RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Işte paşa team ile birlikteyim (YENİ VİDEO EKLENDİ) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8369)

orhan yıldız 07-11-2010 17:43

Işte paşa team ile birlikteyim (YENİ VİDEO EKLENDİ)

[IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG]

selam cuma günden cıktık yola ben hasan yagız serkan akşan 11 de cıktık yola saat12 gibi avlak yerimize geldik cadırımızı kurduk birde cay koyduk havada cok güzeldi hic ruzgar yoktu cay icerkenhasan dedi sabah ilk balıgı yakalayan yolda cayı ısmarlar ona göre dedi bizde tamam dedik ben tatlı sucuyum ve sabah gün agırmadan oltaları attık ve ilk paşayı ben cektim tabiki caylar bana kaldı:)dedigim gibi ben tatlı sucuyum ve bu ilk paşa cekişim oda bana nasip oldu arkasından üctane daha cektimböylece bende paşacı oldum;)birtane daha cekiyordum 1 metre kala kacirdim onu fakat cok iyi paşaydı valla icim gitti:( onu kacarken görmek ama derler ya kacan balık büyük olur diye saglık olsun dedim bu ilk denemde 4 tane paşa cektim ya o bana yeter bundan sonra zor kacarlar elimde:)iyi fotolar ve vidolar var onlar hasan da en yakın zamanda yükler sizinle paylaşırız herkeze bol sanslar

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

hazırlıklar başlamış

Hasan BALIKÇI 07-11-2010 20:20

Orhan biladerim teşekürler.:)

tatlı suyu bıraktım demen üzücü paşa tutman sevindirici:)merak ettiğim şu anda öner :Dsana bir msj ında şöyle demişti bu hasan abi seni denizci yapar dikkat et demişti:D:D

buradan sıra öner de desem :D

orhan gerçekten PAŞA TEAM olarak bizlerle balığa gelmen çok güzel oldu seninle dahada fazla kaynaştık.harika bir arkadaşlık dostluk kurulacak kişisin.seninle arkadaş olmakta beni mutlu etti :)sanırım paşalar bizden korksun artık.:Dilk denemende 4 paşa ve güzel bir karagöz ile açılışı yapman enaz senin kadar benide sevindirdi:)inşallah dahada iyi avları hep beraber PAŞA TEAM olarak yaşarız.:)

PAŞA TEAM a hoşgeldin.:)

bendeki oln resimleri ilave ettim konuna ;)

birdahaki avda buluşmak üzere :)

kaptankarabulut 07-11-2010 20:22

Orhan kardeşim tebrikler, değilmi Hasan balıkcının çadırına sende girdin sendende hayır gelmez.:D :D
Sende paşa team kadrosuna katıldın. Ama o kadroya girmek için binlerce insan sırada bekliyor, sen demek ki en şanslılardansın...:helal: :helal:
Orhan kardeşim çok güzel zaman geçirdiğiniz her kare fotodan belli. Daha nice güzel ortamlarda bulunmanız dileğimle...

AFİYET OLSUN..

Hasan BALIKÇI 07-11-2010 20:25

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 95546)
Orhan kardeşim tebrikler, değilmi Hasan balıkcının çadırına sende girdin sendende hayır gelmez.:D :D
Sende paşa team kadrosuna katıldın. Ama o kadroya girmek için binlerce insan sırada bekliyor, sen demek ki en şanslılardansın...:helal: :helal:
Orhan kardeşim çok güzel zaman geçirdiğiniz her kare fotodan belli. Daha nice güzel ortamlarda bulunmanız dileğimle...

AFİYET OLSUN..

süleyman abi sen şimdi beni övdünmü yoksa dövdünmü ?:D:D:D:D:D

bak o çadıra birgün senide sokçam :D:Dorda çay içmek teknede çay içmeye hiç benzemez :D:D

hele hele tekneden balık tutmaya hiç benzemez.:D:D

kaptankarabulut 07-11-2010 20:35

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 95548)
süleyman abi sen şimdi beni övdünmü yoksa dövdünmü ?:D:D:D:D:D

bak o çadıra birgün senide sokçam :D:Dorda çay içmek teknede çay içmeye hiç benzemez :D:D

hele hele tekneden balık tutmaya hiç benzemez.:D:D

Senden de hayır gelmez derken,Orhan kardeşimizi artık tekneye davet edemeyiz Hasan balıkcının çadırına giren çayını içen kıyıdsn ayrılmaz demek istemiştim.Dediğim gibi PAŞA TEAM gurubuna katılmak isteyen binlerce dostumuz sırada bekliyor. Orhan kardeşimiz bu dostlarımızdan en şanslılarından..Aslında senin çadırında bir bardak çay içmeyi senden çok bende istiyorum. İnşallah bir gün gerçekleşir..

