![]() |
Özdere 05.09.2010
Herkese SelamunAleyküm.
05.09.2010 Tarihinde saat 05:00'te Torbalı'dan araçla Özdere Limanı'na doğru yola çıktık saat 06:15'te limana geldik ve 25 kişilik grupla tekneye besmele ile bindik. Tekne hareket ettiğinde saat 06:45 ti güneş doğmaya başlamıştı. Yolda herkes yemlerini ve oltalarını hazır etmişti bile , öyle heycan vardıki herkesin yüzünde , kimse birbirini bile görmüyordu. =)) Oltalar suya indiğinde 07:30 du ve beklemeye başladık. Tekne ile ilk deneyimimdi fakat hayal ettiğim gibi olmadı , ilk saatlerde balık namına birşey yoktu hatta olta tık bile demedi fakat saat 10 civarında kolyoslar cirit atmaya başladı gözümüzün önünde herkes yemlerini değiştirip oltalarını 7 - 8 metreye atmaya başladı ve ardındanda balıklar gelmeye başladı o esnada ben 2 mercan ve 2 gopez aldım 30 dakikalık bu maceranın ardından yine sessizlik bürüdü tekneyi , güzel bir amcam vardı teknede , saat 14:00 sularında çektiği 1 adet kırlangıçla yaşanan geçici hareketlilik sonucunda yine aynı sessizlik devam etti ve organizasyona saat 17:00'de nokta kondu. Teknede bulunan güzel insanlarla hoş bir vakit geçirmenin verdiği mutluluk , haz bana yetti arttı bile. Bu sizinle ilk av paylaşımım eğer bir sürçü lisan etti isem affola Saygılarımla İşte resimler... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gün Doğarken [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
fatih kardeşim tavalık çıkmış..
insallah daha iyi avlar yapmak nasip olur:) paylaşım için teşekkürler.. |
Az olmuş ama sanırım mercanların boyları gayet iyi Fatih abi tebrik ederim.
Şansını birde kaptan karabulut ile dene derim ayrıca :) |
Daha iyileride nasip olur inşallah.Rastgelsin..
|
fatih nasipte okadarmış Özdere çok güzel biryer oranın güzelliğine doyum olmuyor oranın havası bile güzel insallah güzel bir gün olmuştur
|
Alıntı:
Alıntı:
Kaptan karabulut ile ava çıkmak ayrı bir zevk olsa gerek nasip olur inşAllah :) |
Fatih kardeşim balık az olsada güzel bir gün geçirmişsiniz
emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler. |
Fatih kardeşim paylaşımdan dolayı teşekkürler.Mercanlar süper afiyet olsun.
|
Az olsunnnn bizim olsun .
Geçirilen saatler güzel ise gerisi hikaye. Afiyet bal şeker olsun. Paylaşım için teşekkür ederiz. Rastgelsin ... |
tebrikler az olmuş ama öz olmuş mercanlar pek yakışıklı afiyet olsun bu arada taygun kardeşime katılıyorum kaptan karabulut ile çık bir günde farkını göreceksin. tecrübelerime dayanarak yazıyorum. :)
|
Fatih kardeşim paylaşımın ve anlatımın çok güzel olmuş. Eline emeğine sağlık.
Taygun ve tuncay kardeşimin iyi niyet yorumlarınada ayrıca teşekkür ediyorum.Ne zaman istersen bir alo demene bakar.Birlikte güzel bir gün geçiririz diye düşünüyorum... |
Alıntı:
Saygılarımla |
Alıntı:
Saygılarımla |
Alıntı:
Daha mutlu avlar sizlere nasip olur inşAllah. Saygılarımla |
Saat 21:11. |