![]() |
Raif Kaptan İle Balık Avımız (05.08.2010 Çeşmealtı)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Perşembe akşamı, Raif Kaptan ile çeşmealtın'da buluştuk. Ben, Mehmet Enişte'mi Raif Kaptan'da Engin Kardeşim'i alıp Çeşmealtı limanından ayrıldık. Her zaman olduğu gibi hekim adası gidip çapamızı attık. Çok güzel bir akşam oldu sohbet muhabbet derken sabah güneş doğduktan sonrada çapamızı alıp limana döndük. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Vallahi ne diyeyim bilmiyorum..
"İki Mercam ustası çıkmış maydane,İkiside birbirinden Merdane" Abi harikasınız.. Güzel av güzel paylaşım.. Bizide bu güzelliğin çine dahil ettiğiniz için teşekkürler.. |
Vay vay vay ekip harika, balıklar muazzam Çeşmealtı raporları göz kamaştırıyor şu sıralar.
|
ellerinize sağlık emeğinize sağlık çok şahane gözüküyorlar mercanlar mırmırlarda tabiki ...
|
:helal:Maaşallah balıklar çok güzel tebrik ediyorum hepinizi allerinize sağlık afiyet olsun...:helal:
|
İbrahim kardeşim tüm ekibi kutlarım,
mercanlar pırıl pırıl masallah :) daha niceleri rastgele. |
İbrahim yaptın yine yapacağını,beni atlatıp Raif beyle beraber kurdunuz düzeni:).Şaka bir yana yine güzel bir av olmuş.herkesin ellerine sağlık.Tebrikler.
|
tüm ekibi kutlarım.Ellerinize sağlık.herdaim rastgele.
|
Bravo size.Tebrik ediyorum hepinizi.Av çok güzel geçmiş gerçekten,rastgelsin.
|
ibrahim abi yine pembeleri toplamışsınız:)
tüm ekibi tebrık ederim.. |
Güzel bir buluşma ve güzel bir av olmuş güzel abilerim :)
Dostluğun ve balıkların devamını diliyorum. :) |
Ellerinize sağlık özellikle mercanlar çok iyi hayırlı günler iyi avlar dilerim..
|
İbrahim abi bu ne güzellikler yaaa... maşallah diyelim nazar değmesin...daha güzelleri nasip olsun inşallah sağlıkla kalın..
|
güzel dostluk güzel av yakışıklı mercan daha ne olsun olay budur işte herdaim rastgelsin
|
İbrahim cim ne iyi yaptın da ogün telefon açtın bizi de ayarttın proğram yaptırttın seni ve enişteyi bizim teknede ağırlama şansını verdin sağolasın o ne güzel sohbetti öyle sabah nasıl oldu inan anlamadık geldiğiniz için teşekkürler.
|
İbrahimcim süpersiniz kutluyorum.Şahane balıklar afiyet olsun.Tüm ekibi kutlar daha nice güzel avlar dilerim.
|
tebrikler İbrahim tüm ekibi kutlarım elinize kolunuza yüreyinize sağlık ;):helal:
|
Sevgili İbrahim, çok güzel balıklar, çok güzel bir av olmuş tebrik ederim. Aynı gece bizde denizdeydik, Hekim Adası yerine Pita'nın orada şansımızı denedik ama yer konusunda yanılmışız. Avınız bol olsun.
|
harika bir av tebrik ederim.... aviniz daim sohbetiniz bol olsun
|
ibrahim abı valaa kırmızı kırmızı gozumu aldılar balıklar tebrıkler
|
Tüm, balık dostlarına çok teşekkür ederim.
İnşallah bu aydan sonra mercanların yanlarında çupura'larla çeşit yaparız. Daha güzel avlar sizlere nasip olur inşallah. |
Bak çuprada eklersen yanına söylemedi deme limanda teknenin içinde yatarım sizleri beklerim ava gidesiniz diye :D
Sonra zaten orada bırakmazsınız nasılsa :D Şaka bir yana İbrahim, bu kareleri çupra ilede süslerseniz diyecek söz olmaz. Harikasınız. Tebrik ederim tüm ekibi ... |
tebrıkler kırmızı olsun bızım olsun :))
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Hadi mercanlar gene konuşuyor emeğinize sağlık afiyet olsun:helal:
|
Saat 03:21. |