![]() |
7 Aralık Sırtı
Havanın kuzeye dönmesini fırsat bilip levrek için sırtılarımızı alıp dolaşmaya başladık. Sabahın ilk saatlerinde kara kıyı dediğimiz 5-7 metrelerde aldığımız uskumrular bizi çok şaşırttı ve kolyozlarla birlikte devamı geldi.. Daha sonra levrekler teşrif edince keyfimiz azda olsa yerine gelmeye başlamıştı ki lampukalar ortalığı karıştırdı ve resmen ablukayı istila ettiler.. Lampukalardan kaçan uskumrular suyun yüzeyinden 2-3 karış yükseğe sıçrayarak hayat mücadelesi vermekteydi.. Tabi bu hareketlilik yakaladığımız lampuka haricinde hiçde iyiye işaret değildi ve balığın ani kesişine neden oldu. İlerleyen saatlerde balık rahatsız olduğu için hiç oltaya teşrif etmedi bizde döndük limana..
Fena sayılmayacak bir av oldu, umarım hepimize daha iyileri gelir.. Önümüzdeki günlerde avlarım sürecek fotoğraf çekme fırsatı bulduğum her avı sizlerle paylaşacağım.. Rastgelsin.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
ellerine sağlık. afiyet olsun..
|
maaşallah anılım güzel av yapmışsın balıklar av süper olmuş anlatımda süper vallahi kendim avlammış gibi oldum tebrik ediyorum nice güzel avlara inşallah kardeşim nasibin bol şansın açık olsun rastgelsin
|
Alıntı:
Alıntı:
Teşekkürler abi. |
Way way waaaay anıl kardeşim vurmuşsun voleyi. Havada bugün çok güzeldi tam sırtılık yani. Çok güzel balıklar afiyet olsun kardeşim.
|
Kardeşim sonunda fotoğraf çekmeye başladın :) gözler bayram edecek demektir bundan sonra.
Tebrik ederim |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sağolasın :) sen gelmediğin sürece tutmaya devam :) sen gelince tutamıyoz :P |
Anıl kardeşim güzel av olmuş tebrikler paylaşım için teşekkürler.
|
Vay benim anıl'ım sende paylaşım yaparmıydın...:D :D :D
Yeni avatar resmin belli oldu.:D :D :D Bundan sonra senden bol bol paylaşım bekliyoruz.Hele hele şu tekneyi al hele..Senden Çok daha güzel paylaşımlar geleceğine inanıyorum. Afiyet bal şeker olsun... |
Alıntı:
yok ya avatar olmaz o resim biraz hırçın çıkmışım çünkü çekerken biraz kızdım o balığa :) Bakalım başladık paylaşıma inşallah tutamamazlık etmeyiz devam ederiz ;) |
:helal::helal::helal::helal:
Yeğeeeeeeeeeeen senden beklediklerimden ufak bir görüntü bunlar ;) sen bunlardan daha iyilerini tutarsın :) ellerine sağlık :) |
Alıntı:
Selam olsun sana usta.. |
anılım tebrikler güzel bir av olmuşşş o lambuka tam benlik istavrik kadar sevmesemde canavar suratlı görünüşü hoşuma gidiyor nasip olursa beraber avlanalım hele sen şu tekneyi al avatarımı senin tekneden tuttuğum balıkla değiştireceğim. bu arada av raporu yayınlamaya hız verdiğin için teşekkürler sayende biz de oradaymış gibi haz alıyoruz. nasibin bol olsun.
|
Anıl tebrik ederim çok güzel balıklar. Devamını bekliyoruz...
|
Alıntı:
Paylaşımlar balık tuttuğum sürece olcak :) bilmiyorum yüzüm kara çıkcak hissine büründüm nedense acayip :deli: |
Alıntı:
|
helal sana yeğenim müthişsin
|
anıl o ne öyle? onun kuyruğunu kes hatıra olarak saklamak lazım afiyet olsun
|
Alıntı:
|
Levrekler çok güzel canım çekti yer mıntıka belirtmemişsin?:helal
|
anıl ne guzel balıklar denk gelmıs ole ayww tebrık ederım sırtı baska bır keyıf tabı o kesın :)
|
Anıl; güzel balıklar,güzel görüntüler.devamının geleceğinden adım gibi eminim. Başarılar dileğiyle.
|
Anıl Fırsatları kaçırmıyorsun bakıyorumda..
Levraklar güzel Lambuka şahane.. Emeğine sağlık kardeşim paylaşım için de teşekkürler |
Anıl bu ava fena sayılmayacak demek ayıp olur. Sadece lambukaya, balık dolu kovasını verecek bir sürü adam vardır İstanbulda.
Anlatım harika roman gibi.. Resimler çok güzel. Eline sağlık. |
Tebrikler şansın daim olsun.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Umarım beraber daha güzellerini yakalama fırsatı ediniriz. Bugün havanın lodosa dönmesinden sanırım pek birşey avlıyamadım yarına devam edicez bakalım umarım yine deniz yüzümüze güler.. |
Kardeşim, çok güzel bir av olmuş.
Levrekler harika... Böyle güzel günlerin devamını dilerim. |
Alıntı:
|
Ortaya karışık olmuş.Tebrikler.Afiyet olsun.
|
Anıl kardeşim ellerine sağlık
inşallah daha irilerinede nasib olur rastgele tebrik ederim |
Maşallah Anıl,
güzel bir av olmuş,bi dahaki seferde daha çok ve baha büyük tutasın. |
lambuka elinde güç bende artık yapmışsın:)
kardeşim eline saglık kalite av olmuş.. |
Biz de Anıl uskumru başladığında haber verecek diye bekliyoz.Şaka bi yana tebrik ederim kardeşim fotoğraf çekme alışkanlığı başladı ya bundan sonra güzellikler artacak sitede.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Nevzat abi balık bu sezon baya bi tuhaftı yoksa bilirsin haberleri sana yazılı metin olarak her zaman geçerim :) balık dengeli ve iştahlı olduğunda yine haberini erkenden alırsın :) Saygılar, sevgiler.. |
çok güzel av olmuş anıl abi :D
|
Saat 17:35. |