RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Levrek avı klasik oldu :) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8194)

akinyildiz81 03-10-2010 08:16

Levrek avı klasik oldu :)

evet arkadaşlar dünün sonucu 6 levrek 1 lüfer.fotolar aşşağıda.anlatacak pek bir şey yok.avlak dışında her şey aynı.istanbul'da insan olmayan her kayalıkta levrek oluyormuş onu gördük..

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

yenal45 03-10-2010 09:11

maşallah akın yine şov yapmışsın hem deniz hem tatlısu helalolsun sana hadi şansın hep açık olsun rastgelsin

akinyildiz81 03-10-2010 09:15

Alıntı:

yenal45 tafarından gönderildi (Mesaj 93523)
maşallah akın yine şov yapmışsın hem deniz hem tatlısu helalolsun sana hadi şansın hep açık olsun rastgelsin

sağol kardeşim.bakalım bugün çıkarabilecekmiyiz.

Yassin 03-10-2010 10:26

Yine Ballı Günündeydin :))

akinyildiz81 03-10-2010 17:03

Alıntı:

Yassin tafarından gönderildi (Mesaj 93526)
Yine Ballı Günündeydin :))

bal yok yılların deneyimi var :D kuma atsam levrek çıkıyor

Hasan BALIKÇI 03-10-2010 18:05

maşallah diyelim akın biladerim.:):helal::helal::helal:
dahada iyilerine klasik olmaları alışılmış oluyor ;)bizlerde dört gözle bekliyoruz.:helal::helal::helal:

akinyildiz81 03-10-2010 21:11

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 93536)
maşallah diyelim akın biladerim.:):helal::helal::helal:
dahada iyilerine klasik olmaları alışılmış oluyor ;)bizlerde dört gözle bekliyoruz.:helal::helal::helal:

abi her gidişte büyük kaçırıyorum sorma gitsin.yasinle yarışmaya karar verdik.işk bir kaç atışta benim oltaya yakışıklılardan bir tanesi takıldı ardından yasinin oltaya başka yakışıklı takılmazmı.olacak i,ş değil adam genç ,saniyede 10 at çek yapıyor.hemen yanda küçük bir kaya buldum atar atmaz ispendek takıldı düştü.2.atışta trofeyi yanıma kadar getirdim.çenesinin altına deri altına takılmış sanırım ,kaçırdım.meraktan attığım yere bir bakayım dedim.20 kadar levrek köpüklerde dans ediyor.ardı ardına 4 levrek alıp yasinin yanına döndüm.gerçekten her gidişimizde şunu görüyorum kayalık yerlerde balık en fazla 3-4m ötede oluyor.bu yüzden sessizlik,doğayla uyumlu giysiler,görüntü vermeme önemli.birde işin sırrı en fazla 10 atış sonra başka köpüğe yol alıyorum.balık aldığım yerde duruyorum bir süreliğine.ama bu arada hızlı çalışmak lazım tabi :)

Hasan BALIKÇI 03-10-2010 21:17

Alıntı:

akinyildiz81 tafarından gönderildi (Mesaj 93544)
abi her gidişte büyük kaçırıyorum sorma gitsin.yasinle yarışmaya karar verdik.işk bir kaç atışta benim oltaya yakışıklılardan bir tanesi takıldı ardından yasinin oltaya başka yakışıklı takılmazmı.olacak i,ş değil adam genç ,saniyede 10 at çek yapıyor.hemen yanda küçük bir kaya buldum atar atmaz ispendek takıldı düştü.2.atışta trofeyi yanıma kadar getirdim.çenesinin altına deri altına takılmış sanırım ,kaçırdım.meraktan attığım yere bir bakayım dedim.20 kadar levrek köpüklerde dans ediyor.ardı ardına 4 levrek alıp yasinin yanına döndüm.gerçekten her gidişimizde şunu görüyorum kayalık yerlerde balık en fazla 3-4m ötede oluyor.bu yüzden sessizlik,doğayla uyumlu giysiler,görüntü vermeme önemli.birde işin sırrı en fazla 10 atış sonra başka köpüğe yol alıyorum.balık aldığım yerde duruyorum bir süreliğine.ama bu arada hızlı çalışmak lazım tabi :)

