RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Beceremediğim tekne ama; Süleyman Abi varsa farketmez (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7766)

Hasan BALIKÇI 17-06-2010 20:32

Beceremediğim tekne ama; Süleyman Abi varsa farketmez

Sevgili dostlarım beni herzaman kıyılarda görüyordunuz ama bu defa ikincisi olan tekne ile balık avına yağız ilker kardeşlerim ve süleyman abimizin ısrarları ile katılmak zorunda kaldım.:)
hastaya ilaç sorulurmu misali :Dyok yok gerçekten canım sıtkındı işimde yoktu o yüzden evde sıcakta oturmaktansa hem sevdiklerimle hemde sevenlerimle beraber sohbete gittim.:)

iyikide gitmişim çok güzel bir gün geçirdik sadece benim teknenin livarına düşmem hariç :D:Dbu arada ezilen uskumrudan özür diliyorum.:D

yazımdan anlışalacağı gibi çok neşeli bir gün geçirdik süleyman abimizin sevecen ve babacan tavırları dostluğumuzun bir kademe daha yükseldiğini gayet rahat bir ortam olduğunu anladıktan sonra espiriler fıkralar havada uçuşuyordu :D:D

bak burdan söylüyorum lütfen beni birdaha çağırmayın :Dkıyı avından vaz geçmeeeem :D

dostlarım resimlere bi bakalım neşelimiydik.;)hepinize bu avdan çok daha iyilerinin nasip olmasını diliyorum :)

yolculuk

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

kankiler

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [url=http://[/URL]

balık yoksa kiraz var :D

çok sıcaktıya terlemiş :D

sen terlettin yağızı yukarda süleyman abi ona gülüyon demi:D:

[IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [/IMG]

balık zamanı başladımı geçmi kaldık?

[IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [/IMG]

çok kızmıştı süleyman abimiz ama barıştık

ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

DAHA KEYİFLİ VE BEREKETLİ AVLAR SİZLERİN OLSUN

Anıl ÜNALAN 17-06-2010 20:50

Tebrikler Süleyman abi Hasan Balıkçı beyi sonunda tekneye güle oynaya çıkartmayı başarabildin :D Sırada Ayyüzlüm var orayada bekliyoruz :) biraz esmerleşmen lazım bak bana zenci oldum :)

İstavritin maşallahı var abi güzelmiş :) uskumru çok erken saatlerde çalışıyormuş bilgine ;) :)

Hasan BALIKÇI 17-06-2010 20:57

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 87279)
Tebrikler Süleyman abi Hasan Balıkçı beyi sonunda tekneye güle oynaya çıkartmayı başarabildin :D Sırada Ayyüzlüm var orayada bekliyoruz :) biraz esmerleşmen lazım bak bana zenci oldum :)

İstavritin maşallahı var abi güzelmiş :) uskumru çok erken saatlerde çalışıyormuş bilgine ;) :)

yeğen seve seve ben tekneyi sevmeye başladım :D:Ddermişim :D:D
yok yeğenim biriki sevdiğim dostuma sözüm var sanada birseferliğine evet dicem sıranı bekle ama önce denizkızı bahar ablan ve gökhan abine sözüm var ;)

kaptankarabulut 17-06-2010 21:00

Evet Anıl'ım geliş gidiş bu Hasan Balıkcı'yı biz tekneye adepde edeceğiz.:D :D :D Bu arada sırtıda başlıyo yavaş yavaş...:helal: :helal:.

adolomorola 17-06-2010 21:23

Çok güzel bir gün geçirmişsiniz,tüm ekibi kutlarım ;)

Yanlız bir söz vardır üç kere ara vermeden ardı ardına,ayrı ayrı günlerde,tekneye binen veya tekne avı yapan tekneci oluyor derler.

Hasan abi senin kaçıncı oldu zokayı tutmayasın :soru::soru:

Kamil ESEN 17-06-2010 21:28

Maşallah Süleyman abi çırakları iyi yetiştiriyor.Muhabbetiniz daim olsun.Rastgelsin.

Hasan BALIKÇI 17-06-2010 21:31

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 87284)
Maşallah Süleyman abi çırakları iyi yetiştiriyor.Muhabbetiniz daim olsun.Rastgelsin.

sağol kamil kardeşim sanada metin abimizin çok selamı var kamil hocam gelsin herzaman başımın üzerinde yeri var diye binkere söyledi

bu resmide senin için çekildik

The Lunatic 17-06-2010 21:37

Hasan Abim sakın kıyıları öksüz bırakmayasın. ;)
Organizasyon günü Necati Abi ve Yağız Abi'ye de söyledim, özledik paşa team in bol paşalı fotoğraflarını...

