RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Sırtı-Seğirtme (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=102)
-   -   Kaptan Karabulut'la sırtı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7799)

Greendeniz 24-06-2010 12:52

Kaptan Karabulut'la sırtı

Herkese merhabalar.uzu zaman oldu foruma girmeyeli.Bu mesajı okuyanlar hatırlar belki,gün sayıyordum bu güzellige kavusmak için.Yaklasık bir hafta oldu ve hemen hemen hergün balıga cıkıyorum.Tabiki genellikle Kaptan Karabulutla birlikte.Onunla avlanmak benim icin ayrı bir zevk.Avlarımın cogunu resim cekemedim ama bundan sonra sizlerle paylasmaya calısıcam.23.06 Carsamba sabahı cıktıgımız sırtıdan iliklerimize kadar ıslanıp zor sıgındık limana.avın tam basında yakalandıgımız fırtına bizi yıldırmadı.Aynı günün aksamı cıktıgımız sırtıdan 16 adet sarıkanat istavrit alarak avımızı sonlandırdık.resimde 3 tanesi eksik,onları teknenin bölmesinde bıraktık.Umarım herkese kısmet olur böyle güzel avlar.Simdiden herkese tesekkür ederim. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Necati ARAT 24-06-2010 12:59

İbrahim kardeşim seni ve kaptanımı Kutlarım..
Güzel balıklar..
Av esnasındaki zorluklara rağmen böyle balık..
daha ne olsun ki..

Paylaşım için teşekkürler..

Greendeniz 24-06-2010 14:16

Tesekkür ederim,yanlız fırtınaya sabah yakalanmıstık,galiba yanlıs yazdım,bütün paylasımcı arkadasların dikkatine.

baracuda_35x 24-06-2010 17:21

Sevgili İbrahim seni ve Kaptanı kutlarım elinize kolunuza yüreyinize sağlık ;)

Aydın35 24-06-2010 17:25

Oh Oh maşallah ALLAH daha büyüklerini yakalamak nasip etsin gerçekten süper görüntü elinize sağlık

yenal45 24-06-2010 17:35

ibrahim kardeş maşallah güzel bir av olmuş yinede işin de güzellği bu değil kötü havada olsa gül bir av olması hadi san rastgelsin

Taygun KOCABIYIK 24-06-2010 17:39

Sabah suyunda bizim tanıdıklar 8 parça almışlar aynı şekilde kuru yerleri kalmadan dönmüşler limana. Balık başladı artık. Haftaya limanda yatıp kalkarım ben böyle giderse :)
Tebrik ediyorum

Kamil ESEN 24-06-2010 20:02

Güzel, bereketli bir av olmuş.Şansınız açık olmuş...

ejder_balikci 24-06-2010 20:33

Güzel bir av çıkartmışsınız ee nede olsa karabulut amcam işi bilir oda bi ayrıcalık tabiiki.

Anıl ÜNALAN 24-06-2010 21:52

Hadi bakalım denizin durgunluğu bozulmaya başladı :)
Bu güzel avın umarım devamı gelicektir..
Tebrik ederim..

adolomorola 24-06-2010 22:07

İbrahim sarıkanatlar harika görünüyor
Afiyet bal şeker olsun...;)

kaptankarabulut 25-06-2010 09:04

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 88039)
Tebrik ederim..

Ya ANIL'ım balık bi geliyor bi gidiyor.Havaların değişkenliğinden onlarda şaşırdı. O günder beri keyifli bir sırtı yapamadık daha.

Mehmet BODUROĞLU 25-06-2010 09:50

Teşekkürler paylaşım için.
Güzel bir gün olmuş belli.
Afiyet bal şeker olsun.
Islandıktan sonra birde kaptan Karabulutun çayından içtiyeniz sıcak sıcak.
Oh ohh :)

Greendeniz 25-06-2010 10:00

Alıntı:

baracuda_35x tafarından gönderildi (Mesaj 87984)
Sevgili İbrahim seni ve Kaptanı kutlarım elinize kolunuza yüreyinize sağlık ;)

Rıdvan abim tesekkürederim,umarım hepinize nasip olur bu gibi güzel avlar.

Greendeniz 25-06-2010 10:03

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 87986)
Oh Oh maşallah ALLAH daha büyüklerini yakalamak nasip etsin gerçekten süper görüntü elinize sağlık

Aydın kardesim havaların pek tedı yok,kaptanın dedigi gibi o gün gibi av yapamadık bidaha.insallah sanada nasip olur.

Greendeniz 25-06-2010 10:06

Alıntı:

yenal45 tafarından gönderildi (Mesaj 87994)
ibrahim kardeş maşallah güzel bir av olmuş yinede işin de güzellği bu değil kötü havada olsa gül bir av olması hadi san rastgelsin

Yenal kardesim güzel bir av oldu ama o günün sabahı fırtınadan nasibimizi aldık.övgün icin saol ve daha iyilerinin sana gelmesi dilegiyle.

Greendeniz 25-06-2010 10:08

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 87996)
Sabah suyunda bizim tanıdıklar 8 parça almışlar aynı şekilde kuru yerleri kalmadan dönmüşler limana. Balık başladı artık. Haftaya limanda yatıp kalkarım ben böyle giderse :)
Tebrik ediyorum

Taygun um tesekkürederim.Aksam suyu bu ara daha iyi balık yapıyor.Dedigim gibi yagmuru yedik ama deydi diye düsünüyorum.

