![]() |
05.03.2011 Çeşmealtı av raporu
Cumartesi günü yine öğlen 13.30 ile akşam 18.00 arasına sıkıştırılmış kısa bir av yaptık. Ben bu avlarıma öğlen suyu adını verdim. Ekip; ben, Göksel ve abisi Nadir abiden oluştu.
Yem olarak mamun ve sardalye kullandık. Deniz orta şekerli çalkantılı idi ama bu sefer geçen avdaki gibi yağmur yoktu. Yaklaşık beş saatte, 14 adet, ağırlığı mercan olmak üzere nitelikli balık tuttuk. (11 mercan, 2 kaba lidaki ve 1 mırmır) Bunun dışında 3 adet istavrit, 2-3 parça lidaki büyüklüğünde eşek ısparozu ve sürü sepet erkek mercan yakaladık. Nadir abi oltasına takılan bir balığı da çekerken kaçırdı ne olduğunu bilmemekle birlikte mustad 496 iğneyi düzleyecek sert damak yapısına sahip ve irilikte bir balık olduğunu tahmin ettik. Fotoğraflar aşağıda, daha bereketlisi sizlere denk gelsin. Hepinize rastgele. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Arkadaşım resimler olmamış birdaha dene istersen bizimde gözlerimiz şenlensin.
|
Alıntı:
|
Resimler Düzenlenmiştir Ancak Tarihlerde bir sorun var sanırım ..
Yanlış tarih atmış makina..:) 03/05/2011 değil sanırım 05/03/2011 olacaktı;) |
Alıntı:
|
Güzel bir av yapmışınız,bizim av siyah-beyaz , sizinki biraz renkli olmuş :) :). güzel avlar sizinle olsun.
|
tebrikler abi güzel av olmuş
|
her balık mevcut :helal::helal::helal:
çağatay bi gün benide götürün şu tekneye arkadaş yav :)sizi böyle görünce içim gidiyo ;) herzaman daha iyi avlara diyorum :helal: |
Çağatay kardeşim bu güzel paylaşımdan dolayı teşekkürler.Balıklar şahane özellikle mercanlar.Gökselcim seni gördüğüme sevindim.Daha nice bol bereketli avlar dilerim.
|
Çağatay güzel av olmuş elinize sağlık tebrikler.
|
Çağatay'ım, kaptan ı deryam....:PBereketli olsun...;)
|
Alıntı:
Av içinde ayrıca kutlar, Bundan sonrada bereketli avlar geçirmenizi dilerim.. Paylaşım için ayrıca teşekkürler.. |
Çağatay kısa zamanda çok güzel bir av yapmışsınız.Paylaşım için teşekkürler..
|
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Hepinize daha bereketli avlar denk gelsin.
Bu arada Çeşmealtında teknesi olan arkadaşlar, özellikle bugün hava çok sert. Umarım ağzımızın tadını bozacak bir şey olmaz limandaki teknelere. |
Alıntı:
Sabah ofiste çayımı yudumlarken saat 10.30 civarı cep telefonum çaldı. Arayan limandan bir tanıdık, "çabuk gel teknen batıyor". Apar topar işi gücü bırakıp limana gittim. Dün gece, yan komşum tekne batmış, benimkinde ise su seviyesi farş tahtaları hizasını 1 karış geçmiş. Bir yandan sert rüzgar ve soğuk diğer yandan tek başımayım. Yan tarafımda batan tekne benimkinde yara mı açtı yoksa başka bir şey mi oldu değerlendirecek durumda değildim. Teknenin bakım zamanı çoktan geçti biraz su yapıyordu, hafta içi az da olsa yağmur yağdı, bir de fırtınanın dalga serpintisi, yara almamış olsa da sintine pompasının bozulma olasılığı vardı. Ama dediğim gibi o an bu olasılıkları değerlendirip, o rüzgarda tek başıma teknenin suyunu boşaltma durumum da yoktu. Hemen vinçi çağırıp karaya aldırdım. İçindeki sudan dolayı olağanüstü ağırlaştığından dolayı karaya alırken epey uğraştık. Neyse, batmadan kurtardık fakiri. Zaten bakıma alacaktım. Bu vesile ile bakım için yarın bugün derken süreç hızlanmış oldu. Bana zararı fazladan vinç parası oldu, onun için de canımız sağolsun diyeceğiz. Zira tam batsaydı, bu sefer de motor bakımı problemi çıkacaktı. Her şeyde bir hayır vardır. Ucuz atlattım diyorum kendi kendime. Sanırım bir süre benden tekne avı raporu alamayacaksınız. Ama ben boş durmam, hele kıyıdan çupraya çıkmazsam hiç rahat edemem. Bundan sonra tek rakibim "Hasan Balıkçı". :D Şaka bir yana, umarım tüm avlarınız güzel ve bereketli geçer. Bugün de böyle bir macera yaşamış oldum. |
Alıntı:
ama ne diyelim sağlık olsun daha beterleri başımıza gelmesin.;) tamda ben senin tekneye kendimi hazırlarken bunun olması dahada kötü oldu :( merak etme çağatay kıyıdanda keyifli oluyor.;)rakibim ol dostum mühim deyil ;)yeterki allah gönlümüze göre versin.:) |
Balıklar çok güzel tebrik ederim herkesi :)
Bu arada geçmiş olsun Çağatay abi ucuz atlatmışsın hava çok yüksekti gerçekten iki gündür. |
Oh maşallah ne güzel balıklar bunlar.Şansınız daim olsun.Paylaşıma teşekkürler.
|
bereketli olsun güzel balıklar..ayrıca geçmiş teolsun bunda da vardır bi hayır deyip
bakım işine başlarsın artık |
Alıntı:
Ben kendimi bilirim olmayacak işe de amin demem, kaldı ki kıyı avında icraatlar ortada aman diyeyim rakip falan yok. Bir de ciddiye alan olur sağda solda duyulur bu laf, sonra yandı gülüm keten helva, tefe koyarlar beni. :P |
Çağatay Abi, her seferinde olduğu gibi yine çok güzel bir av yapmışsınız.
Seni ve tüm ekibi kutlarım. Çağatay Abi çok geçmiş olsun, Allah'tan ucuz atlatmışsın. Daha kötü manzara ilede karşılaşabilirdin. Allah beterinden korusun. Arkadaşlar, Çağatay Abi duymasın baktım benim mercanlarımı yakalıyor. Ne yapsamda engellesem derken fırtına bahanesi olur deyip tekneyi ben batırdım. Artık bütün mercanlar benim. Bundan sonraki mercan raporları bende... |
Alıntı:
|
Alıntı:
hiç bişey olmaz dostluktan öte ;)bizim rekabetimiz dostluğumuz arkadaşlığımız gerisi hikaye ;) şu senin tekneyi bi bakımdan geçirde bende geleyim orda senin rakibin olayım :Dbu kadar basit işte :) |
Saat 18:37. |