![]() |
zeytinler hasan balikcıyla hafta sonu
bu hafta sonu
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] hasan balıkcıyla zeytinlerde güzel bir av yaptık bazı resimler cektim hasan kameranın şarzı bitmiş ben kendi kameramla cektim hasan cuma akşamı gitmiş ben cumartesi öylen geldim cok güzel 2 gün gecti iyide av oldu bunları sizinle paylaşmak istedim[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Orhancım güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz balıklarda süper kutlarım seni ve tüm ekibi.Zaten Hasanla avlanmak bir ayrıcalık olsa gerek.Paylaşım için teşekkürler.
|
oooooooo tertiplerim kutlarım hepinizi harika kareler bunlar
|
Harika kareler....:helal: :helal:
Zaten HASAN BALIKCI ile aynı ortamda olupda aynı havayı soluyupda paşa çekememek imkansız.. Avınız bereketli geçmiş afiyet olsun.. |
tebrikler orhan abi ben buradan fotolara bakıp yorum yaparken sen hasan abimi bulup paşaları çekmişsin helel olsun sana. tüm ekibi kutlarım afiyet bal şeker olsun
|
super super super....vallahi de billahide bravo...Hasan Abi gitmis mi o mandagozler ordan :)
sevgi selamlar |
Helal size be.Ne güzel bir av olmuş.Keşke bende aranızda olabilseydim.Allah muhabbetinizi ve şansınızı daim etsin..
|
Orhan abi aman dikkat bu hasan abi seni paşacı yapmasın :D:D:D
Paylaşım için teşekkürler ...;) |
abi ben size hayran kaliyorum super baliklar tutmusunuz ve ortam cok guzel gozukuyor rasgele devami gelir
|
Balıklar süper, ortam dahada güzel. İnşallah bir hafta sonu hep beraber balığa çıkarız. Adaş'ımı ve Orhan arkadaş'ımı candan kutlarım.
|
Hasan abi, işlerden fırsat bulup en sonunda balığa çıkabilmişsin.
Tabi bunda, Orhan abi'ninde baskısıda olabilir. Çok güzel bir av olmuş. Tüm ekibi kutlarım. Çupuralar harika. Sohbet şahane. Daha ne olsun, afiyet bal şeker olsun... |
orhan abi tüm ekibi kutlarım balıklar muhteşem gözüküyor afiyetler olsun
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Tebrikler Orhan bey iyi bir av olmuş Hasan abi ile avlanmak daha da güzel olsa gerek afiyet olsun.
|
orhan abi maşallah bereketli av olmuş..
hasan abimde ortalarda yok diye merak ediyordum meğerse paşa peşinde koşuyormuş:D tebrık ederim.. |
İki usta yan yana balıklar dayanamamış karaya atlamış :)
tebrik ediyorum, daha bereketli avlara inşallah. |
maşallah maşallah çok güzel balıklar bunlar hasan abiyle balağa gidipte balıktan kayif almayan balıktan anlamaylarandır dağa güzel avlar dileğimle ratgelsin
|
Orhan abi en sonunda emeline ulaşıp Hasan Balıkcı ile beraber av yapma imkanı yakaladın.. Haydi bakalım rastgele ..
Ramazan ayı olmasaydı biliyorumki beraber av yapabilirdik ama neyse günler torbaya girmedi ya, hem balık yeni yeni yüzünü gösterir oldu bak bu hafta çok güzel paylaşımlar var.. Hepinizi canıyürekten kutlarım.. Paylaşım için teşekkürler.. |
maşallah maşllahhh balıklar pırıl pırıl parlıyor :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Orhan beni unutmayın sakın:'(:'(:'(:'( bende varım tamammı
|
Alıntı:
|
orhan abi tüm ekibi cani gönülden kutluyoruz çok güzelbir av yapmışsınız tebrik ederim en kötü avınızın böğle geçmesi dileyiğle rastgelsin.
|
Alıntı:
|
Çok güzel kareler,tebrikler,
paylaşım için teşekkürler. |
Orhan abi paylaşım için teşekkürler çok güzel bir av olmuş.Orhan abi Hasan abicim senide kutlarım avınız bereketli geçmiş.derya paşası bunlar.:):)
|
Orhan abi güzel ne kelime bence harika bir av olmuş, çok da iyi zaman geçirmişsiniz.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tebrikler paylaşım için teşekkürler.herdaim rastgele.
|
vay vay çok keyifli bir av olmuş elinize saglık,akdenizde cupra daha kıyılamadı ama umutla bekliyoruz
|
Balık bahane sohbet şahane emeğine sağlık orhan abi güzel kareler
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal: |
Bu adamla balığa gitmek haz verir insana ya..
Tebrikler abi çok güzel av olmuş ;) Balık tutmaktan çok ortamdan aldığınız zevki fotoğraflarda görebiliyorum.. Devamını dilerim :) |
bi ben gidemedim :(:(:( hasan abi ile balığa bir sefer nasip olsa da efsunlansak olacak da nasipp yakında diye düşünüyorum.
|
Saat 13:41. |