![]() |
Yenal, Karareis ve Paşa :)
Sevgili Yenal kardeşimizin eski avlarından birkaç video.
Tebrik ederim Yenal harika vakit geçirmişsiniz. Paşa da paşa hani :) Buyrun videoları ... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
mehmet paylaşımın için teşekür ederim kardeşim.:)
yenal harika balıklı bir av yapmışsın geçmiş zaman olsada yinede hoş oluyor ;)inşallah herzaman bunlardan daha iyi olur ;);):) |
Paylaşım için teşekkürler Mehmet..;)
Yenal gercekten cupra güzel bir av olmuş.;) videodan kendi adımı duymak beni dahada mutlu etti doğrusu;) İnşallah bunlarda daha güzel avlar nasip olması dileklerimle...;) |
Ohh 2. videodaki paşa gerçekten çok güzel :)
Devamının ve daha güzellerinin gelmesi dileğiyle.. Umarım bir gün hep beraber böyle güzel paşalar tutabiliriz :) Rastgelsin.. |
Hakikaten paşalar karargaha toplanmış :D
Özellikle 2. videodaki paşa adına yakışır türdenmiş :D |
Gerçekten güzel balıklar..
Ama bu sene Karareis'de bu balıklar bize selam vermedi .. Geçmişde güzel avlar yapıldığının bir ispatı.. Paylaşım için teşekkürler.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben video yüklemesini bilmediğimden sağolsun mehmet kardeşim bana yardımçı oldu ilk paşa avımdı aslında başaka biryervardı kafamız çeşme dalyana gidiyorduk eski yoldan birden neolduysa burda bulduk kendimizi ama güzeldi inşallah dağa güzel avlar siz kardeş ve abilerimin olur inşallah hepinize rastgeelsin
|
Alıntı:
|
tebrik ederim abi işallah birdahaki avda daha nasipli olursun
|
Saat 03:29. |