Hasan BALIKÇI 07-11-2010 20:40

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 95550)
Senden de hayır gelmez derken,Orhan kardeşimizi artık tekneye davet edemeyiz Hasan balıkcının çadırına giren çayını içen kıyıdsn ayrılmaz demek istemiştim.Dediğim gibi PAŞA TEAM gurubuna katılmak isteyen binlerce dostumuz sırada bekliyor. Orhan kardeşimiz bu dostlarımızdan en şanslılarından..Aslında senin çadırında bir bardak çay içmeyi senden çok bende istiyorum. İnşallah bir gün gerçekleşir..

süleyman abi isteğin benim için emirdir;)çadırımın kral dairesi o gün sana ait olur:) başımın üzerinde yerin var canım abim.:)

kaptankarabulut 07-11-2010 20:44

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 95552)
süleyman abi isteğin benim için emirdir;)çadırımın kral dairesi o gün sana ait olur:) başımın üzerinde yerin var canım abim.:)

Hasan'ım çok teşekkürler. İnşallah bir gün havanın denizde bozuk kıyıda güzel olduğu bir güne rastlarız..:D :D

orhan yıldız 07-11-2010 21:02

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 95546)

AFİYET OLSUN..

teşekkürler kaptan bende karacıyım ama teknene gelip bir cayini iceriz hem tanişmiz oluruz ayrıca paşa team kadrosuna katılmak beni aralarına aldıkları icin paşa team ma ayrıca teşekkür ederim onlarla aynı yerde olta atmak ayrı bir zevk hepsine teşekür ederim beni aralarına aldıkları icin

delvel 07-11-2010 21:22

orhan abi öncelikle hayırlı olsun diyorum ve tebrık ederim..
ilk balığı yakalayan çayı ısmarlar demiş ya hasan abim bir paşa yakalasam ocak kurarım denizin kenarına:D

gonencsenkal 08-11-2010 08:48

tebrik ederim Orhan abi güzel bir av olmuş şu cupralar rüyalarıma giriyor son zamanlarda valla tüm ekibi kutlarım güzel bir buluşma olmuş devamlarında daha irileri nasip olur inşallah..

Necati ARAT 08-11-2010 08:53

Hey maaşallah beeeeeeeee..
Ekibe bak ekibe..
Paşalar kendilerini kıyıya atacaklar neredeyse..
Orhan abim senide burada görmek ilk denemelerinde başarılı görmek mutluluk verici..
Ama birde paşa çekerken videolansaydın çok daha güzel olur nostalji sayfalarında bir anı olurdu ..
Ama olsun birdahaki sefere kameramanını yanına almayı unutma ..
biliyorum ki çok daha iyileri ile karşılaşacaksın..

Paylaşım için teşekkürler ..
Orada olamasamda , o anları yaşayamasamda çok güzel dakikaların geçtiğini umuyonrum..
Ekibi kutlarım..

orhan yıldız 08-11-2010 12:04

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 95567)
orhan abi öncelikle hayırlı olsun diyorum ve tebrık ederim..
ilk balığı yakalayan çayı ısmarlar demiş ya hasan abim bir paşa yakalasam ocak kurarım denizin kenarına:D

teşkür ederim kardeşim darısı senin başına

orhan yıldız 08-11-2010 12:05

Alıntı:

gonencsenkal tafarından gönderildi (Mesaj 95591)
tebrik ederim Orhan abi güzel bir av olmuş şu cupralar rüyalarıma giriyor son zamanlarda valla tüm ekibi kutlarım güzel bir buluşma olmuş devamlarında daha irileri nasip olur inşallah..

inşallah kardeşim nasip artik paşacı oldumya gerisi gelir:)

orhan yıldız 08-11-2010 12:07

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 95594)
Hey maaşallah beeeeeeeee..
Ekibe bak ekibe..
Paşalar kendilerini kıyıya atacaklar neredeyse..
Orhan abim senide burada görmek ilk denemelerinde başarılı görmek mutluluk verici..
Ama birde paşa çekerken videolansaydın çok daha güzel olur nostalji sayfalarında bir anı olurdu ..
Ama olsun birdahaki sefere kameramanını yanına almayı unutma ..
biliyorum ki çok daha iyileri ile karşılaşacaksın..