Taygun KOCABIYIK 17-06-2010 21:47

Güzel olmuş güzel maşallah :)
Hasan abi bak Ayyüzlümün kaptanı çağırmış onada gel miçosu olarak bende gel diyorum ısrarla :)

Hasan BALIKÇI 17-06-2010 21:48

Alıntı:

The Lunatic tafarından gönderildi (Mesaj 87289)
Hasan Abim sakın kıyıları öksüz bırakmayasın. ;)
Organizasyon günü Necati Abi ve Yağız Abi'ye de söyledim, özledik paşa team in bol paşalı fotoğraflarını...

merak etme uğur biladerim ;)benim yerim kıyılar ;)bu sadece sevenlerimi sevdiklerimi ziyaret yoksa ben anlamam bu işten ;)

paşalar beni çağırıyor :D

ejder_balikci 17-06-2010 21:53

Tebrikler hasan abi iyi av çıkartmışsınız daha kaliteli avlarınız olur inşallah.

Hasan BALIKÇI 17-06-2010 21:53

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 87292)
Güzel olmuş güzel maşallah :)
Hasan abi bak Ayyüzlümün kaptanı çağırmış onada gel miçosu olarak bende gel diyorum ısrarla :)

tamam be gelcem evlat ;)yalnız teknede livar varmı ayyüzlümde :D:D seviyom ben livarları :D

Taygun KOCABIYIK 17-06-2010 21:57

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 87296)
tamam be gelcem evlat ;)yalnız teknede livar varmı ayyüzlümde :D:D seviyom ben livarları :D

Var var hemde senin tam içine düşeceğin şekilde kapağı arızalı hafiften :D
Yalnız 4 lü gopez değil en az 5 li gopez çekmen lazım bizim şerefimize :D

Hasan BALIKÇI 17-06-2010 21:58

Alıntı:

ejder_balikci tafarından gönderildi (Mesaj 87295)
Tebrikler hasan abi iyi av çıkartmışsınız daha kaliteli avlarınız olur inşallah.

olurmu dersin mustafa biladerim.:)yav tekne bu gün beni biraz cezbetti iki mercan çıktı sevdiydim ama başka olmayınca tadım kaçtı :D
kıyı güzel güzel ben orayı seviyom .:D

Hasan BALIKÇI 17-06-2010 22:02

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 87297)
Var var hemde senin tam içine düşeceğin şekilde kapağı arızalı hafiften :D
Yalnız 4 lü gopez değil en az 5 li gopez çekmen lazım bizim şerefimize :D

laaaa evlat varya hala nasıl girdim oraya anlamadım ama dizim fenaaaa :(

Raif Yelkenci 17-06-2010 22:02

Hasan abi çok keyifli bir av olmuş dostlarla beraber video da harika tebrikler.

Hasan BALIKÇI 17-06-2010 22:24

Alıntı:

Raif Kaptan izmir tafarından gönderildi (Mesaj 87301)
Hasan abi çok keyifli bir av olmuş dostlarla beraber video da harika tebrikler.

gerçekten çok keyifliydi raif kaptanım :)balıkta en azından sürekli oyaladı;)anlıcan hoş vakit geçirdik ;)karpuz bile kestik :D

Tuncay GÜNAY 17-06-2010 22:25

offf offfff ben eksik kalmışım orda hasan abim süleyman kaptanım yağız oof balıklarda şahanee :)
deniz beni çağırıyorda hanım koyverniyoooo:)

Hasan BALIKÇI 17-06-2010 22:50

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 87307)
offf offfff ben eksik kalmışım orda hasan abim süleyman kaptanım yağız oof balıklarda şahanee :)
deniz beni çağırıyorda hanım koyverniyoooo:)

aha ne dedin bakayım sen :D:Daboooooo hangi kuluptensin bilader :D:D
sen bide balık için izin alıyon öylemi :Dvay anam vay sen balığı unut canım ciğerim.:Dşaka şaka bilader herzaman başımızın üstünde yeriniz var ;)bu gün çok güzeldi gerçekten hemde herşey :)hatta karpuz bile :D:D

