![]() |
İzmir'de jig yapan var mı?
herkese iyi avlar dilerim,
izmir ve çevresinde jig ile avlanan arkadaşlar var mı? |
sanırım izmir ve çevresine jig yapan yok:(
|
Mutlaka vardır ama ......
Onlarda kerterizler belli olmasın diye seslerini çıkarmıyorlar sanırım. Bizler en iyisi Alanyaya Remzi (ERKEPLİ) Abinin yanına gidelim..:) |
haklısın necati abi bu gidişle yolumuz alanya remzi abinin yanı olacak:)
|
Alıntı:
Şubat ayında Ildır'da gün boyu denedik 2 adet Antenli mercan kiloluk arzu edersen giderken arayabiliriz jig biraz daha masraflı olduğu için pek ilgilenen yok sanırım ayrıca o gün takımın birinide heba ettik. |
iki hafta önce çeşme adaları civarında ben denedim fakat sonuç alamdım kardeşim.
Ama bu demek değildirki hep aynı olacak,mutlaka avlarımın birinde denk getirecem. sabır ,sabır, sabır kardeşim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aliağa dan Kuşadasın a kadar bir çok yerde jigging ile balık alabilirsin, lakin bu ekip işi olduğu için teknede bulunan herkesin bu av türünden zevk alması gerekir, bu yüzden en rahat ortamı ancak kendi teknen ile çıktığında bulabilirsin.
|
Alıntı:
|
En iyi tekne, arkadaşının teknesi
Alıntı:
Eğer ben illada jigging- sırtı yapacağım diyorsan neden olmasın. Mazot fiyatı belli, teknenin yaktığı belli, gün 24 saat, sen istersen 48 saat sırtı yap. cebinin dayanabildiği yere kadar. Sana tekne, Bize dost lazım. Görüşmek dileğiyle.:):) |
Alıntı:
|
Sabır ve bilek işi :) Bir de bir bilenden öğrenmeyince insan ne yapacağını tam bilmediği zaman cesaret edemiyor. Sanırım genel sessizlik bundan. En azından benim için :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
En kısa zamanda hayallerini gerçekleştirebilmen dileklerimle.:):) |
Alıntı:
|
SLM ARKADAŞLR. jig konusunda bana biraz yardımcı olursanz sevinirim. jig nedir genel olarak sistem ve malzemer nasıl olmalı ve kullanılmalı. şididen teşekkürler.iyi av lar.
|
Alıntı:
|
Oskar kaptan sizi arayacağım rahmetli Süleyman Karabulutu iyi tanırdım eskiden onun teknesinin bağlı olduğu yerde benim teknem bağlıydı bahsini ettiğiniz hava patlayınca ta Bornovadan oraya gelip teknenin başında sabahladığım çok olmuştur şu anda o yola beton dökülmüş benim zamanımda ise çamur içindeydi görüşmek üzere sağlıcakla kal rasgele
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
günaydın canlarım güzel bir hafta olsun rasgeleyin
|
bu gün inşallah yalnızlığımdan kurtulurum yazacak birileri çıksın artık bu siteyi boş kalmaktan kurtaralım
|
Uğur kardeşim cevabızı vermeye çalıştım inşallah ulaşmıştır
|
varmı gelen diye geçerken uğradım ama kimsecikler yok yine
|
hayırlı akşamlar varmı uğran
|
Hüseyin kaptan, maalesef Taygun bu aralar siteyi boşladı. Kendi facebook da takılıyor.:'(
|
cümleten hayırlı cumalar
|
Alıntı:
|
cümleten hayırlı akşamlar
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
cümleten hayırlı akşamlar
|
günaydınlar hayırlı bir gün olsun rasgeleyin