![]() |
Allahaısmarladık dostlarım
Sevgili RASTGELSİN Ailesi; Burdaki aile ile birçok şey paylaştım.... Birçok yeni insan yeni dostlarla tanışma imkanı buldum... Hatta ve hatta aynı ortamda av bile yapmayıp aynı havayı soluma imkanı bile buldum... Çok şükür ki çok çok iyi dostlar edindim... Bundan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.... Başta PAŞA TEAM EKİBİNE sonra beni yakından tanıyan bütün dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim... Sevgili Necati Abim ana baba ayrı Öz Abim şu kısacık zaman diyorum çünkü gerçekten kısa zamanda seninle çok şeyi paylaştık benim için yapmış olduğun çabalarından dolayı sonsuz minnettarım... İshak abicim çok defa misafirin oldum gerek senden aldığım hayat dersleri gerek yaşamış olduğun av maceralarından anlattıklarınla yüzlerimizde tebessümlere neden oldun sonsuz teşekkürü bir borç bilirim... Hasan abi senden çok şey öğrendik bizleri ailenden bildin evinde misafir ettin...Her zaman sağlıklı ol abicim... Yağızım yakın yakına olduk her zaman sen ve ilker abi ile av yapmasakda hep beraber olduk.... Serkan abim Allah sağlığını esirgemesin yanyana olduğumuz avlarda ellerinden yemek yedik Allah razı olsun... Manisada tanıdığım Kamil abim, öner abim erdoğan abim, irfan abim ve şu an adı aklıma gelemeyen bütün abilerime sonsuz selamlar diliyorum.... Ve aynı ortamı paylaştığım tüm abilerim bir fincan kahvenin bir bardak sıcak çayın tadını hoş sohbetlerle yaşadık.... Değerli arkadaşlar Rabbim izin verirse önümüzdeki pazartesi gününden itibaren ;Bundan sonraki hayatımı idame ettireceğim Amasya Merzifon 5. Ana jet üssü Hava kuvvetleri komutanlığında görevime başlayacağım... Allah utandırmazsa inşallah.... Bilinen o ki derler ya hani ''doğduğun yer değil doyduğun yer'' diye zannediyorum ki bundan sonra ki hayatım benim için yeni bir sayfa olacak... Hepinize bundan sonraki yaşadığınız hergün için sağlık sıhhat huzur diliyorum... HAKKINIZI HELAL EDİN ALLAHAISMARLADIK SAYGILARIMLA DOĞAN ÖZCAN |
Başarılar dilerim dostum.Yolun açık olsun.
|
Doğan kardeşim seni tanımıyorum ama artık teknoloji ve kolay seyahat ile yollar 1 saat o kadar da uzak sayılmaz yani ne zaman istersen atlar gelirsin.(Tabii garnizon dışını halletmen gerekecek.)
|
Doğan abicim gönüller bir olduktan sonra mesafelerin pek önemi yok, elbet özleyeceğiz birbirimizi ama güzel bir iş yeni bir hayat seni bekliyor Allah utandırmasın, başarılar...
|
basarilar yolun acik olsun
|
CANIM KARDEŞİM DOĞAN.:)
seni sanaldan tanıdım bu arkadaşlığı realede taşıdık ve senin gibi iyi niyetli çok düzgün bir kardeş sahibi oldum.:)benden çok şey öğrendiğini yazmışsın ben sadece arkadaşlık dostluk tarafından birşeyler verirken bilmiş olduğum bazı şeyleride seninle paylaştım.birşeyler öğretebildiysem ve birşeyler kazandırabildiysem ne mutlu bana.:)İzmir den ayrılman beni üzdü ama gel gelelim günümüzde sıkıntılı anlar yaşıyoruz sende şu an uzak yerlere gidiyorsun gidişin hiçte kötü bir şey için deyil.çok güzel ve mertebe sahibi olabileceğin bir iş için gidiyorsun. hayat sana gönlündekilerin hepsini sunsun.:) bu bir veda olmasa gerek çünkü internet aracılığı ile herzaman görüşürüz bir telefon kadar uzakız.bayramdan bayramada olsa yine birlikte güzel avlar yaparız yetrki sağlığımız yerinde olsun.:) HAYATTA BAŞARILAR ALLAH UTANDIRMASIN KARDEŞİM |
Doğan kardeşim, Allah utandırmasın.
