![]() |
hondadan harıka bır reklam
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ses efekleri süper
|
Bu reklam harika ...İbonun parmağı vardır kesin...
|
Tek kelime süper bir reklam...
|
Volkan reklam süper... Yalnız, araba dizel mi onu anlayamadım :)
|
Harika valla,lakin arabanın çalışması için bu kadar insanı, nasıl o kaportaya sığdırmışlar,bende onu anlayamadım :soru:
|
Alıntı:
heralde mustafa abiii dize :oha: :P l sende var yaa yaşlandın mı nee :camoka: :D :D gormuyormusun araba 307 1.4 dızel bı aldıramadım sana 307 beee |
Bu reklamı daha önce verseydin dizel alırdık. Sana söz bundan sonraki arabam dizel olacak. Yalnız tur atmaya bekliyorum seni haberi ola...
|
Alıntı:
şöleee km de 100 kuruş yakanından ;) |
Elbette yeter ki sen gel. Ama bence sen 307 1.4 dizeli beklemeden gel. Bu da iyi...Hem çok beklememiş olursun. ;)
|
yok abii benım fobim var benzinli arbaya bınemıyorum helede opele :hıııı: :hıııı: :'( :'( :camoka: :camoka: :camoka:
|
Ne opeli Mustafa milleti niye kandırıyon senin bisikletin var ya Bisan... Opel ne? :deli: :deli: :deli:
|
Alıntı:
|
Tamam anladık o da hızlı gidiyo da yani opel mopel ayıp oluyo...Ne oldu zincir mi attı? :D :D :D
|
Zincir falan atmıyor Serkan zinciri kırıyor bu BİSANNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!
|
:D :D :D :D yaa ben bu bisan mevzusunu anlayamadım daha acık yazın daaa :D :D :D
|
Onu Serkan yazacakmış Volkan. :)
|
Yav Mustafanın bisikleti var bisan...Kırmızı full aksesuar güzel bi şey yani.2002 MODEL ortadan çekişli lüks pedal, arkada sele,atmayan zincir,1 vites (ama hızlı)...Onu diyorum ben opel diye onu mu söylüyo diye sordum...
|
Mustafa ne opeli yaw anlamadım...Bisanı kaça saydılar .......
|
Alıntı:
|
Ben arabaya araba demem onunla balığa gitmeyince...
|
Alıntı:
Elbette gidecez. Sen yeterki balık iznini al... Biz Sami'yle hazırız. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bence Kelkit'e gidelim. Bizim o taraflara.Köye kadar arabayla gideriz. Köyden sonra traktörle ineriz, ırmak kenarına. Çünkü Serkan çok seviyor traktör yolculuğunu. :D
Arabayı sakınıyorsam namerdim. :) Hani arkadaşların sevdiği bişeyi yapalım diye... |
Yok o tarafa gelemem,iznim suluova tarafına alındı...
|
Abi ayıp ya bir bayanın lafından çıkmıyosan yuh sana... :P :P :P :P :P :P :D :D :D :dans: :dans:
|
O kadar da değil arkadaşıma bu kadar da laf söyletmem..Sadece eşinin lafından çıkmaz o kadar.... :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Delil isteriz somut kanıt isteriz :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kılıbık sıralamasında Serkan dan öne geçtin...Helal san seko sen büyüksün... |
Bırakın şimdi benim kılıbıklığımı da, icratı görelim. Balıklar nerde balıklar? :) Hem, siz o gün nerdeydiniz?
|
TEDAŞ ın altındaydık 1..Sen nerdeydin 2....Balıklar kılıbıklığını kabul edene kadar yok 3...Konuyu değiştirme sorulara yanıt ver lütfen.... ;)
|
D.S.İ.' nin altından ırmak geçmiyor ki. Orda Serkan'ın evi var. Balıkları akvaryumdan mı tuttunuz?
|
D.S.İ nerden çıktı...Sen açıkla...Niye gelmedin,gelemedin... :deli:
|
Alıntı:
Ne diyeyim, korkulur senden... |
Yav Mustafa sen boşver şimdi dil sürçmelerinden doğan kelime hatalarını,ya da kendi konunu kapatma çabasıyla, balıkları gösterin muhabbetini...Sami de ben de yeni arabanı kara sokmamak için gelmediğini düşünüyoruz... Bilmiyorum yanıtın ne olacak ama ben inanmayacağım... ;) ;) ;)
|
Saat 01:46. |