Greendeniz 25-06-2010 10:10

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 88016)
Güzel, bereketli bir av olmuş.Şansınız açık olmuş...

Saol Kamil abim.Gercekten sanslıydık o gün.

Greendeniz 25-06-2010 10:13

Alıntı:

ejder_balikci tafarından gönderildi (Mesaj 88019)
Güzel bir av çıkartmışsınız ee nede olsa karabulut amcam işi bilir oda bi ayrıcalık tabiiki.

Mustafa valla ustayla avlanmak bir ayrıcalık.gercekten bu benim icin ayrı bir zevk.

Greendeniz 25-06-2010 10:17

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 88039)
Tebrik ederim..

Anıl tesekkürler.umarım dedigin gibi devamı gelir.

Greendeniz 25-06-2010 10:59

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 88043)
İbrahim sarıkanatlar harika görünüyor
Afiyet bal şeker olsun...;)

Ustam saolasın.umarım daha iyileri sizlerin oltasına takılır.

Greendeniz 25-06-2010 11:01

Alıntı:

Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 88096)
Teşekkürler paylaşım için.
Güzel bir gün olmuş belli.
Afiyet bal şeker olsun.
Islandıktan sonra birde kaptan Karabulutun çayından içtiyeniz sıcak sıcak.
Oh ohh :)

Valla aynen öyle oldu.yaklasık 2 saat teknede oturup cay ictik.

Tuncay GÜNAY 25-06-2010 13:17

Alıntı:

imbat tafarından gönderildi (Mesaj 87996)
sabah suyunda bizim tanıdıklar 8 parça almışlar aynı şekilde kuru yerleri kalmadan dönmüşler limana. Balık başladı artık. Haftaya limanda yatıp kalkarım ben böyle giderse :)
tebrik ediyorum

taygunum limanda yatıp kalkacaksan eğer 26 haziranı 27 pazar sabahına bağlayan gün sabaha karşı güzelbahçe 2. Limandan mehmet kaptanla açılacağız limanda beraber kahvaltı ederiz laflarız biraz kardeşimm.

Aydın35 25-06-2010 17:55

Alıntı:

Greendeniz tafarından gönderildi (Mesaj 88100)
Aydın kardesim havaların pek tedı yok,kaptanın dedigi gibi o gün gibi av yapamadık bidaha.insallah sanada nasip olur.

Evet abi anlıyamadım vallahi ya bi öle bi böle bizler bile şaşırdık yazık balıklar nasıl şaşırmasın.Yorumun için teşekür ederim abi.

Hasan BALIKÇI 25-06-2010 18:02

güzel bir av olmuş tebrikler.:helal:
süleyman abi ile av birbaşka güzel çayı ise onu söyletmeyin.;)balık olmasın önemli deyil ama o candan çay ikramı varya işte o olsun ;)ben sadece o çay için o tekneye çıkıyorum :D

Greendeniz 25-06-2010 23:05

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 88126)
Evet abi anlıyamadım vallahi ya bi öle bi böle bizler bile şaşırdık yazık balıklar nasıl şaşırmasın.Yorumun için teşekür ederim abi.

Aydın kardes senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.bugün sabahki sırtıyla ilgili resimlerimde var,acıcam bir konu daha.

Greendeniz 25-06-2010 23:09

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 88127)
güzel bir av olmuş tebrikler.:helal:
süleyman abi ile av birbaşka güzel çayı ise onu söyletmeyin.;)balık olmasın önemli deyil ama o candan çay ikramı varya işte o olsun ;)ben sadece o çay için o tekneye çıkıyorum :D

Hasan abim tesekkürler ederim.Süleyman abinin cayı baska tabiki ama muhabbeti caya seker olur.ben senin tuttugun bu cupra lara hayran kaldım.ben aslında cupracıyım.eger sakıncası yoksa senle de bir cupra avı yapmak isterim.

Yağız DEMİR 26-06-2010 10:07

ibrahim kardes tebrık ederım cok guzel bır sırtı avı olmus tebrıkler
SÜLEYMAN kaptanla balıka gıden balıksız donmuyor bu kesın hele hele muhabbetı super

yenal45 26-06-2010 15:10

Alıntı:

Greendeniz tafarından gönderildi (Mesaj 88101)
Yenal kardesim güzel bir av oldu ama o günün sabahı fırtınadan nasibimizi aldık.övgün icin saol ve daha iyilerinin sana gelmesi dilegiyle.

sağolasın kardeşim inşallah nasibimizde varsa güzel balık tutmak olur sanada dağa güzel avlar dilerim nasibin bol olsun rastgelsin:helal:

Greendeniz 27-06-2010 10:01

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 88165)
ibrahim kardes tebrık ederım cok guzel bır sırtı avı olmus tebrıkler
SÜLEYMAN kaptanla balıka gıden balıksız donmuyor bu kesın hele hele muhabbetı super

Tesekkürederim yagız.Aynen öyle,Süleyman abi nin muhabbeti,cayı ve ustalıgına diyecek yok

turna 27-06-2010 12:56

Tebrikler, güzel av olmuş, ıslanmaya da değmiş.

Greendeniz 30-06-2010 09:55

Alıntı:

turna tafarından gönderildi (Mesaj 88201)
Tebrikler, güzel av olmuş, ıslanmaya da değmiş.

Tesekkürederim kaptanım.Denizde olmak yetiyor acıkcası.

Saat 04:35.