![]() |
Ramazan Bayramınız Mubarek Olsun..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Değerli Rastgelsin.org dostları.. Sizlerin, Ailenizin ve Tüm islam aleminin Mubarek RAMAZAN BAYRAMINI en içten dileklerimle kutlar Hayırlara vesile olmusını yüce Allah(c.c) niyaz ederim.. Büyüklerin ellerinden, Küçüklerin gözlerinden öperim.. Hayırlı bayramlar.. |
Allah(c.c) razı oldun Necati kardeşim.
Tüm islam aleminin ramazanı mübarek olsun. Allah, inşallah kazasız belasız geçirmemizi nasip eder. |
herkese hayırlı bayramlar..
|
Tüm dostların bayramını kutluyorum.Hayırlı bayramlar...
|
herkesin ramazan bayramı mubarek olsun:D
|
NEcati kardeş teşekkürler Allah daha nice hayırlı bayramları tüm islam alemine nasip etsin hayırlı bayramlar dlerim
|
Tüm İslam aleminin ve tüm dostların bayramı kutlu olsun...
|
Çok teşekkür ediyorum Necati abicim.
Tüm Rastgelsin Ailesinin Mubarek Ramazan Bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını ALLAH'tan niyaz ederim. Saygılarımla |
Tüm rasgelsin ailesinin Ramazan bayramını kutlar daha nice bayramlar temenni ederim.
|
Herkese iyi bayramlar...
|
teşekkürler necati kardeşim herkezin bayramı kutlu olsun
|
Tüm Rasgelsin ailesinin Ramazan bayramını kutlar daha nice bayramların hep beraber kutlamak dileklerimle...;)
|
Bayramınız mübarek olsun...daha nice güzel bayramlara...Sağlıkla kalın arkadaşlar....
|
Tüm büyüklerimin ellerinden öperim :)
Herkese iyi, mutlu ve güzel bir bayram dilerim. Bayram sonrası umarım güzel raporlarda görürüz... |
Tüm islam aleminin ramazan bayramını kutlar,
Mutlu ve huzurlu günler dilerim..saygılar. |
Herkese iyi bayramlar...
|
Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!
|
Hayırlara vesile olması temennilerimle..İyi Bayramlar!
|
Herkese nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlar...
|
Rastgelsin ailesinin , bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
Lütfen , bayramlarda , kırgınlıkları unutalım , ''küçüklerimizi , sevip, sevindirip , büyüklerimizi sayalım . Yaşlı ve yoksul insanlara sahip çıkalım , hiç olmazsa bayramlarda , onların dertlerine ortak olmaya çalışalım , onlara yardım edelim . Unutmıyalım ki !! bizde insanız ve günü geldiğinde yaşlanacağız , hani bir atasözümüz vardır ! , ''Keser döner , sap döner , gün gelir ''hesap döner'' diye , Kimbilir !!!... __________________ |
Rastgelsin.org üyelerinin mübarek ramazan bayramını canı gönüldne kutlarım...
MANİSADAN Emre TEMTEK |
teşekkürler tüm balıçı doslarımın abilerimin kardeşlerimin bayramını en içten dileklerim le kutlarım hayırlı bayramlar
|
Bayramınız mübarek olsun ,iyi bayramlar dilerim.
|
herkesin mubarek ramazan bayramını kutlar saglıklı huzurlu mutlu olmasını dilerim
|
Büyüklerimin elerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.
Allah nice nice yeni bayramları hep birlikte göstersin. Sevgiler saygılar herkese ... |
tüm kardeşlerimin abilerimin ve arkadaşlarımın ramazan bayramı mübarek olsun:)
|
bayramınızı kutlarım,iyi tatiller
|
Saat 16:41. |