Paylaşım için teşekkürler ..
Orada olamasamda , o anları yaşayamasamda çok güzel dakikaların geçtiğini umuyonrum..
Ekibi kutlarım..

necati kardeşim video var cocuklar internete atsınlar yüklücem bak bakalım beyencenmi akşama yüklerim

Necati ARAT 08-11-2010 12:27

Alıntı:

orhan yıldız tafarından gönderildi (Mesaj 95606)
necati kardeşim video var cocuklar internete atsınlar yüklücem bak bakalım beyencenmi akşama yüklerim

Abi konu anlaşılmıştır 4 gözle bekliyorum bakalım nasıl paşa çekiyorsun..:)
Birde bir şey hatırlatayım sana..:)
Hani sen tatlı suya tövbe ettin yaaaaaaa :oha: o zaman senin avatarınıda değiştirmek icap eder..;)
Şöyle bir paşa ile çekilmiş foton yok mu..:confused:
Hemen avatarını değiştirelim senin olmamı ??:D:D

beraşev 08-11-2010 13:27

Bereketli bir av olmuş Görsellerin seyir zevki ve paylaşımınız için teşekkür ederim.

Yağız DEMİR 08-11-2010 17:39

orhan abı senınle tanısmak ayrı bır keyıftı valla eee devamıda olacak ınsallah bu avların ama su bır gercek o gun benım sanssız gunumdu tek balıkta kaldım :) ama sıuzlerın balık tutması benıu keyıflendırdı muhabbetın ayrı bır keyıf verıcı abı o kacan balık superdı kıyıya kadar cektın tam karaya alırken gıtmesı kotu oldu ama baya buyuktu de

orhan yıldız 08-11-2010 18:42

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 95545)
Orhan biladerim teşekürler.:)

tatlı suyu bıraktım demen üzücü paşa tutman sevindirici:)merak ettiğim şu anda öner :Dsana bir msj ında şöyle demişti bu hasan abi seni denizci yapar dikkat et demişti:D:D

buradan sıra öner de desem :D

orhan gerçekten PAŞA TEAM olarak bizlerle balığa gelmen çok güzel oldu seninle dahada fazla kaynaştık.harika bir arkadaşlık dostluk kurulacak kişisin.seninle arkadaş olmakta beni mutlu etti :)sanırım paşalar bizden korksun artık.:Dilk denemende 4 paşa ve güzel bir karagöz ile açılışı yapman enaz senin kadar benide sevindirdi:)inşallah dahada iyi avları hep beraber PAŞA TEAM olarak yaşarız.:)

PAŞA TEAM a hoşgeldin.:)

bendeki oln resimleri ilave ettim konuna ;)

birdahaki avda buluşmak üzere :)

evet hasan biladerim ömerin dedigi cikti benide paşacı yaptınız:)paşa avlamak ap aprı birşey evet bundan sonra paşalar kacacak delik bulamaz bizden:)bende sizinle kaynaştıgıma cok sevindimiyi bir dosluk kurduk inşallah devamı gelir hep beraber paşaları avlarız

orhan yıldız 08-11-2010 18:44

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 95607)

Abi konu anlaşılmıştır 4 gözle bekliyorum bakalım nasıl paşa çekiyorsun..:)
Birde bir şey hatırlatayım sana..:)
Hani sen tatlı suya tövbe ettin yaaaaaaa :oha: o zaman senin avatarınıda değiştirmek icap eder..;)
Şöyle bir paşa ile çekilmiş foton yok mu..:confused:
Hemen avatarını değiştirelim senin olmamı ??:D:D

nasıl necati kardeşim benden paşacı olcakmı dersin o resmide ayarlarız en yakın zamanda ;)

orhan yıldız 08-11-2010 18:45

;)
Alıntı:

beraşev tafarından gönderildi (Mesaj 95608)
Bereketli bir av olmuş Görsellerin seyir zevki ve paylaşımınız için teşekkür ederim.

teşekkürler kardeşin darısı sizin başınıza

orhan yıldız 08-11-2010 18:48

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 95628)
orhan abı senınle tanısmak ayrı bır keyıftı valla eee devamıda olacak ınsallah bu avların ama su bır gercek o gun benım sanssız gunumdu tek balıkta kaldım :) ama sıuzlerın balık tutması benıu keyıflendırdı muhabbetın ayrı bır keyıf verıcı abı o kacan balık superdı kıyıya kadar cektın tam karaya alırken gıtmesı kotu oldu ama baya buyuktu de

bende seninle taniştigima cok mennun oldum kardeşim devamı tabi olcak musayit zamanda alo derim derler ya kacan balık büyük olur diye:(nasip be kardeşim inşalah daha büyüklerini yakalarız nasılsa bundan sonra paşacı oldum;)

Raif Yelkenci 08-11-2010 19:17

Orhan Bey artık sizin eliniz tutulmaz değilmiki Hasan abi size el vermiş artık sırtınız yere gelmez artık tatlı su falan aramassınız paşalara devam edersiniz tebrikler.

