RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Büyük Patronu Ve Galibi Bu Hafta SOLLADIM :)) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7875)

galip&emel kültür 12-07-2010 21:34

Büyük Patronu Ve Galibi Bu Hafta SOLLADIM :))

Herkeze slm..Yer her zamanki gibi ıldırı sabah 08:00 suya düştük avlak yerimize vardıktan sonra başladık beklemeye dedim yaa botun bu haftaki lideri ben oldum...Fakat havanın patlamasıyla 13:00 gibi bereketli avı bırakıp karaya döndük..Arkadaşlar DİKKAT...balıkları alan benim kepçeyle alan galip,iğneyi çıkaran babam resimleyen yine benim :))bu haftalık bukadar hepinize iyi haftalar...

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Taygun KOCABIYIK 12-07-2010 22:24

Emel abla harika balıklar cam gibi maşallah :) Galip abi bu hafta seni seyretti anlaşılan.
Şansınız daim olsun rastgelsin.

baracuda_35x 12-07-2010 22:27

tebrikler güzel av dahada güzelleri gelmesi dileğiyle ;)

adolomorola 12-07-2010 22:32

Mahşallah çokta yakışıklılar ;)
çok kısa zaman içerisinde çok güzel balık yakalamışsınız tüm ekibi kutlarım
sansınız her daim açık olması dileklerimle...;)

Teaser 12-07-2010 22:32

Harika boy balıklar almışsınız , tebrikler :helal: Böyle iri balıklı avlarınızın devamını dilerim . Afiyet olsun ...

Denizkızı35 12-07-2010 22:45

Cok güzel bir av gecirmişsiniz tebrikler

gonencsenkal 13-07-2010 06:42

Güzel bir av olmuş çıpralar harika görünüyor tebrik ederimm..

erkepli 13-07-2010 09:44

Üçü birarada diye başladım cümleye şampuan reklamına benzedi ama çok yakışıklı duruyorlar ellerinize saglık.

possessio 13-07-2010 11:39

Tebrikler güzel bir av olmuş , niceleri rasgelsin

ibrahimz35 13-07-2010 13:14

Galip Abi, en sonunda balıkları kimin tuttuğu anlaşırdı.
Ellerinize sağlık çok güzel bir av olmuş.
Böylesine güzel avların devamını dilerim.

kaptankarabulut 13-07-2010 19:37

Sizleri candan kutlarım.Fakat benim anlayamadığım, ben Doğa'yı göremedim.Galiba Emel hanım sen Doğa'nın yokluğundan faydalanmışsın.Sizleri tekrar kutluyorum güzel bir av çıkarmışsınız...Doğa'cıma slm..

galip&emel kültür 13-07-2010 20:08

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 89282)
Sizleri candan kutlarım.Fakat benim anlayamadığım, ben Doğa'yı göremedim.Galiba Emel hanım sen Doğa'nın yokluğundan faydalanmışsın.Sizleri tekrar kutluyorum güzel bir av çıkarmışsınız...Doğa'cıma slm..

Canım abim Emel ben ayıp ediyosun doğasız bi av olurmu hiç........Çipuraların yemini doga verdi oltadan ben aldım anlıycağın bu hafta şans benden yanaydı...msjın için tşk ederim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle ablamada slmlar...

kaptankarabulut 13-07-2010 20:26

Alıntı:

galip&emel kültür tafarından gönderildi (Mesaj 89287)
Canım abim Emel ben ayıp ediyosun doğasız bi av olurmu hiç........Çipuraların yemini doga verdi oltadan ben aldım anlıycağın bu hafta şans benden yanaydı...msjın için tşk ederim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle ablamada slmlar...

Haaaaaaaa şimdi anlaşıldı, tabii yemlar Doğa'dan olunca tabii tutarsın çıpraları:D :D :D
yinede tebrikler...

galip&emel kültür 13-07-2010 20:34

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 89288)
Haaaaaaaa şimdi anlaşıldı, tabii yemlar Doğa'dan olunca tabii tutarsın çıpraları:D :D :D
yinede tebrikler...

sağolasın süleyman abi galip ben bu hafta emel kardeşiniz şov yaptı bizde seyrettik napalım başa gelen çekilir eve çok selamlar

galip&emel kültür 13-07-2010 20:38

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 89250)
Emel abla harika balıklar cam gibi maşallah :) Galip abi bu hafta seni seyretti anlaşılan.
Şansınız daim olsun rastgelsin.

doğru söylüyosun kardeşim galip abin ben biz emel ablanı resmen seyrettik balık şovlarını o yaptı ailede arasıra bu tip şovlar iyi oluyor çipura avcılığı aileye yayılması gerekiyo doğrumu darısı başınıza avlarınız bol olsun.

galip&emel kültür 13-07-2010 20:39

Alıntı:

baracuda_35x tafarından gönderildi (Mesaj 89252)
tebrikler güzel av dahada güzelleri gelmesi dileğiyle ;)

dahada güzelleri inşallah sizlerin olur kardeşim bol nasipler.

