RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Selamlar .. :) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7712)

nazoo 07-06-2010 18:05

Selamlar .. :)

Merhaba ;

Adım Nazan ama benim buraya üye olmamı sağlayan mustafa abim( mustafa yavaş ) nazoo olarak üye olmamı istedi .. :) onun sayesinde üyeoldum ve burda bulunmaktan çok mutluyum umarım güzel zaman geçiririz . .Ayrıca unutmadan karabulutkaptan yani ( süleyman karabulut ) amcamda çok yakın akrabamdır :) .. Bunuda söylemekten büyük bir mutluluk duyarım .. herkese bereketli günler dilerim . .

Aydın35 07-06-2010 18:22

Alıntı:

nazoo tafarından gönderildi (Mesaj 86382)
Merhaba ;

Adım Nazan ama benim buraya üye olmamı sağlayan mustafa abim( mustafa yavaş ) nazoo olarak üye olmamı istedi .. :) onun sayesinde üyeoldum ve burda bulunmaktan çok mutluyum umarım güzel zaman geçiririz . .Ayrıca unutmadan karabulutkaptan yani ( süleyman karabulut ) amcamda çok yakın akrabamdır :) .. Bunuda söylemekten büyük bir mutluluk duyarım .. herkese bereketli günler dilerim . .

Hoşgeldiniz sizinle tanışmak bize büyük bir keyif verdi kalıcı paylaşımlar dilerim şimdiden rastgelsin.

brkknc 07-06-2010 18:36

Alıntı:

Merhaba ;

Nazan Hn. hoşgeldiniz, genelde bayanların pek merakı olmaz balık avcılığına ama sizi tebrik ediyorum bende eşime sevdirmeye çalışıyorum ama nafile, size hayırlı avlar güzel sohbetler dilerim iyi akşamlar..

Hasan BALIKÇI 07-06-2010 18:41

Alıntı:

Merhaba ;

nazan kardeşim aramıza hoşgeldin.:)mustafa kardeşim ve süleyman abimizin akrabası olduğunu belirtmişsin sende bizlerin kardeşi ve yeğenisin :)hoş sohbetler dilerim kardeşim .:)

kaptankarabulut 07-06-2010 19:01

Alıntı:

Merhaba ;

:helal: :helal: NAZOOOOO aramıza hoş seni burada görmek inanki çok sevindirici. Umarım bizlerle burada hoşça vakit geçirirsin...

Anıl ÜNALAN 07-06-2010 19:33

Aramıza hoşgeldiniz. Kalıcı ve katılımcı olmanızı dilerim :)

Mehmet BODUROĞLU 07-06-2010 20:06

Nazo aramıza hoşgeldin.
Şanslısın Süleyman abimiz gibi bir akraban var.
Kıymetini bil :)

Doğan ÖZCAN 07-06-2010 20:06

Alıntı:

Merhaba ;

Aileye hoşgeldiniz...keyifli paylaşımlar dilerim.... Ailemiz giderek büyüyor....sağlıkla kalın

Denizkızı35 07-06-2010 22:58

Nazan aramıza hoş geldin sayende yanlız kalmıyacagım bayanların nasıl balık tutacagını gösterelim :)

Yağız DEMİR 07-06-2010 23:40

aıleye hosgeldınız keyıflı ve kalıcı paylasımlar dılerım

Necati ARAT 08-06-2010 07:04

Alıntı:

Merhaba ;

Nazan kardeşim tekrar Merhaba..
Aramıza hoş geldin..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..

xnode 08-06-2010 09:59

Hoşgeldiniz;
Sohbet ve paylaşımlarınızda devamlılık dilerim.

nazoo 08-06-2010 16:15

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 86383)
Hoşgeldiniz sizinle tanışmak bize büyük bir keyif verdi kalıcı paylaşımlar dilerim şimdiden rastgelsin.

Hoşbuldum çok teşekkür ederim . . Bende sizlerle tanışmaktan çok mutluyum . . :)

nazoo 08-06-2010 16:26

Alıntı:

brkknc tafarından gönderildi (Mesaj 86385)
Nazan Hn. hoşgeldiniz, genelde bayanların pek merakı olmaz balık avcılığına ama sizi tebrik ediyorum bende eşime sevdirmeye çalışıyorum ama nafile, size hayırlı avlar güzel sohbetler dilerim iyi akşamlar..

Hoşbuldum .. :)

Hiç balık avına çıkmadım henüz .. ama mustafa abimle ( mustafa yavaş ) ve süleyman amcamın ( süleyman karabulut ) 'un sözleri var inşallah çıkıp balık tutma zevkinide yaşayacağım .. :)

nazoo 08-06-2010 16:28

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 86386)
nazan kardeşim aramıza hoşgeldin.:)mustafa kardeşim ve süleyman abimizin akrabası olduğunu belirtmişsin sende bizlerin kardeşi ve yeğenisin :)hoş sohbetler dilerim kardeşim .:)

Hoşbuldum teşekkür ederim ..

