![]() |
Bende Sezonu Açtım ;)
Evet değerli dostlar..
Dediğim gibi Bende sezonu açtım..:helal::helal: Geçtiğimiz cuma günü Ailecek gittiğim Karareisde çok güzel anlar yaşadık.. Deniz ve doğa ile başbaşa geçirdiğimiz 2 günün ardından sizlerle bu anımı paylaşmak istedim..;) Ailecek amacımız tatil tadında güzelce dinlenmek ti. Tabiiki deniz kenarına gidipte olta atmamak olurmuydu? Olmaaazzzzz dediğinizi duyar gibiyim.. :D Tabiiiki bizde öyle yaptık.. Denize girilecek anlarda denize girdik, gece oluncada oltaları denize bıraktık. İlk karşılayan paşacık (deniz) ikinci karşılayan güzel bir paşa (kaçkın) olarak ilk sabahımızı bitirdik. Ardından elimde bulunan yemleri idareli kullanma açısından hevesimi Akşam suyuna sakladım Akşam suyu ve gece saat 02:00 ye kadarki çalışmalarda ve yemlerin sona ermesiyle 1 adet mırmır 1 adet mercan 1 adet de fangri mercanla avı sonlandırdım..;) Yatıp istirahatimizi yaptıktan sonra sabah kahvaltımızı yaptık. Havanın çok sıcak ve nem oranının yüksek olması sebebi ilede öğlen üzeri Karareisden ayrıldık.. Cep telefonum ile çekilebilen bir kaç kare resmide sizlerle paylaşmak isterim .. Buyurun işte fotolar.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Not : Paşalardan birini yengeç diğerini mamunla , Mırmır mamunla , Mercan ve Fangri Mercan sülünez ile alındı.. |
Eline emegine saglık afiyet şeker olsun kardeşim. Amaaa yapmayın kardeşim :hıııı::hıııı:canım çekiyor sonra çok kötü kıskanıyorum:deli::deli: Demirel tekrar iktidara gelse ondan ilk önce buraya deniz getirmesini isteyecegim :):D:rolleyes:
|
necatı abı hem tatıl hem av bır arada valla cok ıyııı balıklarıda almıssın bakıyom ohhhhh afıyet olsun abım
paylasım ıcın tesekkurler emegıne saglık valla yıllık ızınde olmama ragmen hala sezonu acamadım varmı bole bır sey :) |
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal::h elal::helal::helal::helal::helal:
Tek kelimeyle harika paşada son nokta.... uzun zamandır yazamadım artık kusuruma bakmayın:( |
Alıntı:
Eyvallah Hasan abim teşekkürler.. Bırak Sn. Demireli sen artık yaşlandı.. Sen en iyisi İzmire bir çıkartma yap burada beraber yakalayıp beraber yiyelim.. Alıntı:
Kardeşim teşekkürler Keşke beraber olabilseydik.. Olsun bir dahaki sefere işaallah.. Sen mi Açamadın sezonu ben biliyorum senin neler yaptığını.. İki günde bir balıkdasın gözün doysun emi.. Benim daha elde var 5 biz ne yapalım.. |
Alıntı:
Kardeşim nerelerdesin sen ??:hıııı: Uzun zamandır yoktum diyorsun..:confused: Dün seni ıldır ve civarında görmüşler..:) -Bir pehlivan vardı bir teknenin üzerinde habire kırmızı kırmızı balıklar yakalıyordu dediler ..:oha: Doğrumudur.. kardeşim benim katılım için teşekkürler.. Allah her şeyi gönlünce versin.. |
Ohhh yarasın Necati abime :)
Hem tatil hem dinlenme hem balık tutmak :) Gerçekten çok güzel. Balıklarda gayet güzel mercanlarda baya hoş gözüküyor :) Güzel avlarının devamını diliyorum görüşmek dileğiyle :) |
Alıntı:
Anıl kardeşim iyi dileklerin için teşekkürler.. işte ortaya bir karışık yapmaya çalıştım.. Sanırım iyi oldu.. Tatil yaparken iyi ama Yorgunluğu hala üzerimden atamadım.. Beraber av yapabilme dileklerimle katılım için teşekkürler.. |
Necati Abi harikasın. Tebrikler.....