Bizler her zaman yanındayız, ister atlar gelirsin ister internet ortamında hep yanında olacağız. Allah yeni görevinde başarılı olmanı nasip etsin. |
Yeni görevinde başarılar diliyorum. Gönlümüz seninle...
|
Doğanım seni gerçek bir kardeş görüp çoğu sıkıntılarımızı beraber paylaştık..
Bizlerinde hatası olmuş olabilir ki hatasız kul olmaz. İstemeden gönlünü kırıp canını sıktıysam af ola.. Benim üzerindeki tüm hakkım Helaldir sende hakkını helal eyle.. Gidişin kesinlikle irtibatımızın kopacağı anlamına gelmez. Her zaman; Ama izmrde, ama Ankarada, ama Eskişehirde bir abin olduğunu kesinlikle unutma.. Önce iş, sonra aş daha sonra bir hayırlı bir eş.. Allah (c.c.) sana aşını yiyebilecek işi nasip etti. Hayırlı birde Eş nasip etsin. Bu konuya bu mesajı hiç yazmak istemedim içimden gelmedi sanki bir daha görüşemiyeçekmişisz gibi bir durum anımsattı. sadece konun tarafımdan cevaplanmadı dedirtmemek için yazıyorum.. Allah (c.c) işini gücünü rast getirsin. Kal sağlıcakla.. İRTİBATI KOPARMAYALIM.. |
Doğan kardeşim.Sen bizde ne güzellikler gördüysen ben sende ondan daha fazlasını buldum.Adam gibi adam tabiri ancak senin gibi birine yakışır.Her yönüyle takdire layık bir arkadaş oldun hepimize.Biz seni tanımaktan çok memnun olduk.Bu nedenle kendi payıma hakkımı helal ediyorum,sende helal et kardeşim.Allah gittiğin her yolda yar ve yardımcın olsun.
Buralarda her zaman kapısını çalabileceğin arkadaşların olduğunu unutma.Hayırlı vazifeler. Şansın açık,bahtın güzel olsun.Güle güle git kardeşim. |
Hepinizden Allah razı olsun güzel dilekleriniz için ne kadar teşekkür etsem azdır....Allah can sağlığı verdiği sürece arada mesafeler olsada her daim birlikte olacağımız katidir.... Böylesine güzel insanları tanıyıp her birine abi sıfatıyla saygı duyuyorum... Bundan sonra artık Bayram ve senelik izinlerde yine izmirde olacağım.... Benden yana bir hata yada kusur var ise affola.... Hakkım var isede sonuna kadar helali hoş olsun...
|
doğan kardeş ben bu vedayı kabul etmiyorum ne o öyle dünyamı değiştiriyorsun allah korusun . sanaldada olsa gönül birlikteliğimiz herzaman devam edecektir. ayrıca yeni başlayacağın görevinde üstün başarılar dileği ile sevgiler mazhar üzümcü
|
Doğan kardeşim yeni iş hayatında başarılar dilerim.Mazhar kardeşiminde dediği gibi bu veda hiçde hoş değil İzmir'den uzakta olabilirsin ama gönlümüzden asla!...
Bundan böyle reelde olmasada sanalda sohbetlerimizin mutlaka devam edeceğine inanıyorum... |
Doğan'ım iki gözüm, Cenab ı Allah'ım yolunu açık etsin ve seni her daim iyiler ile karşılaştırsın...
