![]() |
Selamlar .. :)
Merhaba ; Adım Nazan ama benim buraya üye olmamı sağlayan mustafa abim( mustafa yavaş ) nazoo olarak üye olmamı istedi .. :) onun sayesinde üyeoldum ve burda bulunmaktan çok mutluyum umarım güzel zaman geçiririz . .Ayrıca unutmadan karabulutkaptan yani ( süleyman karabulut ) amcamda çok yakın akrabamdır :) .. Bunuda söylemekten büyük bir mutluluk duyarım .. herkese bereketli günler dilerim . . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aramıza hoşgeldiniz. Kalıcı ve katılımcı olmanızı dilerim :)
|
Nazo aramıza hoşgeldin.
Şanslısın Süleyman abimiz gibi bir akraban var. Kıymetini bil :) |
Alıntı:
|
Nazan aramıza hoş geldin sayende yanlız kalmıyacagım bayanların nasıl balık tutacagını gösterelim :)
|
aıleye hosgeldınız keyıflı ve kalıcı paylasımlar dılerım
|
Alıntı:
Nazan kardeşim tekrar Merhaba.. Aramıza hoş geldin.. Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. |
Hoşgeldiniz;
Sohbet ve paylaşımlarınızda devamlılık dilerim. |
Alıntı:
Hoşbuldum çok teşekkür ederim . . Bende sizlerle tanışmaktan çok mutluyum . . :) |
Alıntı:
Hoşbuldum .. :) Hiç balık avına çıkmadım henüz .. ama mustafa abimle ( mustafa yavaş ) ve süleyman amcamın ( süleyman karabulut ) 'un sözleri var inşallah çıkıp balık tutma zevkinide yaşayacağım .. :) |
Alıntı:
Hoşbuldum teşekkür ederim .. Ewet akrabalarımdır her ikiside .. :) onların sayesinde buradayım ve sizlerle tanışma mutluluğunu yaşıyorum .. Çok teşekkür ederim ayrıca benide benimsediğiniz için .. :) |
Alıntı:
:D :D Hoşbuldum .. Bende burada bulunmaktan çok mutluyum Süleymen amca :) Umarım hoş vakit geçiririz .. Bu arada beni balık avına götüreceksin unutma .. ;) Söz verdin .. :) |
Alıntı:
Burda bulunmaktan çok mutluyum .. Umarım güzel paylaşımlarda bulunurum .. |
Alıntı:
Hoşbuldum .. :) teşekkür ederim Ewet şanslıyım gerçektende .. :) |
Alıntı:
Ewet çok güzel bi aileniz var burada bulunmaktan çok mutluyum .. :) |
Alıntı:
Hoşbuldum denizkızı :) Ewet sayende bende yalnız kalmayacağım .. Gösterelim gerçektende :) en kısa sürede bi bayanında balık tutabileceğini göstereceğim .. :) |
Alıntı:
Teşekkür ederim Hoşbuldum .. Umarım elimden geldiğince güzel paylaşımlarda bulunmaya çalışıcam .. :) |
Alıntı:
Merhaba . . Çok teşekkür ederim ilginize samimiyetinize çok sıcak samimi bir ortam var bu sitede burda bulunmaktan gerçekten çok mutluyum .. :) |
Alıntı:
Teşekkür ederim .. Elimden geldiğince paylaşımlarda bulunmaya çalışıcam .. :) |
Nazan kızım hoş geldin keyif dolu forumlar dilerim.
|
nazan kardeş hoş geldiniz. umarım keyifli paylaşımlarınız olur.
|
Nazoo kardeşim aramıza hoş geldin,
|
Alıntı:
İnşallah güzel paylaşımlarda bulunurum .. :) |
Alıntı:
Hoşbuldum teşekkür ederim .. umarım .. en kısa sürede güzel paylaşımlarda bulunmak istiyorum .. :) |
Alıntı:
Hoşbuldum çok teşekkür ederim :) |
Saat 08:41. |