![]() |
**YENİ**1.Rastgelsin Tekne org video
Rastgelsin.Org 1.tekne avı organizasyonu videoları.. İyi seyirler..
Manisa Team için ayrılan 4 tekneden biri olan Derin teknesinde yaşanan güzellikler ortada buyurun videoyalara..
Rastgele balık avı organizasyonu 13.06.2010 çakabey teknesindeki grubtan organizasyonda emeği gecen herkese teşekkürler..
Moderatörlerimizden Cem kardeşimizin hazırladığı klip.. iyi seyirler..
|
Öner'im emeğine sağlık güzel bir çekim olmuş..
Bu videoyu izlerken dönüş yolunda katılımcı arkadaşlarımızın gözlerindeki mutluluğu görünce RASTGELSİN ORG. olarak yöneticilerimizle birlikte çok güzel bir iş yaptığımızı daha iyi anladım.Katılımcı arkadaşlarımızı mutlu bir halde görünce inanın ki içim huzur doldu... Bu arada Öner'im denizlerimize yeni bir kaptan daha yerişiyor...:D :D :D Kendisini kutluyorum. :helal: :helal: |
Öner kardeşim emeğine sağlık süper bir çekim ve tanıtım.Paylaşımdan dolayı teşekkürler.
|
Bravo Öner.İyi iş çıkarmışsın.Teşekkürler.
|
abicim Gercekten de süper video olmuş her anı ayrı ayrı görüntülemişin eline sağlık...
|
Güzel çalışma olmuş,eline sağlık.
|
öner abı emegıne saglık yanlıs SEYİT balıkcılıkta solladı senı bırde kaptanlıgı kapmıs nasıl yetısecen onun hızına merak edıyom valla :D
|
Öner hocam allah içinize sindirsin, çok güzel bir gün geçirmişsiniz, en çok da yüzme kısmı güzel olmuş o sıcakta..
|
Herkesin keyifler tıkırında balık var, muhabbet var, karpuz var, denizede girmişsiniz :D Daha ne olsun be yav :)
Yalnız seyit hem oltacılıkta, hem kaptanlıkta harika :D Boynuz kulağı geçti bile galiba öner abi :D |
aferim öner;) 10:D:D
|
Alıntı:
Alıntı:
Öner abi paylaşım için teşekkür ederim.. İyide yapmışsın..;) Bende dün olduğu gibi bu günde videolarla uğraştım ancak pc nin hard disk hatası yüzünden tüm emeğim heba oldu..:'(:'(:'(:hıııı::hıııı::hıııı: pazartesiye bende bir kaç bölüm koyabilirim sanırım..:) ellerine sağlık..;):helal::helal: |
Çok güzel olmuş öner kardeşim BİRGÜN SİZİNLE TANIŞMAK NASİP OLUR İNŞALLAH.
|
Öner teşekkürler.
Güzel vakit geçirdiğiniz belli oluyor. Allah devamını getirsin :) |
Öner abi emeğine sağlık,güzel görüntüler yakalamışsın..
Ortam şahaneydi.. |
Konuya alaka gösteren tüm abilerime ve arkadaşlarıma teşekkürler...;)
|
Herkes gayet mutlu görünüyor :)
Emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkürler... |
Paylaşım için teşekkürler abi geçen güzel zaman için iyi bir hatıra çekimi olmuş emeğine sağlık...
|
öner abi gül bir video olmuş ya emeğine sağlık beni yüzerken de çekmişsin işte organizasyon budur devamı inşallah dağa güzel olur rastgelsin
|
öner abi harika bir çekim olmuş ellerine sağlık....
|
çamdibi fishing club
Rastgele balık avı organizasyonu 13.06.2010 çakabey teknesindeki grubtan organizasyonda emeği gecen herkese teşekkürler..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hasan abi video için teşekkürler ellerine sağlık
O güzel anları bize tekrar yaşattığın için ve senin kamerandaki görüntüleri bize sunduğun için ayrıca teşekkürlerimi sunarım.:helal::helal::helal::helal: Daha iyilerine hep beraber;) |
Alıntı:
|
Evet dostlar videolar tamamlanıyor..
Denizliden gelen Ahmet abimizin gönderdiği video ve Üstad Haluk abimizin çektiği görüntüler işte.. Tekrar o anları yaşamak isteyenler seyredebilir..
|
Emeğine sağlık Necati....
|
Alıntı:
Biraz geç kaldı ma kusura bakmayın artık.. |
HERKESİN EMEĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL BİR GÜNDÜ... :helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal: |
13.06.2010 rastgelsin.org 1.TEKNE ORGANİZASYONUNDAN bir görüntü..
Teknedeki herkes balık çekmekle meşgul olduğundan çok fazla bir görüntümüz yok maalesef :)
|
Alıntı:
Cem emeğine sağlık kardeşim.. Çok güzel bir mix olmuş .. Paylaşım için teşekkür ederim.. Videonu ilk konuya ekliyorum.. Not : Bu klibi hangi programla hazınladığını özelden yazarsan sevinirim.. |
Alıntı:
|
ömer kardeşim süper olmuş eline saglık
|
Cem biladerim harika bir video hazırlamışsın eline emeğine sağlık teşekkürler ;):)
|
Sağolun, organizasyon esas olarak sizlerin başarısı.. Ben ise bu güzen anlardan bazılarını birleştirdim sadece.. Gerçek teşekkürü sizlere etmek gerekiyor. :helal:
|
ÖNER yeğenim...
Güzel çekimlerin ve paylaşımın için teşekürler. Oğlunu da kaptan yapmışsın.;) Oh oh sırtın yere gelmez artık...:D |
Alıntı:
|
Güzel sitenin güzel insanları denizliden tüm dostlara sevgi vesaygılar dilerim. Bu konuyu gündeme taşımamın sebebini anlamışsınızdır umarım dostlar özlediler birbirlerini diye düşünüyorum.
|
Saat 03:58. |