|
Alıntı:
Hala bir acı kahvemi yada bir şekerli çayımı içmeye gelmedin..:D:D |
Alıntı:
Allah'ım böyle bir manzara karşısında ne yapılabilir ki..Sevgili Necati kardeşim, bu manzara karşsında ben de aynen senin gibi diz çöküyorum ve hayran hayran elindeki ''Al yanaklı/Kalın dudaklı dilberlere'' bakıyorum.. |
Güzel balıkarla açılış yapmışsınız Necati bey,tebrikler afiyet olsun,şansınız daim olsun.
|
Necati kardeşim sezon güzel açılmış,
güzel paylaşım için teşekkürler, daha niceleri rastgele :) yem olarak yengeç ? |
Tebrikler Necati, ailece olmanın keyfi bir başkadır deniz kenerında, hadi bakalım hayırlısı daha nice bereketli avlar dilerim afiyet şeker olsun :helal::helal::helal:
|
:helal:Necati kardeşim balıklar çok güzel maaşallah Allah nasibinizi daim eylesin..:helal:
|
Alıntı:
İshak abim çok teşekkür eder, Daha da Al Yanaklıların, Dahada Kalın Dudaklıların, Sana denk gelmesini Bu mubarek günde Allhtan Niyaz ederim..:D |
Necati abi ellerine saglık her zaman oltaların dolu dolu gelsin inşallahhhhhhhhhhhhhh
|
Bravo Necati.İşlem bu kadar basit.Ama yer seçimide önemli tabii;)Rastgelsin..
|
necati kardeşim sezonu iyi acmişin inşallah daha iyi avlar yaparsın ha bir arada seninde cayını icmeye gelcem tel verirsen sevinirim
|
Abim yanyana olamasakda orda bulunduğun süre zarfında telefonda yakın yakına o güzel canlı yayınlarını telefondan aldım.... Aile ile çok güzel iki gün geçirdin.... RABBİM daha nice güzel bereketli avlar nasip eylesin....Yalnız; Hasan abim 1, sen 2 derken sanırım artçı şoklar çoğalacak ve ALLAH izin verirse güzel bir av ile bu artçı şokları dahada sallandıracağız inşallah.... Tabiki bu işin esprisi elbette :D:D:D ,
Bizim amacımız belli BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE GÜLELİM EĞLENELİM bir arada olmanın keyfini alalım denizde yanımızdayken değmeyin keyfine... sağlıkla kal abicim...Bu arada fangrininde maşallahı varmış..... bereketli olsun abim... |
Mahşallah Necati hep kalite balıkları seçmişsin
Sezona böyle başlamışsın ve inşallah hep böyle kalite balıklar oltana nasip olması dileklerimle..;) |
Maşallah Necati kardeşim,PAŞA larda hani konuşuyo yani..:D:D:D
Ama o poz veriş şeklini bir yerlerden hatırlıyorum gibi sanki..:D :D :D bir yerlerden kopya mı cekilmiş ne...:D :D :D :D Necati'm güzel bir hafta sonu geçirmişsin. Afiyet olsun.. |
Tebrikler Necati ne güzel kaliteli balıklardan az ama öz yakalamışsın sezonun da hayırlı olsun kardeşim.
|
Keyifle geçen bir tatile, keyifli bir av eklemekten daha da güzel ne olabilir ki...;)
Rastgelsin... |
Alıntı:
|
Yeni sezon hayırlı olsun Necati. Bu güzel başlangıç daha sonraki avlarda da devam eder inşallah.
|
maşallah necati kardeş. sezonu iyi açmışsın SANSASYONEL FİLM FRAGMANI gibi baş rollerde PAŞALAR ne diyelim daha iyileri rastgelsin. afiyet bal şeker olsun.
