![]() |
Levrek avı klasik oldu :)
evet arkadaşlar dünün sonucu 6 levrek 1 lüfer.fotolar aşşağıda.anlatacak pek bir şey yok.avlak dışında her şey aynı.istanbul'da insan olmayan her kayalıkta levrek oluyormuş onu gördük..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
maşallah akın yine şov yapmışsın hem deniz hem tatlısu helalolsun sana hadi şansın hep açık olsun rastgelsin
|
Alıntı:
|
Yine Ballı Günündeydin :))
|
Alıntı:
|
maşallah diyelim akın biladerim.:):helal::helal::helal:
dahada iyilerine klasik olmaları alışılmış oluyor ;)bizlerde dört gözle bekliyoruz.:helal::helal::helal: |
Alıntı:
|
Alıntı:
devamlarını bekliyorum teşekürler akın biladerim.:) |
Akın harikasın..
Tabiiki levreklerde.. Paylışım için teşekkürler.. Avlarının devamını dilerim.. |
Levrek avcılığını istavrit avına cevirmişiniz tebrik ederim balıkların hepsi şahane.kullanmış olduğunuz sahteyi nasıl cekiyorsunuz hızlımı yavaşmı sahte su üstündenmi geliyor cekerken özel aksiyon veriyormusunuz.teşekkürler rasgele.
|
çok yavaş çekiyorum suyun 10cm altında geliyor.aksiyon vermeye gerek yok zaten kendinden aksiyonlu su içinden geldiği için.aynı zamanda asılı kalabiliyor çekmediğinde
|
Akın yine harikalar yaratmışsın :helal: :helal: :helal: :helal:
Tebrik ederim söylenecek tek söz.bileğine kuvvet. :D :D AFİYET OLSUN.. |
Daha önceki raporlarınızda kullandığınız sahteyi aldığınız firmanın adını yazmışınız internetten baktım aynı ürün yok gözüküyor.sahtenin boyu kac santimlik.
|
RIVER2SEA SEABASS MINNOW 115F
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ben g13 ve g14 modellerini denedim çok iyi sonuç aldım.biraz hafif ve gagası çabuk kırılıyor onun dışında mükemmel |
akın abi yarın sabah lüfere yemli deneme yapıcam..Bu arada nasılsın ne var ne yok ?
|
işe başladım git bensiz tabi.sizin evin yukarısındaki sağlık ocağındayım dönüşte uğra.tabi nevaleyi eve bırakmadan :)
|
Muhteşem kareler .Alay alay dizilmiş Levrekler.Şansınız daim avınız bereketli olsun.
|
akın kardeşş bu levreğin de piri sensin levrek deyince akıy yıldız paşa deyince hasan balıkçı geliyor aklıma bir gün yanınıza gelip oltayı efsunlatsam mı acaba:):)):) avların her daim böyle bereketli olsun kardeş. afiyet şeker olsun.
|
Alıntı:
|
Maşallah Akın bende söyliyecek bir şey bulamıyorum emeğine sağlık arkadaşım.:helal::helal::helal::helal::helal::hela l::helal::helal:
|
tebrikler. balıklar muhteşem . forumun en cazip tarafı da bu paylaşımlar ;onun için de ayrıca teşekkürler!
|
ne demek kardeşim.bende acayip seviniyorum balıkçı arkadaşlarımın fotolarını görünce.mevsim kapandı sanırım. uzun zamandır hava çok bozuk,iyi olduğu zamanlarda da çıkaramadık.
|
Aaaa ben bu sahte balığı biliyorum pelicanın bendede var :D ama hala pakette :D
|
Akın tebrikler kardeşim levrek işi resmen senin olmuştur bu konuda herkes senden bilgi alıcak daha iyi avlar dilerim.
|
Akın sırf senin bu levrek raporların yüzünden istanbulda av yapma istegi doguyor içimizde :) Tebrikler
|
Valla İstanbul'da muhteşem bir av.Resimdeki sahte çok tavsiye ediliyor.
|
detaylara dikkat etmeden yargıladığım için özür dilerim.
|
Alıntı:
Bu tarzda direk şikayet mesajı atmanı da doğru bulmadım, madem sirküleri çok iyi biliyorsun keşke gerekli soruları öncelikli olarak sorsaydın. Av mahalinde fotoğrafı çeken bir kişinin daha olduğunu sanırım hissedebiliyorsundur, sirküler limiti kişi başı günlük 5.500 gramdır, avın bir gün önceden yapılmaya başladığını bilip bilmediğini hiç bilmiyorum hatta bende bilmiyorum ;) 2 kişinin günlük balık yakalama hakkı 11 kilogramdır bende ortalıkta 11 kilogram balık göremiyorum. Lütfen bu konularda birazcık daha hassas olalım ki üyelerimizi rencide etmeye yönelik direk laf atmayalım. Önce sorunuzu sorun eğer sirküler fazlası bir av ise ne biz forumda yayınlamasına izin veririz ne de o kişinin fotoğraf paylaşmasına izin veririz ;) Dikkatli olalım.. Saygılar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Akın tebrikler kardeşim sen levrek avının piri oldun herkes senden feyz alıcak kutlarım.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İstanbullu akın;
Helal sana..denizde kefal bırakmadın...Kadıköy'den selam olsun....Nerede avlandın merak ettim....RASTGELSİN.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Biri benimi çağırdı :)
|
Saat 13:06. |