Ben bu veda mesajını kabul etmiyorum...;)Ayrı ayrı şehirlerde olsak bile gönüllerimiz bir olacağından gerek internet ortamı olsun;gerek ise telefon olsun, eminim her daim yine görüşmeye ve en azından birbirimizden haber almaya devam edeceğiz.. Yeni işinde başarılar dilerken, senin için her şeyin..Ama her şeyin çok ama çok iyi olacağına eminim...;) Allaha emanet ol... |
Başarılar dilerim. Herşey gönlünce olsun
|
dogan kardeş yolun açık olsun yeni işnde başarılar dilerim
|
Doğan kardeşim sana başarılar diler.Allahdan yolunun açık ve mutluluklarla dolu olmasını dilerim.
|
Sevgili Doğanım bu ne vedası anlamadım doğrusu bizler için önemli olan gönüllerin bir olması değilmi,haaa İzmir'desin haaa Amasya'dasın yeterki gönüller bir olsun.
ALLAH uzun ömürler ve vücut sağlığı versin daha seninle çok karşılıklı muhabbetimiz olur mutlaka,gerçekten sende tam dört dörtlük bir insansın ve şu sanal ortamdan tanıştığım en dürüst kişilerden birisin. ALLAH yeni işindede başarılı olmayı nasip etmesi dilekleri ve dostluğumuzun bir ömür boyu sürmesi dileklerimle...;) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...Elbetteki kesin bir ayrılık sözkonusu değil...Derler ki karşılıklı değerler ne kadar iyiyse aradaki mesafelerin hiçbir önemi yoktur...Gerek bu ortamda gerekse telefon görüşmeleriyle her zaman gönüllerimiz bir olacak...Dostlukların baki kalması çok güzel...Bana verdiğiniz bu üstün değerler için ayrı ayrı teşekkür ederim....Allah hepinize sağlıklı ömür nasip etsin... |
dogan kardeşim seni cok az bir sürede tanıdım keşke daha önce tanişsaydık gercekten cok iyi bir arkadaşsın seni tanıdıgıma cok mennun oldum yeni işinde sana başarilar dilerim izmire geldiginde yine cikariz balıga bir tele bakar başarilar dostum
|
doğan abi Allah yolunu acık etsin..
yeni işinde başarılar dilerim |
Sevgili Doğan, yeni işinde ve yaşamında başarılar dilerim. Umarım her şey gönlünce olur. Sende bu balık aşkı varken, bizi oralardan da raporsuz bırakmazsın.
|
Bizlerden uzaklaştığını kabul etmesekte bir nebzede uzakta olmak gerçekten üzücü bir durum olabilir ama gelgelelim senin için hayırlı bir iş olması bizim için mutluluk anlamına gelmektedir. Umarım herşey gönlünce olur.
Kendine iyi bak abi ;) |
doğan kardeşim sana yeni iş hayatında başarı ve mutluluklar dilerim. izmir çok güzel bir şehir kuşkusuz ama ne varki en önemlisi önce sağlığımız sonra işimiz yaşında daha genç bir zaman sonra tekrar geri gelmeye fırsatın olur umarım. herşey gönlünce olsun tekrar görüşmek dileğiyle hoşçakal.
|
yeni görevinde başarılar diliyorum.Allah'a emanet ol.Sizlerle gurur duyuyoruz.
Her Türk Asker Doğar |
Kardeşim yeni görevinde başarılar sana.
veda etmiyorum nasılsa görüşmelerimiz devam edecek.Rabbime emanet ol... |
Doğan kardeşim yeni görevinde başarılar dilerim.
hakkını helal et ,benden yana helal olsun. Allah CC yolunu açık etsin.saygılar.:):) |
Herkez şunu bilmeli diye düşünüyorum sanal diye birşey yoktur bu sitede sanal olmadığını bilmemız gerekır, Doğan burada güzel şeyler yaşamış ve mutlu olmuş tabiki bizlerde aynı şeylerı paylaşmışız beraber yemiş içmişiz ve sohbet etmişiz hani sanal :) her klevyenın arkasında bir yaşam var. doğan'ın bizlerden ayrılmasına üzüldüm doğan duygusal bir vedayla benide duygulandırdın kardeşim sana görevinde başarılar diliyorum mutlaka bu işinde izini vardır :) tekrar kısmet olursa bir gün bir yerlerde karşılaşmak ümidiyle tekrar başarılar.
|
Saat 16:03. |