|
Necati abi şu paşalardan birini gönderde bi tadına bakalım:D:D:D Emeğine sağlık abi gerçekten güzel kareler...:helal::helal::helal::helal:
|
Alıntı:
Sizlerede bol şanslar diler Paylaşımlarınızı beklerim.. Alıntı:
Çok enterasandır ki Paşalardan birini yengeç diğerini mamunla , Mırmır mamunla , mercan ve fangri mercan sülünez ile alındı abi.. |
Alıntı:
Bu benim ilk deneyimim.. ama sanırım bir daha hanım benimle ava felan gelmez..:D:D:D:D Sen git ne yaparsan yap dedi..:D:D Abi işaallah beraber bir av yapabilmek dileklerimle sağlıcakla kal.. Alıntı:
Amin abi hep beraber işaalah sanada keyifli avlar dilerim.. |
Alıntı:
Amin işaalah Mustafa kardeşim iyi dileklerine bende katılarak seninde oltalarının dolmasını dilerim.. |
Alıntı:
Eyvalah Kamil abim teşekkürler.. Kesinlikle yer seçimi çok önemli .. Eğer benim istediğim yerler dolu olmasaydı yada çoçuklar olmasaydı olta atacak çok başka yerlerde vardı ve kesinlikle hasılat daha iyi olacağını düşünmekteyim.. |
Alıntı:
Orhan abim çok teşekkürler.. Çay için buyur her zaman beklerim.. Telefonları özelden bildirdim bilgilerine.. |
Alıntı:
Doğanım çok teşekkür ederim.. Dediğin gibi ayrı yerlerde av yapmamıza rağmen sürekli telefon ile bağlantıyı hiç kesmedik.. Sizlerinde güzel bir av geçirdiğinizi duyunca çok sevindim..Ayrı olsakta gönüllerimiz hep birlikte idi.. İşaalah bu birliktelikde sona ermiyecek.. Av konusuna gelince bence hasan abinin ve benim yaptığım bu avın arkcı depremler olduğunu düşünmekteyim zira PAŞA TEAM bir araya gelip bir av yapınca gerçek deprem işte o zaman olacak sanırsam 9.9 şiddetinde bir deprem olabilir.. Bakalım Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler.. Herşeyin gönlünce olmasını diler oltanın sürekli nasipli olmasını dilerim.. Kal sağlıcakla.. |
hey maaşallah bee, bizde o kadar balık içinde bir tane paşa yok ellerine sağlık ne diyelim afiyet olsun kardeş..
|
Alıntı:
işallah hep beraber bu güzelliklere nail oluruz.. Selamlar.. |
Alıntı:
Süleyman abi teşekkürler daha bunlar Paşacık Paşalar sonra daha alıştırma safhasındayım..;) Poza gelince poz benim pozum..kopya yok..;):D:D |
Alıntı:
Katılım ve tebrik için teşekkürler abim.. |
Alıntı:
Alıntı:
Sizlerinde avlarınız en az bu kadar güzel geçsin.. Katılım için teşekkürler.. Alıntı:
Abi teşekkürler evet bu biraz fıragman gibi oldu .. Filmi ise yeni sezonda vizyona girecek .. Merakla beklemenizi tavsiye ederim.. Eyvallah abim gerçekten bal şeker oldu bunlar..:D Alıntı:
Ahhh ah be kardeşim tuttuğıum an söyleyecektin ...:'( Sanırım 4-5 saat anca dayanabildiler sonra hemen benim miğdede yerlerini aldılar..:D:D Birdahaki sefere hatırlat yada beraber tutalım olmamı??;) |
Alıntı:
Eh abi o kadar olsun değilmi ..:) Biz ihtisasımızı bunlar üzerine yapıyoruz..;) Şaka bir yana katılım için çok teşekkürler Abi .;) İşaalah beraberce bunları buluruz ve avlarız.. Seninde sansın açık olsun..;) |
Saat 12:05. |