![]() |
Radyo rastgelsin.org deneme yayınına başlamıştır.
Tüm gönül dostlarıma merhaba RADYO Rastgelsin.org deneme yaynına başlamıştır dinleye bilmeniz için aşadaki Linglere tek tek tıklayınız 10 saniya sonra açılacaktır akşamları saat 20'00 = 01'00 arası yayındayız erken gelinirse saatler fark edebilir
keyifli saatler dilerim saygılarımla ;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] lingi tıkladığınızda bazen yayın duruyor yürüte tıklarsanız yayın devam eder. yayında olduğum sürece istekleri alabilirim :) WİNAPT'AN DİNLEMEK İÇİN RESİMLİ ANLATIM KOPLA YAPIŞTIR YAPACAĞIMIZ LİNG [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] NASIL YAPACAĞIZ ONUDA RESİMDE GÖRELİM [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Rıdvan arkadaşım bunun normal radyodan dinleme şansımız varmı
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
:helal: :helal: :helal: Abi bir geldin pir geldin.. Senin balıkları beklerken bizlere Radyo ile Sürpriz yaptın.. ememklerine sağlık.. Paylaşım için teşekkürler.. İstek için sana buradan mı ulaşacağız abim..? ve Şu anda yayındamısın..? Linkden dinleyemedim de..:P:P |
Alıntı:
winapın url sine bu lingi kaydet oradanda dinle [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yanız winawp 5 sürümü olması lazım :) |
ben çözemedim heralde bu olayı bi ses fila ngelmiyor şu anda yayın yok sanırım
|
Alıntı:
|
winapı kullanarak radyoyu dinleye birirsiniz ;)
|
Süpersin Rıdvan....Emeğine teşekkürler..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yayın devam ediyor bilginize
|
yayın devam etmektedir bilğinize istekte buluna bilirsiniz ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
O zaman şimdi Rastgelsin.org adına ve Sayın HASAN BALIKÇI abimizin genel olarak söylediği ve sosyal mesaj verdiği şarkıyı istiyorum :) Kenan doğulu- Herkes Haddini Bilecek :) |
Sözlerimi geri alamam :D Benden anıla gelsin şuan çalan parça :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ustan eyvah diyecek rüzgar çok sert esecekk :) |
Hobaaa :D koptuk gece gece
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Abi slowlaşmışken birazda Yıldız Tilbe'den gidelimde tam olsun :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok sağol güzel abim :) |
Alıntı:
bir cengiz gelsin başka bir zaman ben repertua ayarlayınca fantazi müzüge devam :) |
Alıntı:
Tarzda değiştiriz yeterki sen çal :) |
Alıntı:
geliyor az sonra :) anonsa girmiyorum saat geç oldu :( |
Abi inan dinlerken saat kaç oldu onu farketmemişim :) O derece güzel
|
Alıntı:
|
saat 01'de yayın sona erecektir son istekleri alabilirim :P
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
O kadar uğraşmanıza gerek yok. Server Shoutcast server'ı. Eğer bu IP sabit ise.
Shoutcast'in servisleri her zaman aynıdır. WINAMP yüklü ise bilgisayarınızda dinlemek için aşağıdakine tıklarsınız [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Çalınan son 10 parça için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
son 15 dk yayındayız iki güzel parça ile veda edeceğiz kalın sağlıcakla
|
Hadi hayırlısı olsun bakalım.
Umarım gönlümüzce olur :) |
Alıntı:
|
Saat 16:52. |