Tuncay GÜNAY 18-06-2010 00:18

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 87313)
aha ne dedin bakayım sen :D:Daboooooo hangi kuluptensin bilader :D:D
sen bide balık için izin alıyon öylemi :Dvay anam vay sen balığı unut canım ciğerim.:Dşaka şaka bilader herzaman başımızın üstünde yeriniz var ;)bu gün çok güzeldi gerçekten hemde herşey :)hatta karpuz bile :D:D

abi balık için izin almak ta neymişş:) burdaki baraj bizimmm mekan her hafta sonu ordayızz zaten. :D:D:D İZMİRE VİZE GEREKİYOR oda zor oluyor tabi malum yol uzunn

Yağız DEMİR 18-06-2010 13:30

VALLA COK GUZEL BIR GUN GECIRDIK NESE VE KAHKASI BOL :D:D:D:D:D

hasan abım baktım sıcaktan balıkların yanına tekne lıvarının ıcıne atar oldu kendısını :D:D:D

suleyman abıııı sana cokkk tesekkurler senınle balıka gıtmek ayrı bır keyıf abım nesen ve sohbetın her zaman cok guzel bızım gıbı karacılaıda denıze cıkarıyon ya helal olsun sana suleyman abı :D:D:D:D

BALIKÇIHOROZ 18-06-2010 14:15

tebrikler Hasan abi ,ekibi kutlarım.çok güzel ir av olmuş,daim olsun..

Hasan BALIKÇI 18-06-2010 14:37

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 87318)
abi balık için izin almak ta neymişş:) burdaki baraj bizimmm mekan her hafta sonu ordayızz zaten. :D:D:D İZMİRE VİZE GEREKİYOR oda zor oluyor tabi malum yol uzunn

bizim buralara gelmek için vizeye gerek yok tuncay biladerim :D:D

şu avatarınıda yapta sanal olarak düşünmesin herkes;)yapamıyosan ben yapıvereyim.:D

Hasan BALIKÇI 18-06-2010 14:38

Alıntı:

BALIKÇIHOROZ tafarından gönderildi (Mesaj 87341)
tebrikler Hasan abi ,ekibi kutlarım.çok güzel ir av olmuş,daim olsun..

çok sağol abdurrahman kardeşim.senide aramızda görmek bize keyif verir.:)

nevzat 18-06-2010 16:00

Keyifin kralı omuş,tebrikler dostlarım ,her daim bu güzellikleri yaşamanız dileklerimle.

brkknc 18-06-2010 16:18

Allah neşenizi bozmasın, inşallah bir gün sizin ekiple balığa gitmek istiyorum, kendinize iyi bakın iyi akşamlar dilerim..

orhan69 18-06-2010 18:47

hasan abi tüm ekibi kutlarım böyle bir ortamın daveti ertelenirmi geze geze tut balıgını

Hasan BALIKÇI 18-06-2010 21:20

Alıntı:

nevzat tafarından gönderildi (Mesaj 87348)
Keyifin kralı omuş,tebrikler dostlarım ,her daim bu güzellikleri yaşamanız dileklerimle.

Çok sağol nevzat biladerim.:)

Alıntı:

brkknc tafarından gönderildi (Mesaj 87350)
Allah neşenizi bozmasın, inşallah bir gün sizin ekiple balığa gitmek istiyorum, kendinize iyi bakın iyi akşamlar dilerim..

bende seve seve diyorum ;):)

Alıntı:

orhan69 tafarından gönderildi (Mesaj 87355)
hasan abi tüm ekibi kutlarım böyle bir ortamın daveti ertelenirmi geze geze tut balıgını

orhan biladerim çok sağol :)öylemi yapayım dersin?:Dama paşaya hasret kalırız :D

Yağız DEMİR 19-06-2010 07:29

Alıntı:

brkknc tafarından gönderildi (Mesaj 87350)

burak abı bılıyon benı teknede calkantı oldumu bednede oluyo :D:D:D:D
valla senınle balıka bende gıtmek ısterım tekneden avda ogrenecegım cok sey vardaha eee nede olsa karacıyız bız demı abı :D:D:D:D

brkknc 19-06-2010 08:21

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 87370)
burak abı bılıyon benı teknede calkantı oldumu bednede oluyo :D:D:D:D
valla senınle balıka bende gıtmek ısterım tekneden avda ogrenecegım cok sey vardaha eee nede olsa karacıyız bız demı abı :D:D:D:D

yapma Yağız öğretmek ne haddime, ben asıl karadan sizle takılmak isterim, asıl maharet karada teknede zaten aşağıda ne varsa alıyon, karadan oltayı takmadan balığı almak maharet, bir ara ayarlayalımda gidelim sargoz bile olur:D:D..maksat muhabbet olsun..

