![]() |
26.12.2010 aliağa avımız
26 Aralık pazar günü öğlene doğru kuzenim beni arayarak napıyorsun ben evde sıkıldım varmısın balığa gidelim dedi bana tamam dedim hemen çünkü karşıyakada hava durgun görünüyordu. Saat 12.00 civarında yola çıktık. Menemeni geçtikten sonra inanılmaz bir yağmur başladı arabayla giderken öndeki araçları bile göremiyorduk. Kuzene şansa bak hava patladı dedim ama nasip belki aliağada yoktur fırtına devam et dedim sonrasında foça kavşağında arabann manzarası işte bu...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yeni foça girişini geçtikten sonra hava yağışı kesti bulutlar azaldı aliağa açıktı sevindik tabi. Avlak bölgemize geldiğimizde hafif bir yağmur ciseliyordu. yağmurluklar üzerimizde başladık avlanmaya saat 18.00 da geri döndük balıkları çektiğimizde yağmur yağdığı için telefonu çıkarım resimleyemedim ama evde benim yakaladığım 2 lidaki ve 1 mırmırı çektim işte bu yakışıklılar sizlerle [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kuzende 1 lidaki 2 ispari aldı ama onları çekemedim :) umarım sizinde avlarınız bereketli olur saygılarımla hepinize rast gelsin sevgiyle kalın |
Serhat mırmır harika görünüyor
Paylaşım için teşekkürler... |
teşekkür ederim serkan yaklaşık 300 gr civarı bir balıktı mırmır baya iriydi cinslerine göre
|
O havaya rağmen güzel bir av olmuş :)
daha iyilerine rastgelsin.:) |
Kötü bir günde güzel mırmır tebrikler paylaşım için teşekkürler daha iyilerine rastgelsin.
|
Balık avının Tutkusu işte bu olsa gerek..Her hava şartına rağmen mücadele etmek ve istenileni yakalamak.
Paylaşım için teşekkürler.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Serhat tebrikler..
Gerçekten hava muhalefetine rağmen iyi av.. Mırmır güzel paşacıklar da cabası.. Daha irilerinin denkgelmesi dileklerimle.. Sağlıcakla kal.. |
Alıntı:
|
Saat 16:14. |