galip&emel kültür 13-07-2010 20:47

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 89253)
Mahşallah çokta yakışıklılar ;)
çok kısa zaman içerisinde çok güzel balık yakalamışsınız tüm ekibi kutlarım
sansınız her daim açık olması dileklerimle...;)

çok teşekkür ediyorum balıkların yakışıklığı umarım ileriki zamanda yani kasım ayınadoğru inan dahada iyi olacak herşey zamanında güzel inan o zamanı iple çekiyoruz ama şu var bu zamandada alına bilecek iyi balıklar bunlar sizlerinde şansı bol olsun bol bereketli balıklı günler diliyorum.

kaptankarabulut 13-07-2010 20:49

Alıntı:

galip&emel kültür tafarından gönderildi (Mesaj 89289)
sağolasın süleyman abi galip ben bu hafta emel kardeşiniz şov yaptı bizde seyrettik napalım başa gelen çekilir eve çok selamlar

Desene Galibim balıkları pişirmekte sana düştü...Ki öyle olması gerekir iş paylaşımı yani :D :Dbiri tutar tutamıyan da pişirip servis yapar. :D :D :D

galip&emel kültür 13-07-2010 20:50

Alıntı:

Teaser tafarından gönderildi (Mesaj 89254)
Harika boy balıklar almışsınız , tebrikler :helal: Böyle iri balıklı avlarınızın devamını dilerim . Afiyet olsun ...

çanakkalenin balıkları gibi olmaz bunlar ama bizim sularımızın iyi balıkları sayılırlar bu zamana göre çok teşekkür ediyorum mesajınız için iri balıklar her daim hepimizin oltalarında olur inş.

galip&emel kültür 13-07-2010 20:52

Alıntı:

gonencsenkal tafarından gönderildi (Mesaj 89260)
Güzel bir av olmuş çıpralar harika görünüyor tebrik ederimm..

bu çipuralar en kısa zamanda senin oltanda olur inş.teşekkürler

galip&emel kültür 13-07-2010 20:56

Alıntı:

erkepli tafarından gönderildi (Mesaj 89268)
Üçü birarada diye başladım cümleye şampuan reklamına benzedi ama çok yakışıklı duruyorlar ellerinize saglık.

ustam bizler senin neler yaptığını sürekli takip ediyoruz.ama biz çipuracıyız bukadarla yetiniyoruz daha irilerini inş kasım gibi kıstıracağız mesajın için çok teşekkürler. kal sağlıcakla.

galip&emel kültür 13-07-2010 20:59

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 89277)
Galip Abi, en sonunda balıkları kimin tuttuğu anlaşırdı.
Ellerinize sağlık çok güzel bir av olmuş.
Böylesine güzel avların devamını dilerim.

şağol canım açık verdik anlaşılan ne yapalım başa gelen çekilir raif abi görmesin bunları kafayı yer valla.ev halkına selamlar en ufağı inceden ısırıver bi zahmet.

Raif Yelkenci 13-07-2010 21:45

Tebrikler Galip yine harikalar yakalamışsın ellerine sağlık daha iyi avlar rastgelsin kardeşim.

Teaser 13-07-2010 21:56

Alıntı:

galip&emel kültür tafarından gönderildi (Mesaj 89294)
çanakkalenin balıkları gibi olmaz bunlar ama bizim sularımızın iyi balıkları sayılırlar bu zamana göre çok teşekkür ediyorum mesajınız için iri balıklar her daim hepimizin oltalarında olur inş.

Aman Üstad ne demek , kafa darbeleri yeter :helal: Biz de o büyüklüğü bulmak için neler yapıyoruz ama çok zor :P Kaba lidakiye çupra diyecek oluyoruz :D Saygılar ...

Raif Yelkenci 13-07-2010 22:05

Gördüm gördüm ve bayıldım arkadaş ellerim pas tuttu ama mübarek hava işim olmadımı patlıyor bir aydan fazla oldu çıkamadım ne yapalım kısmet kardeşim.

İrfanavcı 13-07-2010 22:37

Galip kardeşim güzel bir av olmuş ,paylaşım için teşekkürler.

Taygun KOCABIYIK 13-07-2010 23:37

Alıntı:

galip&emel kültür tafarından gönderildi (Mesaj 89290)
doğru söylüyosun kardeşim galip abin ben biz emel ablanı resmen seyrettik balık şovlarını o yaptı ailede arasıra bu tip şovlar iyi oluyor çipura avcılığı aileye yayılması gerekiyo doğrumu darısı başınıza avlarınız bol olsun.