levrek senin işin ;)ben karışmam ama seyri güzel ustalık beceri tecrübe hepsi çok uyumlu;)senin konu ve resimlerin beni fazlasıyla memnun ettiği için söyleyecek söz bulamıyorum.kısacası akın kardeşim keyifle izliyorum o yüzden senin işine hiç karışmıyorum çünkü sen iyi bir iş çıkarıyorsun sadece seni yürekten :helal::helal::helal::helal:

devamlarını bekliyorum teşekürler akın biladerim.:)

Necati ARAT 04-10-2010 09:05

Akın harikasın..
Tabiiki levreklerde..
Paylışım için teşekkürler..
Avlarının devamını dilerim..

senol_444 04-10-2010 12:36

Levrek avcılığını istavrit avına cevirmişiniz tebrik ederim balıkların hepsi şahane.kullanmış olduğunuz sahteyi nasıl cekiyorsunuz hızlımı yavaşmı sahte su üstündenmi geliyor cekerken özel aksiyon veriyormusunuz.teşekkürler rasgele.

akinyildiz81 04-10-2010 16:12

çok yavaş çekiyorum suyun 10cm altında geliyor.aksiyon vermeye gerek yok zaten kendinden aksiyonlu su içinden geldiği için.aynı zamanda asılı kalabiliyor çekmediğinde

kaptankarabulut 04-10-2010 17:00

Akın yine harikalar yaratmışsın :helal: :helal: :helal: :helal:

Tebrik ederim söylenecek tek söz.bileğine kuvvet. :D :D

AFİYET OLSUN..

senol_444 04-10-2010 17:03

Daha önceki raporlarınızda kullandığınız sahteyi aldığınız firmanın adını yazmışınız internetten baktım aynı ürün yok gözüküyor.sahtenin boyu kac santimlik.

akinyildiz81 04-10-2010 18:28

RIVER2SEA SEABASS MINNOW 115F
ben g13 ve g14 modellerini denedim çok iyi sonuç aldım.biraz hafif ve gagası çabuk kırılıyor onun dışında mükemmel

Yassin 04-10-2010 18:42

akın abi yarın sabah lüfere yemli deneme yapıcam..Bu arada nasılsın ne var ne yok ?

akinyildiz81 04-10-2010 21:07

işe başladım git bensiz tabi.sizin evin yukarısındaki sağlık ocağındayım dönüşte uğra.tabi nevaleyi eve bırakmadan :)

Adem VARDARCIK 05-10-2010 12:57

Muhteşem kareler .Alay alay dizilmiş Levrekler.Şansınız daim avınız bereketli olsun.

Tuncay GÜNAY 05-10-2010 15:24

akın kardeşş bu levreğin de piri sensin levrek deyince akıy yıldız paşa deyince hasan balıkçı geliyor aklıma bir gün yanınıza gelip oltayı efsunlatsam mı acaba:):)):) avların her daim böyle bereketli olsun kardeş. afiyet şeker olsun.

akinyildiz81 05-10-2010 20:53

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 93660)
akın kardeşş bu levreğin de piri sensin levrek deyince akıy yıldız paşa deyince hasan balıkçı geliyor aklıma bir gün yanınıza gelip oltayı efsunlatsam mı acaba:):)):) avların her daim böyle bereketli olsun kardeş. afiyet şeker olsun.

