![]() |
Körfezden Mırmır ve Çipura
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İskenderun Körferzinden Pazar gecesi 21:00 - 02:30 arası nasiplendiğimiz yavrular. |
valla cok guzel gorunuyorlar tebrikler :)
|
Burak Bey, öncelikle aramıza hoş geldiniz.
Maşallah balıklar çok güzel sizi tebrik ederim. Keşke o küçük mırmırı denize salsaydınız hem şürkülere uymuyor hemde büyüyünce teklar tutmak için. |
İbrahim bey
o konuda çok haklısınız. Aslında küçük balık gelince hemen bırakıyorum ama sabaha karşı büyük balık için yem olarak atma niyetiyle bekletmiştik. Sabahlamayınca da maalesef öylece kaldı. Uyarınız için tekrar tşk edeerim. selamlar. |
Burakcım tebrikler pırıl pırıl keratalar.Afiyet olsun.
|
tşk ederim. daha güzelleri sizin oltanızda olsun :))
saygılar selamlar... |
çok yakışıklı duruyorlar maşallah avınız her daim bereketli olsun. ibrahim kardeşime katılıyorum küçük mırmırı geri bıraksaydınız çok iyi olurdu. amatör balıkçı duyarlı olmalı :) paylaşım için teşekkürler. afiyet şeker olsun
|
Bereketli olsun.Aramıza hoşgeldiniz.
|
Tebrikler emeğine sağlık.:helal::helal::helal::helal:
|
Mırmırlar çok güzel görünüyor elinize emeğinize sağlık...
|
:helal::helal::helal:beni iskenduruma getirtçeniz be abicim:helal::helal::helal:
|
Burak kardeşim aramıza hoşgeldin balıklarda konuşuyor hani sana şimdiden afiyet olsun. paylaşım içinde ayrıyetle teşekkür.
|
Aramıza hoşgeldiniz.:)
mırmırlarda güzel ama paşalar daha güzel;)elinize kolunuza sağlık :) paylaşımınız için ayrıca teşekkür ediyorum. iskenderun dan böyle paşalar (çipura) pek sık paylaşılmıyor onun içinde özel olarak tebrik ediyorum ve paylaşımlarınızın devamını diliyorum.:) |
bekleriz... :)
her zaman beklerim :) geçen günlerde iskenderun limanına gidip avlandık asıl niyetimiz 15-20 kğ lık akya idi ama maalesef onu tutamadık ama ortalama 4 kğ kadar balık yakaladık. limanda balık tutmak çok farklı oltayı atma diye birşey söz konusu değil direkt aşağı indirip kaldırıyorsunuz. çünkü gemilerin yanaştığı iskele derinliği 30 mt civarında :) bu hafta da kısmetse nato iskelesine gideceğiz. eğerki bahsettiğim hatrı sayılır bir balık yakalarsam hemen resimleri paylaşırım.
saygılar selamlar. |
Alıntı:
|
Saat 16:04. |