Yağız DEMİR 19-06-2010 14:04

Alıntı:

brkknc tafarından gönderildi (Mesaj 87375)
yapma Yağız öğretmek ne haddime, ben asıl karadan sizle takılmak isterim, asıl maharet karada teknede zaten aşağıda ne varsa alıyon, karadan oltayı takmadan balığı almak maharet, bir ara ayarlayalımda gidelim sargoz bile olur:D:D..maksat muhabbet olsun..

tamam abım ayarlayalım haberleselım

Hasan BALIKÇI 19-06-2010 16:20

Alıntı:

brkknc tafarından gönderildi (Mesaj 87375)

burak biladerim ayarlıyalım güzel bir birliktelikte gidelim kıyılara.;)ama biraz zahmetli olur kıyılar.:D

brkknc 19-06-2010 18:44

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 87387)
burak biladerim ayarlıyalım güzel bir birliktelikte gidelim kıyılara.;)ama biraz zahmetli olur kıyılar.:D

abi valla çok sevinirim, programı siz yapın ben size uymaya çalışacağım, zahmet kısmına gelince fıkrada dediği gibi xxxx!!!!:D:D:D kendinize iyi bakın...

Hasan BALIKÇI 20-06-2010 19:14

Alıntı:

brkknc tafarından gönderildi (Mesaj 87392)
abi valla çok sevinirim, programı siz yapın ben size uymaya çalışacağım, zahmet kısmına gelince fıkrada dediği gibi xxxx!!!!:D:D:D kendinize iyi bakın...

:D:D:Ddemek fıkradaki gibi :D
programı hep beraber yaparız biladerim merak etme en uygun anı bulur bakarız sohbetimize ;)tabi bu arada balıkta tutarız inşallah ;)

Tuncay GÜNAY 21-06-2010 09:54

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 87318)

hasan abim hayırlı haftalar bu pazar (27/06/2010) izmir güzelbahçeye geliyorumz ailecek k.peder k.valide baldız bacanak derinle balığa açılacağız. seni ve kızınızıda yanımızda görmek bizi çok mutlu eder. derin in livarı da tam senlikmiş bu arade karpuz bile keseriz. :D:D:D

ŞANGAY VİZESİ ALDIM :):D

Necati ARAT 21-06-2010 11:46

Abi harikasınız ..
O günden geriye Güler yüzler kalmış buda bizlere yeter..
Hepiniz sağlıcakla kalın..
Paylaşım için teşekkürler..

brkknc 21-06-2010 14:46

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 87461)
:D:D:Ddemek fıkradaki gibi :D
programı hep beraber yaparız biladerim merak etme en uygun anı bulur bakarız sohbetimize ;)tabi bu arada balıkta tutarız inşallah ;)

sizlerden haber bekliyorum artık hayırlı günler hayırlı işler dilerim..

Balikci Alp 21-06-2010 14:55

çok tebrik ediyorum, keyifli bir gün geçirmişsiniz, darısı başımıza...

Necati ARAT 21-06-2010 14:58

Alıntı:

brkknc tafarından gönderildi (Mesaj 87542)
sizlerden haber bekliyorum artık hayırlı günler hayırlı işler dilerim..

Burak abi hayırdır..:oha:
Yengemle esen rüzgarlar durulmuş sanırım..:D
Bak sana anlattığım gibi biz nerede ise 36 ssat kalırız avda..:)
Sen bir gece gittin yengem ambargoyu koyuverdi..:deli::D:D
36 saate sen tamam dersen haftaya hazırlıklarını yapmaya başla ..;)
Belli mi olur hadi gidiyoruz diye bir tel açıveririz..;)

brkknc 21-06-2010 15:03

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 87545)
Burak abi hayırdır..:oha:
Yengemle esen rüzgarlar durulmuş sanırım..:D
Bak sana anlattığım gibi biz nerede ise 36 ssat kalırız avda..:)
Sen bir gece gittin yengem ambargoyu koyuverdi..:deli::D:D
36 saate sen tamam dersen haftaya hazırlıklarını yapmaya başla ..;)
Belli mi olur hadi gidiyoruz diye bir tel açıveririz..;)

izni geçtim bakıcaz bir hal çaresine umarım 36 saat adamın içi geçer yav..

Saat 04:32.