![]() |
Gediz ...
bu gün gediz cayına gittimiyi av oldu 8 tane aldım saat 11 gibi apo abi geldi ziyaretime sohbet ettik cay ictik apo abi gitti saat 2 gibi hasan kalfa geldi oda olta attı onla iyi bir av yaptık güzel bir gün gecirdik cay demledik yemek yedik sohbet ettik akşam ben 8 30 gibi ayrıldım cok güzel gün oldu apo abinin yanıma gelmesi hasan kalfanin gelip yanımda olta atması cok sevindim dogrusu
|
Orhan abi selamlar.
Öncelikle güzel gün geçirmenize sevindim. Ama hani fotograflar :) Ayrıca gedizde halen avlanılıyormu ? Avlanılan yer neresi Gediz'in. Yakalanan balıklar ne ? Sazan ? Yayın ? Bunlardan da bahsederseniz sizin güzel günününe bizleride ortak etmiş olursunuz. Gönlünüzdeki trofelerin oltanızda olması dileklerimle, rastgelsin ... |
Alıntı:
|
Orhan abi, maşallah ekibi kurdun.Sazanlar korksun şimdi sizden.Bundan sonraki av raporlarında fotoğrafta isteriz ama.Şansın açık olsun.Rastgelsin..
|
Orhan abi tebrikler güzel zaman geçirmişsiniz balık olmuşş foto yok ama olsun :) paylaşımınız için teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Abi sakın Maltepe veya emirallem tarafına gittim deme ?:soru:
|
Alıntı:
|
Bu foto işi Hasan abiye kaldıysa zor biraz.Adm 3 iş birden yapıyo:P:P
|
Orhan kardeşim emeğine sağlık
paylaşım için teşekkürler. |
Orhan abim maşallah hiç durmuyorsun yerinde :) Devamlı faalsin tebrik ederim. Fotoğrafları bekliyoruz...
|
Aslında balıkların fotoğrafını çekmedik.Ama o güzel günün hatırasını kaydetmeyide ihmal etmedik..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 19:16. |