yok kardeş denizde avlanmaya geçen yıl başladım.tesadüfen iyi mevsime denk geldik öyle devam ediyor şansımız.hasan balıçı ustamızın yanında daha bebe sayılırız.her zaman bekleriz olta sallamak için.bir kaç arkadaşla konuştum bizim dışımızda da istanbul'da insan olmayan her yerde bu balık yakalanıyor.ama çok nazlı hava durumu çok etkiliyor.birde bilgi kirliliği var insan kendi bildiğinden bile şaşıyor.yok su üstü gelen yok dalan yok su fışkırtan şamandıra tak misinan görünmez olsun.pahalı malzemeyi alıyorsun dünyanın yolunu yapıyorsun elin boş.tesadüf balık gelse bağlıyacak seni.ilkinde gelmedi,ikincisinde olmadı üçüncüsünde gelecek nasıl olsa.yasin yanımda bayağı lüfer çıkardı.o olmasa diğerinin gelme olasılığı var pes etmemek lazım.geçen yıl yaz sıcağında silivri sultanköyde iskelenin orda yüzüyoruz.yüzlerce kişi olmasına rağmen eleman burundan at çek yapıyor.bizden maximum 200m uzakta.sudan çıktık dönüş yolundayız balıkçı arkadaş bağırıyor canlı levrek diye.iki adet 1kg civarı levrek almış.balıklar hala ağzını açıp kapatıyor.pes etmemek lazım o avlakta yoksa diğerinde vardır.sıcak deniz balığı denmesine rağmen adamlar ingilterede yakalıyor.ben gittiğim her yerden en az bir ispendek aldım.artık insan otomatiğe sarıyor bu dalgadan gelir bu kayanın arkasında vardır diye düşünmeye başlıyor

ukg79 16-10-2010 12:30

Maşallah Akın bende söyliyecek bir şey bulamıyorum emeğine sağlık arkadaşım.:helal::helal::helal::helal::helal::hela l::helal::helal:

Halil İplikçi 21-10-2010 16:21

tebrikler. balıklar muhteşem . forumun en cazip tarafı da bu paylaşımlar ;onun için de ayrıca teşekkürler!

akinyildiz81 21-10-2010 20:56

ne demek kardeşim.bende acayip seviniyorum balıkçı arkadaşlarımın fotolarını görünce.mevsim kapandı sanırım. uzun zamandır hava çok bozuk,iyi olduğu zamanlarda da çıkaramadık.

Ege Demirağ 06-11-2011 21:41

Aaaa ben bu sahte balığı biliyorum pelicanın bendede var :D ama hala pakette :D

Raif Yelkenci 07-11-2011 01:02

Akın tebrikler kardeşim levrek işi resmen senin olmuştur bu konuda herkes senden bilgi alıcak daha iyi avlar dilerim.

EAKSOY 07-11-2011 23:30

Akın sırf senin bu levrek raporların yüzünden istanbulda av yapma istegi doguyor içimizde :) Tebrikler

pendikli balıkçı 09-11-2011 03:18

Valla İstanbul'da muhteşem bir av.Resimdeki sahte çok tavsiye ediliyor.

kagancelik 13-12-2011 13:34

detaylara dikkat etmeden yargıladığım için özür dilerim.

Anıl ÜNALAN 13-12-2011 16:17

Alıntı:

kagancelik tafarından gönderildi (Mesaj 117692)
levreğin günlük kilo limiti 5 kg, ancak 30 35 cm arası ürediği tahmin ediliyor iken bu av biraz aşırı olmamışmı. bu avcılık dışına çıkılmış bir avlanmadır. Bilginize.

