![]() |
İzmir Çeşmealtı Düz Ve Antenli Mercanlar
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Her zaman olduğu gibi cumartesi gecesi Bornova'dan çeşmealtı'nın yolunu tuttuk. Son üç haftadır gece balık tutamıyoruz. Tuttuğumuz balıkları sabah aldık. Fotojenik olanlar... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
bereketli olsun antenliler harika görülüyor afiyet olsun.
|
ibrahim tebrikler demek problem bendeymis bak ben olmayınca hersey yolunda kırmızılar harika tüm ekıbi kutluyorum tebrikler
|
tebrikler balıklar muhteşem antenliye aşık oldum. :) güzel bir baylaşım teşekkürler gözümüzün pası silindi. bu arada çeşme altı denilen yerde mi yuva yapmış bu yakışıklılar neden başka yerden çıkmıyor bu balıklar merak ettim ?
|
Ellerinize sağlık hakikaten fotojenikmiş balıklar,her daim rastgelsin
|
İbrahim abi yine yapmışsın yapacağını ..
Bu bana yapılırmı yahu.. bana garezin mi var senin.. Böyle fotojenik fotolarla kafayı yedirteceksin vesselam.. Ama maaşallah harika kareler.. Allah daim etsin.. Paylaşım için teşekkür ederim emeğine sağlık.. |
antenliler hakikatten harikaymış tebrikler pazar günü bende oradaydım lidakiler gelmeye başlamış ama çupralardan eser yok selamlar
|
İbrahim abi herzamanki gibi süpersin daha iyileri seninle olsun....
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal: |
İbrahim abii oramız buramız şişecek bak :D Canımız çekiyor, yarın Süleyman kaptanım ile niyetlenmiştik baş başa ava çıkmaya ama hava bozuk gösteriyor yine bize hüsran bize yine hasret var :D
Tebrik ediyorum kalamar için iki kere tebrik ediyorum afiyet şeker olsun... |
Sevgili İbrahim ellerinize sağlık, balıkların güzelleştiğinin habercisi oldunuz.
Sonbaharın bereketli geçmesini dilerim |
İbrahim kardeşim ekip olarak güzel bir gün geçirmişsiniz, ayrıca paylaşım için teşekkürler, daha niceleri rastgele :)
|
Güzel balıklar,afiyet bal şeker olsun.
paylaşımınıza teşekkürler. |
Güzel balıklar almışsınız İbrahim, tebrik ederim. Hafta sonu başka işlerden dolayı balığa çıkamadım, sizin balıkları görünce daha bugünden kaşıntı başladı bende, önümüzdeki beş gün nasıl geçecek bilemiyorum. :P
|
ellerinize sahlık çok bereketli bir av olmuş paylaşım için emeği geçen herkeze teşekkürler
|
hey maşallah hepsi birbirinden güzel ibrahim kardeş seni ve tüm ekibi kutlarım dahada güzelleri nasip olur işallah
|
İbocum dediğin kadar varmış nefis antenliler hepinizi tebrik ediyorum afiyet olsun kardeşim.
|
İbrahim kardeşim tebrikler herkesin gözü kırmızılarda ama benim gözüm kalamarda kaldı..:D :D O gün bede aldım üç tane hemen hemen üçüde kiloluğa yakındı. Paylaşım için teşekkürler. Afiyet olsun..
|
ne yaparsan yap seninle balığa çıkmıcam:D:D:Dkıskandıramazsın beni :D:D
ibrahim kardeşim :)benide götürsene birgün :)ben çay yaparım sizlere :)sizlerle beraber aynı teknede olmak bana mutluluk verir :) daha iyi avlar seninle olsun dostum :) |
adaşım tüm ekibi kutlarım.bende karamehmet abim le cumartesi akşam konuştuğumuzda gitmiştir ibolar diyerek kulaklarınızı çınlattık.herdaim rastgele.selamlar.
|
İbrahim abi ne güzel pembe beyazlar onlar öyle ... oh maşallah diyelimde nazar değmesin...Bizide götürürsün bir gün dimi :D:D:D Abi daha güzelleri denk gelsin inşallah sağlıkla kalın abicim...
|
İbrahim kardeşim kutlarım yine yapacağınızı yapmışsınız.Antenliler süper afiyet olsun.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Balıklar bizi bekliyor. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Süleyman kaptan'a rica etsek bizi balığa çıkarır mı? Alıntı:
|
Alıntı:
|
İbrahim maşallah,düz, antenli ,çanak antenli ,her türlü mercan mevcut.Tebrik ederim.Şansın daim olsun,rastgelsin..
|
Saat 09:50. |