![]() |
Sinarit (güzel)
Merhabalar; siteye yeni katıldım, bu yaz a ait olan avlarımdan bir tanesi, av sabahın ilk ışıklarında, sırtı meralarımdan biri olan foça da, berrak suda, temmuz ayının ortasında, balık bulucu ortalama 11-12 metre derinliği gösterirken ve sahte tahmini 6 metrelerde iken, 3 mil hızda, güçlü bir vuruş sonrasında alınmıştır.(not: kurşun kullanılmamıştır).
Donanım: Sahte; strike pro kırmızı turuncu büyük gagalı, örgü ip, 0.50 flouro carbon leader, makina; ryobi ecusima 8000VI, kamış: remixon neptune 180, eagle cuda balık bulucu, garmin etrex gps. Daha iyileri sizlerin olsun, herkeze iyi avlar, rastgelsin. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
tebrik ederim.
güzel paylaşım için de teşekkürler. :) |
Yıllardır Foçaya gideriz.
Tatil için yada balık avlamak için. İlk kez böyle bir balık denk geliyor Foça ismi geçen bir yerde. Tebrik ederim. Çok daha iyileri oltanızı bulsun, rastgelsin ... |
Mehmet kardeşim tebrikler, herkese nasip olmıyan bir trofe yakalamışsın. Afiyet olsun..
|
tekne şart oldu :)) kıskandırmayın kıyı balıkçılarını :)
|
Gerçekten çok yakışıklı bir sinarit tam bir trofe tebrik ediyorum...
|
Mehmet kutlarım bu canavarla nasıl baş ettin.Tebrikler.
|
çok güzel bir balık maşallah kutlarım rastgelsin
|
Güzel balık.Rastgelsin..
|
çok şık bir av olmuş ellerinize sağlık
|
Mehmet abi maaşallah allah nazarlardan saklasın..
Mehmet boduroğlu abimede katılıyordum.. Bende ilk kez bir konu içerisinde foça ve sinaritin bir arada alduğu nu gördüm.. Bende tebrik ederim.. Paylaşım için teşekkürler.. |
Harika bir trofe Tebrikler ;)
|
tebrik ediyorum çok güzel bir balık yakalamışsınız bende böyle asil balıklara bayılıyorum darısı tüm avcı arkadaşlarımıza
|
Muhteşem bir trofe olmuş.Paylaşım ve detaylı donanım bilgileri için teşekkür ederim.Avınız daim olsun.
|
Eski foçamı acaba çünkü arkası ingiliz burnunu anımsatıyor orası ise güzel mera ama hala bana bir sinarit denk gelmedi bana kurşun takmadan alabileceğim bi rapala önerirseniz sevinirim.:helal::helal::helal::helal::helal::soru ::soru::cool::cool::rolleyes::rolleyes:
|
Mehmet bey tebrikler.
Hem fotograf müthiş hemde avınız. Hakikaten yakalamak ne kadar zevkli olur düşünmesi bile güzel. Ayrıca detaylı anlatım içinde ayrıca emeğinize sağlık. Selamlar... |
Alıntı:
İyi avlar dilerim, rastgelsin. |
Çok tessür ederim bnde zaten bir tane fire tiger vardı ama daha hiç kunlanmamıştım ilk defa deniyeceğim artık sağolun :D :D
|
Tebrikler çok yakışıklı bir av olmuş devamını dilerim.
|
Saat 16:52. |