Abi ailede herkesin aktif olarak çipura avlayabilme yeteneklerini kazanması lazım tabi :D
Yoksa biri tutar biri bakar, kıyamet ondan kopar.
Ha bazen şanstan dolayı biri tutar biri bakar oda kısmet :)

galip&emel kültür 14-07-2010 07:22

Alıntı:

Raif Kaptan izmir tafarından gönderildi (Mesaj 89312)
Tebrikler Galip yine harikalar yakalamışsın ellerine sağlık daha iyi avlar rastgelsin kardeşim.

teşekkürler raif abicim deniz öğleye kadar müsade etti eeee artık yeter bunlar size dedi saat 1 den sonra karaya çıkmak zorunda kaldık en iyi avlar senin olsun.

galip&emel kültür 14-07-2010 07:24

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 89322)
Abi ailede herkesin aktif olarak çipura avlayabilme yeteneklerini kazanması lazım tabi :D
Yoksa biri tutar biri bakar, kıyamet ondan kopar.
Ha bazen şanstan dolayı biri tutar biri bakar oda kısmet :)

çok şükür ufaklığa kadar yetiştirdik doğada yakalıyor anlıycan bundan güzel ne olabilirki.

galip&emel kültür 14-07-2010 07:27

Alıntı:

İrfanavcı tafarından gönderildi (Mesaj 89318)
Galip kardeşim güzel bir av olmuş ,paylaşım için teşekkürler.

ben teşekkür ederim kardeşim oltamıza neler gelirse sizlerle paylaşmak adına göderiyoruz buralara bu güzel avlar her daim hepimizin olsun.

Yağız DEMİR 14-07-2010 07:59

çıpuralar sahane
cok guzel bır av olmus tebrıkler

Tuncay GÜNAY 14-07-2010 08:12

mükemmel görünüyorlar yeşilçam jönleri gibi. şu aralar balığa gitme şansımız olmuyor. sizler gibi değerli abilerimizin ablalarımızın sayesinde siteden takip edip avunuyoruz. bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. yüreğinize sağlık rastgelsin

Hasan BALIKÇI 15-07-2010 19:08

Alıntı:

galip&emel kültür tafarından gönderildi (Mesaj 89246)
Herkeze slm..Yer her zamanki gibi ıldırı sabah 08:00 suya düştük avlak yerimize vardıktan sonra başladık beklemeye dedim yaa botun bu haftaki lideri ben oldum...Fakat havanın patlamasıyla 13:00 gibi bereketli avı bırakıp karaya döndük..Arkadaşlar DİKKAT...balıkları alan benim kepçeyle alan galip,iğneyi çıkaran babam resimleyen yine benim :))bu haftalık bukadar hepinize iyi haftalar...

çok güzel bir av olduğu zaten kesindi ;)ilk konuyu açtığınızda okumuştum sadece resimleri görmemiştim o yüzden yorumuda şimdi yapıyorum:helal::helal::helal::helal:

avdaki herkesi yürekten kutlarım :)herzaman dahada iyilerine diyorum :)

paşalı 15-07-2010 19:39

Kutlarım balıklar süper.

galip&emel kültür 15-07-2010 21:12

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 89409)
çok güzel bir av olduğu zaten kesindi ;)ilk konuyu açtığınızda okumuştum sadece resimleri görmemiştim o yüzden yorumuda şimdi yapıyorum:helal::helal::helal::helal:

avdaki herkesi yürekten kutlarım :)herzaman dahada iyilerine diyorum :)

İyi akşamlar hasan abicim..ben sizler gibi yıllarını vermiş bir karacının ve çipuracının kızıyım...şimdi iyiki babam bu keyfi bize öğretmiş diyorum ve bende kızıma bunu öğretiyorum EN İYİ ARKADAŞ DENİZ...BALIK BAHANE...daha iii avlarda karşılaşmak dileğiyle

erol taş 16-07-2010 07:28

harika balıklar en kötü avınız böyle olsun

galip&emel kültür 17-07-2010 20:11

Alıntı:

erol taş tafarından gönderildi (Mesaj 89435)
harika balıklar en kötü avınız böyle olsun

Resim bizi ne kadar şaşırtsada çok hoşumuza gitti bu temenniler...Umarım en kötü avlar hepimize böyle bereketli gelir...

BALIKÇIHOROZ 17-07-2010 22:14

çok güzel balıklar yakalamışsınız tebrikler afiyet olsun.

galip&emel kültür 18-07-2010 12:53

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 89330)
çıpuralar sahane
cok guzel bır av olmus tebrıkler

çok teşekkürler yağız daha iyileri seninle olsun

galip&emel kültür 18-07-2010 13:01

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 89333)
mükemmel görünüyorlar yeşilçam jönleri gibi. şu aralar balığa gitme şansımız olmuyor. sizler gibi değerli abilerimizin ablalarımızın sayesinde siteden takip edip avunuyoruz. bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. yüreğinize sağlık rastgelsin

teşekkürler kardeşim iltifatların için biz ailecek gidiyoruz ava ve sadece çipura peşinde koşuyoruz 1.2 balık kıstırırsak sizlerle paylaşıyoruz oltalarınız daima balıkla buluşsun şimdiden rast gelsin.

Saat 04:38.