![]() |
Yeni bir kamış
Lineaeffe turnafresh kamış
Ürün Özellikleri Teleskopik Saf karbon teleskopik kamış 3.90mt boy, 100-250g atar Kıyıdan atış için kolay kavranan Sünger sap 124cm kapalı boy 490g ağırlığında kamış özelliklerimi değerlendirirseniz çok sevinirim saygılarımla |
güle güle kullan dostum ben sadece iyi dileklerimi ileteyim ustalar sana bilgi verecektir.
|
Serhat fiyatı hakkında bilgi varmemişsin ama
Ben elegance 3.00 metrelik kamışı tavsiye ederim.. fiyatı 40-45 TL. civar.. Yinede bahsettiğin kamışı aldıysan hayırlı olsun.. Güle güle kullan.. |
Güle güle kullan Kuzen iyi bir kamış aldın ileride atış tekniklerini geliştirerek uzak atışlar yapacağından eminim zaten bu kamış Uzak atışlar için üretilmiş bir ürün..
|
evet haklısın kuzen uzak atış için bu kamış necati abim bende 40 liraya aldım bunu atış gücü iyi birgün beraber çıkarsak bir 100-150 metre ileri sallarsın artık benim için değilmi :)
|
Alıntı:
Güle güle kullan o zaman..;) Beraber tabiiki çıkarız ama Laf aramızda kalsın ..:) Fazla sallamayada gerek yok..:D:D Yani fazla sallamadan (palavra atmadan):) elimden geldiğince uzağa atarım tabiiki..:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tabiiki gideriz.. Ama biraz sabret...;) Havalar iyice otursun misafirler kıyılara iyice gelsin..;);) 80 metra konusuna gelince o kadarda atarız canım. ;) Ben 150 ye sallamayalım demek istedim..:D:D Bence arasını bulalım 110-120 metre diyelim biz ona..;):D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ortada anlaştık.. 100-120 metre dedik..;):D:D Eminim senin bizim takımları geçeceğini ..:) Hatta sanırım sen kamış bile kullanmıyorsun....:helal::helal::D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Amma yaptın haaa. 1974 modelmiş...:D:D:D:D:D Kasnakla avlanıyorum, misinalar kalın bana yetiyor diyorsun yani??:helal::helal::helal: |
Ben de 200 atıyorum. Beni de alın.
|
Kamış güzel gibi görünüyor fakat kamış yetmiyor, kurşun-misina-makina ve atış tekniği birbiriyle uygun olursa kamıştan tam randıman alınabilir.
Alıntı:
|
Haklısın Taygun'um ben de 50 mt.atarım.
( O zaman alırlar mı acaba?) |
Kamış hayırlı olsun da muhabbete bayıldım:D:D:helal:
|
güle güle kullan serhat kardeşim.:)
bu arada fazla atmayında kurşun kopar mopar mazallah yakınlarda birileri vardır.:D:D:Dbalık avlayalım derken insan avlamayın.:D |
Serhat kardeşim aldığın kamışı bir arkadaşımda gördüm markası kendini kanıtlamış sağlam atarı yüksek ve güçlü bir kamıştır alıştığında epey uzağa atacağından emin olabılırsin çünkü benden de uzağa atıyordu, Makinanla güzel bir ikili olacağından eminim makinanda okuma olduğuna göre geriye sana bereketli avlar yapmak kalıyor selamlar
|
Kamış hayırlı olsun Serhat.Burası atış poligonu gibi olmuş, :) bir arada atış organizasyonuda planlanabilir. :)
|
hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim sevgili abilerim arkadaşlarım harika bir konu oldu bu sohbetimiz çok güzel bir ara en uzağa atma turnuvası düzenleyelim nedersiniz ? necati abi hasan abi taygun abi organizasyonu hazırlasınlar katılanlar parmak kaldırsın :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Atış organizasyonu yapsak fena olmaz.. O zaman bir soru sorayım.................. Neden avcılar kahvesi yada avcılar derneği şen şakrak oluyor..???? Çünkü herkez iyi atıyorda ondan :D:D:D:D |
Alıntı:
|
Bakın benimle dalga geçiyorsunuz ama. Ben cidden iyi ve sıkı atarım.
Beni balığa götürün de ispatlayayım. Bu kadar basit (250 mt atayım mı? yoksa çok mu oldu?) |
Alıntı:
Abi dur yahu ....:hıııı: Şu atış organizasyonu için bir yer... Kahvemi olur, Düğün salonumu olur ayarlayalım orada at... ;) Bu alan dar gelir..:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Ben vaz geçtim atmıyorum işte.
Yahu aklıma bir şey geldi. Bunun uzağa atma makinesi yok mu? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Serhat hayırlı olsun bol trofeler dilerim...
|
Alıntı:
|
necati bey
selamlar eskişehirden izmizlere gitmişsiniz. forumda bile olsa insanın memleketlisine rastlaması cok güzel saygılar .. Lineaeffe bu markanın satıldığı alışveriş yapılabilecek internet alış veriş sitesi hangisi bu markaya açıkçası eskişehir de bir kaç yere sordum bulamadım ... |
balıkmarketim.com adresinden bulup alabilirsin sinan
|
abi bende kocaeliden bi sallıyorum taa karadenize :D :D:D
|
Saat 19:13. |