çay yapmak :D:D

Anıl ÜNALAN 04-06-2010 07:20

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 86136)
evet yağız kardeşim aldım :)sağolasın.:)
o gölgede sen ne uyursun biliyonmu :D:D:Doy oy oy:D:D:Dama saat ücreti var ona göre ücret olarak çay yapmak :D:D

O zaman bu gidişle biz çok çay demlicez gibi gözüküyor :D Serkan abimide aldık mı ohhhh ne uyuruz beee :D
Balık bahane uyumak şahanee şahanee :D

ali rıza acar 04-06-2010 08:13

Sağ ol Hasan kardeşim benim. Düşünmen bile yeter. Kendine iyi bak bu siteye lazımsın.Sevgiler.

mami1984 04-06-2010 11:59

avın kötüsü olmaz hasan abi ava gitmek bile avı güzelleştiryo güzel paşa tutmuşşsunuz nasıpsa bu hafta bende zeytınlere gideceğim.ama sen avlakta balık yok demışşın bunu havalardan dolayımı soluyorsun abi.

yenal45 04-06-2010 16:31

balık azda olsa hasıyeterbe hasan abi baksana suya bitanede ceksen yinede vazgeçilirmi bu sevdadan bahtın açık nasibin bol olsun rastgelsin hasana abi

Saat 18:29.