Ewet akrabalarımdır her ikiside .. :) onların sayesinde buradayım ve sizlerle tanışma mutluluğunu yaşıyorum .. Çok teşekkür ederim ayrıca benide benimsediğiniz için .. :)

nazoo 08-06-2010 16:30

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 86389)
:helal: :helal: NAZOOOOO aramıza hoş seni burada görmek inanki çok sevindirici. Umarım bizlerle burada hoşça vakit geçirirsin...

:D :D

Hoşbuldum ..

Bende burada bulunmaktan çok mutluyum Süleymen amca :)

Umarım hoş vakit geçiririz ..

Bu arada beni balık avına götüreceksin unutma .. ;) Söz verdin .. :)

nazoo 08-06-2010 16:32

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 86394)
Aramıza hoşgeldiniz. Kalıcı ve katılımcı olmanızı dilerim :)

Hoşbuldum teşekkür ederim .. :)

Burda bulunmaktan çok mutluyum .. Umarım güzel paylaşımlarda bulunurum ..

nazoo 08-06-2010 16:34

Alıntı:

Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 86404)
Nazo aramıza hoşgeldin.
Şanslısın Süleyman abimiz gibi bir akraban var.
Kıymetini bil :)

Hoşbuldum .. :) teşekkür ederim

Ewet şanslıyım gerçektende .. :)

nazoo 08-06-2010 16:36

Alıntı:

Doğan ÖZCAN tafarından gönderildi (Mesaj 86405)
Aileye hoşgeldiniz...keyifli paylaşımlar dilerim.... Ailemiz giderek büyüyor....sağlıkla kalın

Hoşbuldum çok teşekkürler ..

Ewet çok güzel bi aileniz var burada bulunmaktan çok mutluyum .. :)

nazoo 08-06-2010 16:38

Alıntı:

Denizkızı35 tafarından gönderildi (Mesaj 86427)
Nazan aramıza hoş geldin sayende yanlız kalmıyacagım bayanların nasıl balık tutacagını gösterelim :)

Hoşbuldum denizkızı :)

Ewet sayende bende yalnız kalmayacağım .. Gösterelim gerçektende :) en kısa sürede bi bayanında balık tutabileceğini göstereceğim .. :)

nazoo 08-06-2010 16:43

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 86431)
aıleye hosgeldınız keyıflı ve kalıcı paylasımlar dılerım

Teşekkür ederim Hoşbuldum ..

Umarım elimden geldiğince güzel paylaşımlarda bulunmaya çalışıcam .. :)

nazoo 08-06-2010 16:45

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 86437)

Nazan kardeşim tekrar Merhaba..
Aramıza hoş geldin..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..

Hoşbuldum .. :)

Merhaba . .

Çok teşekkür ederim ilginize samimiyetinize çok sıcak samimi bir ortam var bu sitede burda bulunmaktan gerçekten çok mutluyum .. :)

nazoo 08-06-2010 16:47

Alıntı:

xnode tafarından gönderildi (Mesaj 86451)
Hoşgeldiniz;
Sohbet ve paylaşımlarınızda devamlılık dilerim.

Hoşbuldum ..

Teşekkür ederim .. Elimden geldiğince paylaşımlarda bulunmaya çalışıcam .. :)

paşalı 08-06-2010 19:41

Nazan kızım hoş geldin keyif dolu forumlar dilerim.

iboarmutlu 08-06-2010 21:25

nazan kardeş hoş geldiniz. umarım keyifli paylaşımlarınız olur.

İrfanavcı 09-06-2010 19:23

Nazoo kardeşim aramıza hoş geldin,

nazoo 10-06-2010 21:51

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 86495)
Nazan kızım hoş geldin keyif dolu forumlar dilerim.

Hoşbuldum çok teşekkür ederim ..

İnşallah güzel paylaşımlarda bulunurum .. :)

nazoo 10-06-2010 21:54

Alıntı:

iboarmutlu tafarından gönderildi (Mesaj 86512)
nazan kardeş hoş geldiniz. umarım keyifli paylaşımlarınız olur.

Hoşbuldum teşekkür ederim ..

umarım .. en kısa sürede güzel paylaşımlarda bulunmak istiyorum .. :)

nazoo 10-06-2010 21:55

Alıntı:

İrfanavcı tafarından gönderildi (Mesaj 86545)
Nazoo kardeşim aramıza hoş geldin,

Hoşbuldum çok teşekkür ederim :)

Saat 08:41.