Arkadaşım Merhaba, ilk mesajında siteye sirkülerden bahsederek girdiğin için açıkcası seni yadırgadım.
Bu tarzda direk şikayet mesajı atmanı da doğru bulmadım, madem sirküleri çok iyi biliyorsun keşke gerekli soruları öncelikli olarak sorsaydın.
Av mahalinde fotoğrafı çeken bir kişinin daha olduğunu sanırım hissedebiliyorsundur, sirküler limiti kişi başı günlük 5.500 gramdır, avın bir gün önceden yapılmaya başladığını bilip bilmediğini hiç bilmiyorum hatta bende bilmiyorum ;) 2 kişinin günlük balık yakalama hakkı 11 kilogramdır bende ortalıkta 11 kilogram balık göremiyorum.
Lütfen bu konularda birazcık daha hassas olalım ki üyelerimizi rencide etmeye yönelik direk laf atmayalım. Önce sorunuzu sorun eğer sirküler fazlası bir av ise ne biz forumda yayınlamasına izin veririz ne de o kişinin fotoğraf paylaşmasına izin veririz ;)
Dikkatli olalım..
Saygılar.

akinyildiz81 13-12-2011 21:35

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 117704)
Arkadaşım Merhaba, ilk mesajında siteye sirkülerden bahsederek girdiğin için açıkcası seni yadırgadım.
Bu tarzda direk şikayet mesajı atmanı da doğru bulmadım, madem sirküleri çok iyi biliyorsun keşke gerekli soruları öncelikli olarak sorsaydın.
Av mahalinde fotoğrafı çeken bir kişinin daha olduğunu sanırım hissedebiliyorsundur, sirküler limiti kişi başı günlük 5.500 gramdır, avın bir gün önceden yapılmaya başladığını bilip bilmediğini hiç bilmiyorum hatta bende bilmiyorum ;) 2 kişinin günlük balık yakalama hakkı 11 kilogramdır bende ortalıkta 11 kilogram balık göremiyorum.
Lütfen bu konularda birazcık daha hassas olalım ki üyelerimizi rencide etmeye yönelik direk laf atmayalım. Önce sorunuzu sorun eğer sirküler fazlası bir av ise ne biz forumda yayınlamasına izin veririz ne de o kişinin fotoğraf paylaşmasına izin veririz ;)
Dikkatli olalım..
Saygılar.

Bu siteyi bu yüzden seviyorum.Anıl Kardeşim zaten cevabı vermiş .ben konu eski olduğundan cevap yazmak istemedim.Beraber levrek yakalamaya gittiğimiz arkadaşlarımız bu konularda zaten çok hassaslar.(balık sirkülere göre alınacak balık olmasına rağmen vicdani olarak ufak gördüklerimizin hepsini salıyoruz).Bu forumun en güzel yanı üyelerin (ustalarımız başta olmak üzere) alçak gönüllü olmasıdır.Bir çok eleştiri aldım hepsi davranış değişikliği oluşturmak amaçlı oldu.Sirkülere uysa dahi davranışlarımda etik bulmadığınız bir konu varsa lütfen eleştirin saygı duyarım.

akinyildiz81 13-12-2011 21:38

Alıntı:

Ege Demirağ tafarından gönderildi (Mesaj 115806)
Aaaa ben bu sahte balığı biliyorum pelicanın bendede var :D ama hala pakette :D

u river2sea sea bass minnow tavsiye ederim.bu yıl pek levreğe çıkamadım ama pelikanın nitro serisiyle arkadaşlar çok iri levrekler aldılar.ben her zaman sahtenin orta hallisini alın derim.

Ahmet TARİH 14-12-2011 08:29

Alıntı:

akinyildiz81 tafarından gönderildi (Mesaj 117718)
u river2sea sea bass minnow tavsiye ederim.bu yıl pek levreğe çıkamadım ama pelikanın nitro serisiyle arkadaşlar çok iri levrekler aldılar.ben her zaman sahtenin orta hallisini alın derim.

Akın evet bu sezon seni göremedik sahalarda. Hala sakatlığın etkisi devam mı ediyor yoksa. En son konuşmamızdan beri çıkartma yapmak için haber bekliyorum senden.