mazhar üzümcü 08-11-2010 22:36

sevgili dostlar avlarınız ve muhabbetiniz bol olsun. kamışların başında 1 kişi olsun. sevgiler. mazhar üzümcü

Taygun KOCABIYIK 09-11-2010 09:57

Orhan abim seni tebrik ediyorum böyle işinin ehli paşa avcılarının yanında 3-4 tane paşa çekmen hakkaten büyük başarı. Diğerlerine zaten diyecek birşey yok alıştığımız görüntüler :)

Kamil ESEN 09-11-2010 10:19

Vay vay Orhan abi maşallahın var .Tebrik ederim.Bence Hasan Balıkçının yakında tek rakibi sensin.Çünkü vakit ve hevesin çok fazla.Şansın açık olsun ,rastgelsin..

orhan yıldız 09-11-2010 13:35

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 95652)
Orhan Bey artık sizin eliniz tutulmaz değilmiki Hasan abi size el vermiş artık sırtınız yere gelmez artık tatlı su falan aramassınız paşalara devam edersiniz tebrikler.

nasip be kaptan artik tatlı su yok paşa var:)

orhan yıldız 09-11-2010 13:36

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 95667)
Orhan abim seni tebrik ediyorum böyle işinin ehli paşa avcılarının yanında 3-4 tane paşa çekmen hakkaten büyük başarı. Diğerlerine zaten diyecek birşey yok alıştığımız görüntüler :)

nasip inbat kardeşim acemi sansı diyelim buna:):):)

orhan yıldız 09-11-2010 13:37

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 95668)
Vay vay Orhan abi maşallahın var .Tebrik ederim.Bence Hasan Balıkçının yakında tek rakibi sensin.Çünkü vakit ve hevesin çok fazla.Şansın açık olsun ,rastgelsin..

evet hasanın tek rakibi benim bundan sonra paşalar yandı benden cekecekleri var kacakcak yer arasınlar kendilerine:):):):)

Necati ARAT 09-11-2010 13:54

orhan abi maaşallah elin alışıvermiş paşa çekmeye ..
Ayrılamazsın artık denizin dibinden..
Kutlarım Paşaların devamını beklerim..
Sende Süleyman kaptan gibi en kısa sürede bir kamera edinsen iyi olur kanaatimce..

orhan yıldız 09-11-2010 19:36

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 95679)
orhan abi maaşallah elin alışıvermiş paşa çekmeye ..
Ayrılamazsın artık denizin dibinden..
Kutlarım Paşaların devamını beklerim..
Sende Süleyman kaptan gibi en kısa sürede bir kamera edinsen iyi olur kanaatimce..

ewt necati paşaların benden cekecegi var bundan sonra bundan sonra işim paşa yakalamak :):):)

Adem VARDARCIK 10-11-2010 04:59

Tatlı suyu terk etmen yerinde bir karar olmuş Orhan ağabey.Çok güzel kareler.Avının bereketli olmasını dilerim.Esenkalın.

orhan yıldız 10-11-2010 14:51

Alıntı:

Mırmır tafarından gönderildi (Mesaj 95709)
Tatlı suyu terk etmen yerinde bir karar olmuş Orhan ağabey.Çok güzel kareler.Avının bereketli olmasını dilerim.Esenkalın.

teşkürler kardeşim paşa avı daha iyimiş :)herkezin avi berektli olur inşallah

paşalı 10-11-2010 19:15

Orhan kardeşim kutlarım Hasan kardeşimle avlanmak bir ayrıcalıktır.(Bana nasip olmadı ama)

Hasan BALIKÇI 10-11-2010 22:06

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 95759)
Orhan kardeşim kutlarım Hasan kardeşimle avlanmak bir ayrıcalıktır.(Bana nasip olmadı ama)

turgay abi sitemmi ediyorsun.:)ama ben sana yanılmıyorsam birkaç teklif yaptım.;)sadece denk gelemedik abi.:)
ama birgün mutlaka av yaparız abi.:)

orhan yıldız 11-11-2010 12:43

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 95759)

bir gün nasipse olur abi hep beraber yaparız inşallah

discus 11-11-2010 18:14

güzel paylaşımın için teşekkürler abi...
yine güzel ve bereketli bir av günü oldu keyif dolu sohbetler heyecan dolu bekleyişler her anınla yaşamaya değerdi.hepinizi çok seviyorum PAŞA TEAM ciler...:deli::deli:

İrfanavcı 11-11-2010 19:26

Orhan kardeşim çok güzel kareler tebrikler.
Ekip güzel,ortam güzel,balıklar güzel,:):)
avlarınızın devamını dilerim.paylaşım için teşekkürler.

Saat 13:05.