![]() |
selamün aleyküm ustalar
bergamadan selamlar
inşallah ii bir birliktelik vardır sitede. ben deniz kenarlarında daha balık beslemekle yetinirken ileride sizlerin resimlerde yakaladıklarınızı bende yakalama hayalleri kuran acemi biriyim. şu an kasap kedisi gibi yakaladıklarınıza bakıp yutkunmakla yetiniyorum.ama inanınrüyalarımda enbüyük balığı ben yakalıyorum.hayaller gerçekleşecek birgün.hepinizeselamve saygılar |
Aleyküm selam.. hoşgeldin birlikteliğin hası var burada.. kalıcı ve paylaşımcı olman dileğiyle
|
Arkadaşım aramıza hoş geldin.kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Aradığın dostluk ve hoş sohbeti burada bulacağına inanıyorum.Yalnız imza ayarlarınızı da yaparsanız size hitapta kusur etmemiş oluruz..
|
Holş geldiniz paylaşımlarınız daimi olsun
|
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim...
|
ilginize teşekkürler
|
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli paylaşımlar diliyorum..
|
Aramıza hoş geldiniz keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.
|
aramıza hoş geldin kardeşim keyifli paylaşımlar dilerim
|
Aramıza hoşgeldiniz. Bu işe gönül verip sabrettikten sonra mutlaka bir gün güzel balıklar yakalarsınız.Avlarınızda başarılar dilerim
|
Aramıza hoş geldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim... |
Rastgelsine hoş geldin. İnşallah rüyaların gerçekleşir.Keyifli paylaşımlar dilerim.
|
Aleküm Selam, aramıza hoş geldiniz, kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle.
|
ilginize teşekkürler inşallah buradan çokşeyler öğreneceğim.bu hafta sonu inşallah bende ava gidip av fotoğraflarımı paylaşacağım nasip.yakalamasakta havası yeter.herkese rastgelsin
|
Aramıza hoş geldin kalıcı paylaşımlar dilerim aradını bulacagından eminim
|
ARAMIZA HOSGELDINIZ
keyıflı paylasımlar dilerım |
Saat 07:48. |