![]() |
Karabulut denizle buluştu..
Havaların bozuk gitmesini fırsat bilerek, on gün önce teknemi bakıma almıştım.
On günlük uğraş neticesinde nihayet bu gün KARABULUT'U denizle buluşturduk. Nasip kısmet olursa yarın sabah (XTUNCAYx) ziyaret etmek amacıyla denizli'ye gidiyorum.Artık döndükten sonra havalarda müsade ederse adalar cıvarındaki balıkların vay haline... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
hadi hayırlısı Süleyman abi, en kısa zamanda dönmen ve denizle buluşman dileğiyle sevgilerimle ;)
|
Süleyman abi hayırlı olsun bu seneki bakım derdini bitirdin darısı basımıza
Tuncay beye ve ailesine selamlar |
Haydi Süleyman kardeş görelim hünerlerini...Bakım yapılmış yeni teknen hayırlı olsun.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ama içimden bir ses değecek gibi geliyor bir ihtimal mırmır gelecek gibi :(:( |
Hadi hayırlısı sana şimdiden rastgele diyelim.Yarın tuncayla kulağını çınlatırım..
|
Alıntı:
|
Hadi hayırlısı olsun Kaptanım.
Biliyoruz ki yeni yada eski olması değiştirmeyecek Karabulut kaptanımızın güzel gönlünü. Yine bol balıklı ve muhabbetli avlar gerçekleşecek. Yakında görüşebilmek ümidiyle :) Tekrar hayırlısı olsun . |
hayırlı uğurlu olsun sayın abim.Bir gün Manisadan ıslatmaya geliriz artık.Sen çayın suyunu ısıt,gelince demleriz...
|
Süleyman abim hayırlı uğurlu olsun, tekneyi kalabak tarafına götürmüşsün yardıma, en azından şöyle bir karada görmeye gelemedik. Sefasını sürmeye geliriz artık :D
Bol balıklar kaptanım livarın dolsun taşsın emi :) |
hadi gözün aydın süleyman abi teknene kavuş muşsun şimdi balık yakalama zamanı vay şimdi balıkların haline yandılar (efsane geri döndü) rastgelsin
|
Sayın kaptan-ı deryam öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah kazasız belasız günlerde eskitirsiniz.O adaların çevresindekilerin vay haline diyorum dahada bişiy demiyorum.Yolculugunuzda kazasız belasız geçer inşallah tuncay abimize bizde nselam götürmeyi unutmayın kalın sağlıcakla Rastgelsin
|
Kaptan karabulutu müsafir etmekten gurur duyduk tüm rastgelsin dostlarımızı andık.
|
Alıntı:
Mehmet'im bende seninle tekrar görüşmeyi bekliyorum..Sağlıcakla.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tuncay kardeşime tüm dostların selamını ilettim. Çok güzel bir gün yaşadık resimler geldiğinde ayrı bir konu açacağım.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Süleyman abim hayırlısı olsun Allah kazadan beladan korusu Allah bol nasipli avlar nasip etsin..;)
Tuncay ile çok güzel bir dostluk oluşturmuşsunuz ikinizide tebrik ederim doğrusu :helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal: :helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal: |
Teşekkür ederim Öner'im. İşte sanaldan reele taşınan bir dostluk örneği daha..
|
Hayırlı uğurlu olsun amca biraz masraf açmıştır ama şimdi iyi yol yapar artık.
|
[quote=kaptankarabulut;89562]:helal: :helal: TUNCAY'ım harika bir gün yaşattın bize sizlere sonsuz teşekkürler..[/QU
lafı bile olmaz kaptanım her zaman başımın üstünde yeriniz var. ve buradaki tüm dostlarım da başımız üstünde yeri var yolu denizliye düşen olursa beklerim ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
suleyman abı hayırlı olsun desene balık show baslıyor :D
|
Süleyman abi hayırlı uğurlu olsun, hatasız kazasız iyi günlerde binmek nasip olsun, rastgelsin..
|
Süleyman abicim hayırlı olsun
kazasız belasız nice avlar yaparsın insallah :) RASGELE |
Abi hayırlı olsun..
Allah Kaza bela vermesin.. Haydı bakalım.. Bekliyoruz balıkları.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Sana bir sürpriz hatırlarmısın tanıştığımız ilk günün fotoları bir yerlerde şıkışıp kalmış.. buyur bakalım.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Yaa Necati nerden buldun o resimleri :D :D
Ama işin gerçeği orada resim çekilmişmiydik.. Onu bile unutmuşum.. İlk tanıştığımız günlerde kalan bir anımız... |
Kaptanım hayırlı uğurlu iyi günlerde olsun....
|
Saat 03:21. |