![]() |
Sığacıkta (Seferihisar/İzmir) 1100 gr Sinarit ...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Selam arkadaşlar dün limana 6200 mt uzaklıkta 60 mt deririnliği olan yeni bulduğum inişli çıkışlı bi taştan akşam saat 8 sıraları gibi aldım bu balığı bir tane daha çekme olasılığım büyüktü ama kupesler baskın yapınca büyük balığa fırsat kalmıyor. Yarım kova karışık balık vardı ben sadece bunu paylaştım. Benim sistem genelde şöyle işliyor eğer o gün nasibim varsada tutarsam. eve getir, fotoğrafını çek, temizle pişir vede afiyetle ye sonrada sizlerle paylaş..:) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Mustafa abi öncelikle afiyet olsun..
Belli ki Dün bunu yedin bugünde paylaştın.. Emeğine sağlık daha irileri ile karşılaşman dileklerimle.. Paylaşım için teşekkürler.. |
Mustafa abi harika av olmuş inşallah şunun yanında 2-3 tane daha aynısından görürüz sonraki avlarda :)
|
Mustafa bey elinize sağlık çok güzel bir av olmuş, iyi günler dilerim..
|
Kepçedeki ustalığını oltada da göstermişsin tebrikler Mustafa usta...
|
Maşallah, harika bir av olmuş.
Böyle güzel avların devamını dilerim. |
Güzel av olmuş.Şansın daim olsun.Ama birde video filan olsa bizde o yakalanma heyecanını yaşasak çok süper olur.Rastgelsin..
|
mustafa bey tebrıkler avınız hep bereketlı olsun inş.paylaşım icin teşekkürler
|
teşekkürler necati kardeş allah sanada nasip etsin inşallah
|
teşekkür taygun abi seninde şansın hep açık olsun
|
selam korsan burak kardeşim sende hep böyle kalite çekersin inşallah
|
çok teşekkür ederim ibrahim abi seninde şansın her daim açık olsun
|
çok sağol tolga kardeişim cumartesi günü beraber gittiğimizde sende bi tane tutarsın inşallah
|
Tebrikler hocam güzel bir av olmuş..
Güzel balıklarının devamını diliyorum.. Sanırım o çıkıntı topuktan gelebilicek bir çok güzel balık gözüküyor ;) Rastgelsin.. |
Tebrikler, afiyet olsun.
|
Ohh Mahşallah çok güzel bir balık nasip olmuş oltanıza
Afiyet bal şeker olsun ;) |
Tebrikler Mustafa çok iyi sinarit avı olmuş paylaşım için sağol.
|
çok güzel bir balık tutmuşsun mustafa biladerim.:)
bu balıktan süleyman abimizde tutarmı acaba?:D:D:D |
bravooo ellerinize saglik midenizede ;)
|
mustafa abı ne guzel bır sınarıt afıyet olsun
paylasım ıcın tesekkurler |
Yiğenim tebrikler, o topuğu artık hiç kaybetmezsin.Bak bir gün seninle balığa gelecek olursam beni o topuğa götüreceksin ona göre:D :D :D
|
Alıntı:
|
mustafa abi sen sığacık tarafında balık bırakmamaya niyetlisin galiba :S
nereye baksam senin tuttuğun balıklar var valla helal olsun. çok güzel bi av olmuş abi tebrikler. inşallah bizde böle güzel balıklar yakalarız. herkese rastgele.... |
tebrikler mustafa kardeşim iyi av olmuş darısı bizim başımıza
|
mustafa abi tebrikler harika daha iyileride nasip olur insallah oltana bereket
|
oldukça güzel bir sinarit emeğine sağlık....
:helal::helal::helal::helal::helal::helal: |
Tadından yenmez valla sevgili Mustafa. Çok tebrik ederim. Şansın hep bol olsun.
|
Sinarit güzelmiş.
Yarasın,afiyet olsun. |
tebrikler , bu arada seferihisarda levrek avlayabileceğimiz hangi noktalar var bilgi verirseniz sevinirim, rastgele
|
Mustafa abi ellerine sağlık çok güzel bir av olmuş tebrikler paylaşım için teşekkürler
|
Alıntı:
Sinarit ise çok daha farklı ve ağzı dişili daha yırtıcı/avcı bir balık türü....Mesela aşağıda yakalanan balık okkalı bir sinağrit...:helal: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
mustafa bey güzel av olmuş, tebrikler.
|
tebrikler , evet güzel bir fangri bu sinarit değil
|
sanki fangri gibi geldi bana tebrikler
|
Tebrikler İyi bir fangri yakalamışsın Mustafa kardeş
|
bravo
tebrikler. az ama öz olmuş
|
Saat 08:56. |