Raif Yelkenci 14-12-2011 18:27

Akın tebrikler kardeşim sen levrek avının piri oldun herkes senden feyz alıcak kutlarım.

akinyildiz81 14-12-2011 20:55

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 117725)
Akın evet bu sezon seni göremedik sahalarda. Hala sakatlığın etkisi devam mı ediyor yoksa. En son konuşmamızdan beri çıkartma yapmak için haber bekliyorum senden.

valla boş zaman hiç bulamadım neredeyse .bu yıl nasıl bir yıl olduysa artık geçmesi için dua ediyorum :deli: aslında bu yıl soğuklar çok erken geldi levrekde çok erken geçti ve aniden bitti.20 ağustosta başlamamıştır diye gittik feci levrek vardı.sonra uzun süre gidemedim. ekim ayı gibi tek tük levrek aldık sonrasında aniden kesti.arkadaşlar levrek yakaladığımız her merayı didikliyorlar ama tık yok.umudumuz ilk baharda o zamana kadar levreğe olta atmamayı düşünüyorum.baharda beraber gideriz .meraları yeniledik bir kaç iyi yer bulduk marmarada .

akinyildiz81 14-12-2011 20:57

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 117747)
Akın tebrikler kardeşim sen levrek avının piri oldun herkes senden feyz alıcak kutlarım.

Ne öğrendiysek siz değerli ustalarımızdan öğrendik, üzerine bir kaç ekleme bir kaç kişisel gözlem yaptık abi.

kagancelik 15-12-2011 09:36

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 117704)
Dikkatli olalım..
Saygılar.

evet yiğidi öldür ama hakkını ver demişler. konuyu baştan okuyunca yasin diye bir arkadaşın daha var olduğunu anladım. dolayısıyla sanırım bir özür borçluyum sizlere. gerek limit aşımı yapmış dediğim arkadaşımdan gerekse sizden özür dilerim. ayrıca bu konuda ki duyarlılığınız için ayrıca teşekkür ederim.

kagancelik 15-12-2011 09:45

Alıntı:

akinyildiz81 tafarından gönderildi (Mesaj 117717)
Bu siteyi bu yüzden seviyorum.Anıl Kardeşim zaten cevabı vermiş .ben konu eski olduğundan cevap yazmak istemedim.Beraber levrek yakalamaya gittiğimiz arkadaşlarımız bu konularda zaten çok hassaslar.(balık sirkülere göre alınacak balık olmasına rağmen vicdani olarak ufak gördüklerimizin hepsini salıyoruz).Bu forumun en güzel yanı üyelerin (ustalarımız başta olmak üzere) alçak gönüllü olmasıdır.Bir çok eleştiri aldım hepsi davranış değişikliği oluşturmak amaçlı oldu.Sirkülere uysa dahi davranışlarımda etik bulmadığınız bir konu varsa lütfen eleştirin saygı duyarım.

konu hakkında duyarlı olmanız beni çoook utandırdı doğrusu. detayları göz ardı etmiş peşin hükümlü olmuşum. çok büyük özür dilerim. hakkınızı helal edin lütfen.

MAVİ FENER 15-12-2011 15:09

İstanbullu akın;
Helal sana..denizde kefal bırakmadın...Kadıköy'den selam olsun....Nerede avlandın merak ettim....RASTGELSİN..

akinyildiz81 16-12-2011 08:04

Alıntı:

MAVİ FENER tafarından gönderildi (Mesaj 117783)
İstanbullu akın;
Helal sana..denizde kefal bırakmadın...Kadıköy'den selam olsun....Nerede avlandın merak ettim....RASTGELSİN..

abi kefallerin cenneti anadolu yakasında bize uzak kaldığı için gidemiyoruz pek.

Anıl ÜNALAN 16-12-2011 12:00

Alıntı:

MAVİ FENER tafarından gönderildi (Mesaj 117783)
İstanbullu akın;

Nuri abicim Akın abi müdahale etmemiş sanırım ama fotoğraftaki balıklar levrek :) neden kefalden bahsettiğini pek anlayamadım :)

Yassin 21-12-2011 12:10

Biri benimi çağırdı :)

Saat 13:06.