![]() |
Zeytinelinde Vur Patlasın,Çal Oynasın..
Bu hafta sonu hava raporları kuvvetli rüzgar gösteriyordu.Fakat biz, Muhtarımız Oktay abi,Aptullah abi ve ben (Kamil ESEN) balığa çıkmaya karar vermiştik.Ne olursa olsun balığa çıkacaktık.Hasan Balıkçıyı arayıp bu hafta ne yapıyosun dedim.Hafta sonu Cumartesi akşam üstüne kadar çalışıyorum dedi.Biz Zeytineline gideceğiz,mazeret istemem sende ordasın,balık olmasa da sohbete gelirsin dedim.Sağolsun beni kırmadı atlamış arabaya gelmiş.:helal::helal:Ama ne gelmek.Meğer millet balığa gitmek için kırılıyormuş.Kıvanç,Hasan abinin iş arkadaşları,yeğeni Ercan,Hasan abinin babası,amcası,biraderi derken olduk 15 kişi.Botlarla gelmişler.Ortalık birden şenlendi..:P
Ama orda bir süpriz daha oldu bize.Tam av yerimizde Muzaffer Karasu dayımızı ve Ferit abiyi,Fevzi abiyi bulduk.Yanlarında Alaşehirden hemşehrilerimiz,Halil ve Rıza arkadaşlarımız vardı.Onlarlada güzel sohbetler yaptık.Hepsi 10 numara insanlar.. Sanki bu kadar süpriz yetmezmiş gibi baracuda Rıdvan birden yanıbaşımızda belirmezmi?:P:P Hah dedim Rıdvan az deli vardı bir sen eksiktin şimdi takım tamam oldu...:D Botlardan ve kenardan hiçte fena denmeyecek balıklar aldık.Ben paşa ve mercanların canına okudum ..;)Barakuda ve levrekler güne neşe kattı. Balık olmuş olmamış.Hiiiiiiiç sorun değil.O rüzgara rağmen çok güzel ve bol balıklı bir gün geçirip eve dönerken akıllarda kalacak bir hatıraya imza atmıştık. Geri dönüş yolunda Süleyman Kaptanım bizi bakımdan yeni çıkardığı teknesinde o çok şahane çayı ile ağırladı.Kendisine ellerine sağlık diyorum.Sağolsun,hep varolsun.. Bize katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Süpersiniz siz yaa :) Bu alemin kralı sizlersiniz :)
Ellerinize, ayaklarınıza sağlık :) Gerçekten bu havalarda anca sizin gibi dostluk peşinde olanlar zeytineline balık avlamaya gidebilir :) Bütün ekibi kutluyorum gerçekten ekipte bulunan herkesi tektek tebrik ediyorum ;) Fotoğrafları bekliyoruz :) Sayın Hasan Balıkçı'ya duyurulur :) |
Anlatımınız ve paylaşımınız için teşekkürler.Neşeli ve keyifli bir av geçirmişsiniz anlaşılan hepinizi tebrik ediyorum Hasan abiden fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz..
|
Demek Vur Patlasın,Çal Oynasın heeeeee..:helal:
Hadi bakalım Fotolarıda görelim..;) Bizlerde oynayalım..:) Duruma göre küçük bir Kıyı organizasyonu olmuş..:helal: Yine anlatılanlara göre çok güzel anlar yaşanı,p uzun zamandır bir araya gelemeyen Amcalar, Dayılar bir araya gelmiş..:D:D Tüm ekibi kutlarım.. :helal::helal: Resimleri dört gözle bekliyoruz..;) Paylaşım için teşekkürler..:helal::helal: |
Kamilim paylaşımına teşekkürler...
İyi vakit geçirmişsiniz,Tüm ekibi kutlarım.:helal: Muhabbetiniz daim olsun.:) Allah gönlünüze göre versin. |
Kamil abi hafta sonunuz çok eğlenceli geçmiş Allah içinize sindirsin takım tamamlandıktan sonra gerisi teferruattır zaten paylaşım için teşekkurler hoşçakalın...
|
Kamil abi kutluyorum sizi. Anlatımızdan çok güzel bir gün geçirdiğiniz kesin ayarlasan denk gelmez hoş süprizler de süper olmuş hani. Imrendim sizlere keşke bende sizlerle orada olsaydım.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Kamil abi hakikaten güzel bir gün olmuş balığına gözüne vurmuşsunuz.... Ellerinize sağlık afiyet olsun abim....
|
Ohhhh Mahşallahhhh
Allah Muhabbetinizi arttırsın İnanın fotograflara baktıkca insanın o karelerin içinde olmak istiyor Tüm güzel insanlar bir araya toplanmışlar ve çok güzel bir hafta sonu geçmiş darısı bizim başımıza diyelim...;) |
Alıntı:
Özledim sizleri güzel abilerim :) |
tebrikler super hemde superotesi bir av olmus....ya Hasan Abi su levrek videolarini da gorseydik ya...cipura yakalamayi ogrendim de bide sayende levrek yakalamayi ogrenirsem tamamdir bu is ;)
|
:helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
:helal: :helal: :helal: :helal: Bu karelere söylenecek fazla bi söz yok.İşte amatör balıkcılık ruhu. Sohbet dostluk.. Daha ne olsun... Bu karelere giren tüm dostları kutluyorum.. Ayrıca çay teklifimi kırmayıp bana da uğradığınız için ayrıça teşekkür ederim.. |
Tek kelime ile HARİKASINIZ hepiniz.
