![]() |
2011 ilk sazanı :)
02/01/2011 ilk sazanı
havanın soğuk olmasına rağmen sabrımızın sonucu iki sazan zor tutabildik. yer yine simav çayı - Balıkesir yem solucan benim tuttuğum bu: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
tebrikler güzel bir av az ama büyük afiyet olsun
|
Ali bey müthiş bir trofe tebrikler:helal::helal::helal:
|
Ali abi tebrikler..
İnsan yeni yıla nasıl başlarsa öyle geçermiş.. Şansın daim olsun.. Paylaşım için teşekkürler.. |
Ali abi harika güzel biR balık çekmişsin. Paylaşım için ayrıca teşekkürler.
|
tebrikler ali abi yeniyıla iyi başlamişın inşallah hep böyle gider
|
Yeni yıla ''Balık'' gibi girmek derler ya.....Tebrik ederim göz kamaştırıcı bir balık avlamışsınız.Rastgelsin...
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Yeni yıla girerken güzel bir başlangıç olmuş.Şansın daim olsun Ali abi.Paylaşıma teşekkürler..
|
ali abi sazandan anlamam ama büyüklüğüne bakılırsa güzel av eline sağlık afiyet olsun
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Helal olsun Ali abi,Simav çayının ne tarafında tutuyorsun,Sındırgı gölüyle alakası varmı,yılda bir-iki kez Sındırgıya uğruyordum,bu sezon uğrayamadım.Daha güzel avlar diliyorum.
|
ali abi kucağındaki sazan çok güzel görünüyor.:)
eline sağlık :)2011 yılı inşallah gönlünce olur.:) |
Alıntı:
Alıntı:
|
ali abi yeni yılda da böyle devam eder inşallah:)
|
Ali abi tebrikler
2011 de bu güzelliklerin hep kucağında olması dileğimle...:helal::helal: |
Bilgi için sağol Ali abi,şansın bol olsun.
|
Tebrikler Ali ustam. Resimi göremedim ama anlatılanlar o balığın güzelliğini anlamama yetti arttı bile misinan hiç çürümesin inşAllah.
Saygılarımla |
teşekkürler fatih arkadaşım abartılacak kadar değil ama bu mevsimde yakalanması bile zor aslında kışın pek gezmez balık tabi tatlısu balığı için geçerli bu önemli olan oltaya gelmesi aynı temennileri size tüm balık severlere diliyorum iyi avlar rast gelsin selamlar
|
Tebrikler, ellerineze sağlık, güzel av olmuş afiyet olsun.
|
teşekkürler kardeşim darısı size ve tüm balık severlere rast gelsin selamlar
|
Ali abi yeni macera yokmu?
|
Ali abi sazan çok güzel görünüyor,afiyet olsun
paylaşım için teşekkürler |
Ali abi ellerine sağlık çok güzel bir sazan yakalamışsın akarsu sazanı göl sazanına göre daha lezzetli oluyor yakalamasıda daha zevklidir paylaşımın için teşekkür ederiz.
|
ali abi hangi barjdan bu sazan tebrikler
|
Saat 07:17. |