RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   26.12.2010 aliağa avımız (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8589)

serhatengin 01-01-2011 19:35

26.12.2010 aliağa avımız

26 Aralık pazar günü öğlene doğru kuzenim beni arayarak napıyorsun ben evde sıkıldım varmısın balığa gidelim dedi bana tamam dedim hemen çünkü karşıyakada hava durgun görünüyordu. Saat 12.00 civarında yola çıktık. Menemeni geçtikten sonra inanılmaz bir yağmur başladı arabayla giderken öndeki araçları bile göremiyorduk. Kuzene şansa bak hava patladı dedim ama nasip belki aliağada yoktur fırtına devam et dedim sonrasında foça kavşağında arabann manzarası işte bu...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Yeni foça girişini geçtikten sonra hava yağışı kesti bulutlar azaldı aliağa açıktı sevindik tabi. Avlak bölgemize geldiğimizde hafif bir yağmur ciseliyordu. yağmurluklar üzerimizde başladık avlanmaya saat 18.00 da geri döndük balıkları çektiğimizde yağmur yağdığı için telefonu çıkarım resimleyemedim ama evde benim yakaladığım 2 lidaki ve 1 mırmırı çektim işte bu yakışıklılar sizlerle

kuzende 1 lidaki 2 ispari aldı ama onları çekemedim :) umarım sizinde avlarınız bereketli olur saygılarımla hepinize rast gelsin sevgiyle kalın

discus 01-01-2011 20:56

Serhat mırmır harika görünüyor
Paylaşım için teşekkürler...

serhatengin 01-01-2011 21:02

teşekkür ederim serkan yaklaşık 300 gr civarı bir balıktı mırmır baya iriydi cinslerine göre

Hasan BALIKÇI 01-01-2011 21:54

O havaya rağmen güzel bir av olmuş :)
daha iyilerine rastgelsin.:)

Raif Yelkenci 02-01-2011 00:11

Kötü bir günde güzel mırmır tebrikler paylaşım için teşekkürler daha iyilerine rastgelsin.

Adem VARDARCIK 02-01-2011 05:58

Balık avının Tutkusu işte bu olsa gerek..Her hava şartına rağmen mücadele etmek ve istenileni yakalamak.
Paylaşım için teşekkürler..

serhatengin 02-01-2011 06:32

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 98514)
O havaya rağmen güzel bir av olmuş :)
daha iyilerine rastgelsin.:)

teşekkür ederim hasan ustam inşallah darısı paşaların başına :)

serhatengin 02-01-2011 06:33

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 98517)
Kötü bir günde güzel mırmır tebrikler paylaşım için teşekkürler daha iyilerine rastgelsin.

teşekkür ederim raif abi hepimize bol ve iri balıklı bir yıl olur inşallah rastgelsin

serhatengin 02-01-2011 06:35

Alıntı:

Mırmır tafarından gönderildi (Mesaj 98519)
Balık avının Tutkusu işte bu olsa gerek..Her hava şartına rağmen mücadele etmek ve istenileni yakalamak.
Paylaşım için teşekkürler..

adem abicim çok teşekkürler kullanıca adına uygun olduğu için sana hitap edelim bu güzel mırmırı inşallah daha iyilerini organizasyonlarda yakalarız rastgelsin

Necati ARAT 03-01-2011 08:21

Serhat tebrikler..
Gerçekten hava muhalefetine rağmen iyi av..
Mırmır güzel paşacıklar da cabası..
Daha irilerinin denkgelmesi dileklerimle..
Sağlıcakla kal..

serhatengin 03-01-2011 08:22

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 98624)
Serhat tebrikler..
Gerçekten hava muhalefetine rağmen iyi av..
Mırmır güzel paşacıklar da cabası..
Daha irilerinin denkgelmesi dileklerimle..
Sağlıcakla kal..

çok teşekkür ederim necati abim sizden öğrenecek çok şeylerimiz var bir ara kritik yapalımda paşacıklar yerine paşaları alalım:)

Saat 16:14.