Kutlarım tümm ekibi. Keyifli ve balıklı bir av olmuş. Daha nicelerinin gerçekleşmesi dileklerimle. Rastgelsin ... |
tüm dostlara merhaba
cumartesi geceden çıktım yola evde hava durumun bakmadan (bir daha bakmadan çıkmam yola):deli: kafamdaki yere gittiğimde hava cok bozuktu durulcak gibi değil :hıııı: bende bu sefer başka bir yere gittim oradada oltaları atım sabahladım balık yok :( elimde kalan yemler var nasılsa deyip doğru zeytineline yolumun üzeri nasılsa zeytinelinin kuş bakışı yolunda bir baktım Hasan abinin gölgeliği aman Usta burada :P:P ver yansın yanına aman allahım bir ne göreyim uzun zamandır tanışamadığımız Kamil orada oh oh ne güzel birde Kıvanç oyoy oyoy tam curcuna aile boyumu ararsın yoksa sülale boyumu herkez orada bir ben eksik :D:D:D kadro tam oldu şimdi. Abilerimle ve arkadaşlarımla, benim için çok çok güzel geçen bir gün oldu diyecek kelime bulamıyorun iyiki varsınız Teşkkürler dostlarım ;):helal::helal: |
Bu güzellikler dostlarla yaşanabiliyor ancak.Katılmak için istekte bulunan tüm arkadaşlarla da bu güzellikleri yaşayabileceğimize eminim.Fakat denk getirebilmek mühim olan.Bu defa çok güzel denk geldi;)
|
Ortam şahane balık bahane :D Orda içilen suyun, yenilen kuru ekmeğin bile tadı başka oluyor. Balıklarıda tutmuşsunuz daha ne olsun.
Bu arada kamil hocam ufacık lidakiyi almışsın sepete yazıklar olsun :P gel seni okutalım nefesi kuvvetli bir hocaya bak gör ne çupralar tutacaksın her biri kilo kilo :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kamil'im ağzına sağlık. Çok güzel anlatmışsın günü.:)
Hasan agayla hafta içinden beri konuşuyorduk balığa gidelim deyi, ama rüzgarın şiddeti bizi caydırıyordu. Kamil'in, Muhtarımız Oktay abi ve Aptullah abinin de Zeytinelinde olması :D"Farfar Ali":D anlatımlarını dinleme olasılık ve isteği bizi fena cesaretlendirdi:deli: ve geçte olsa gittiğimiz bu avdan büyük haz aldık.:helal: Rıdvan'ın da bize katılması bal kaymak oldu.:helal: Herkese çok teşekkürler.:helal::helal::helal: |
Kamil abiii ozledim yaw nerdesiniz ses seda cıkmaz oldu sizden hafta sonu zel gecmis daha iyi gecmesi dilegi ile selamlar
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İmrenmemek elde değil. Harika görüntüler. Tüm ekibi tebrik ederim...
|
Alıntı:
|
heyy maşallah hocam yine vurup patlatmışsınız ortalığı, ara sıra babamada balık çektir bi görelim oda büyük balıkçıdır ama size çaktırmıyor hepinizin emeğine sağlık güzel kareler..:helal::helal::helal:
|
Kamil kardeşim, çok güzel dostluk kareleri tüm arkadaşlarımı kutlarım,
avlarınızın devamını dilerim saygılar.:):) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Maşallah..Süpersin, mırmıra ne dersin? :deli::rolleyes::confused::cool::P:P |
Alıntı:
|
hocam süper bi av olmuşşş eğer yine zeytieline giderseniz benide alın hocam :D
|
Kamil kardeşim bir av bu kadar güzel olabilir.Tüm arkadaşlarımı kutlarım tebrikler.
|
allaaa allah bu ne muhabbet bu ne cumbus boleeee
haberım olsaydı kesın gelırdım bende nede olsa yıllık ızındeydım ızın dedımde yoktu neyse ınsallah bır dahakı sefere |
hasan abim çok güzel bir av yapmışsın emeğine sağlık tüm ekibide kutlarım vallah bilseydik bizde gelirdik
|
Saat 16:42. |