![]() |
08.04.2011 Çipura av raporu 3 ( karadan )
Değerli üyeler,
Bir haftadır bilgisayardan hava tahmin raporlarını takip ediyordum.Tahminde uygun rüzgarın cuma ve cumartesi günleri eseceği bildirilince perşembe akşamından cuma günü öğlen için program yapıp rüzgara göre seçtiğim avlağa doğru mamun ve madyalarla bereber yola çıktım.Sitemizin üstadı Hasan Balıkçı'da cuma günü için program yapıp aramış fakat benim cep şarzda olduğundan geç haberleştiğimiz için arkadaşlarla buluşamadık.Av yaptığım yerde cumartesi saat 14:30 kadar avlandım.Bu av süresince 3 çipura,1 lidaki,1 mırmır ve adını bilemediğim 1 balık ile toplam 6 parça ve 1100 gr nasiple eve dönüp fotoğtaflayıp raporladım. Selam ve sevgilerimle. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
elinize sağlık
abi eline sağlık, biz de inşallah yakınsa çıpraya başlarız.:helal:
|
Guzel aviniz icin tebikler.Afiyet olsun.:helal:
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
mazhar abi maşallah balıklar süper..
afiyet olsun |
Mazhar abi tebrik ederim .Hakkını vermişsin yine avın; daim olsun.
Melanür gibi geldi o bana ama pek de emin deği:confused:lim.. |
mazhar usta ellerine sağlık yine livarı doldurmuşsun senin bu kıyı av raporlarınla moralimi düzeltiyorum ,bu yaz yeni takımlarımla ava gitmek ve yakalamak nasip olur her avın bereketli olsun rastgelsin
|
teşekkür
Alıntı:
|
Maşallah Mazhar abi. Güzelleri dizmişsiniz ellerinize sağlık. Daha bolları nasip olsun, rast gele...
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
MAZHAR BİLADERİM :)
sana dediğin gibi ulaşamadım ulaşıncada malesef buluşamadık:)sende bizde yoldaydık ;)güzel bir av günü geçirmiş afiyetle yiyebileceğin çok güzel balıklar tutmuşsun.:helal::helal::helal: bizlerde çok güzel dostluk kardeşlik adına bir av yaşadık;)havanın azizliğimi desek yoksa havaların durumumu desek henüz istediğimiz ve özlediğimiz balıkları tutamadık.yeterince balığımız vardı da dahada güzel olacağını düşünüyorum.;) paylaşımın için çok teşekkür ediyorum.:)birdahaki avların bu avından iyi olması dileklerimle dostum.:) |
mashar abııı valal tebrıkler abı bu hafta içi hazırlıyom kendımı balıka ona gore haberın olsun abı :)
|
teşekkür
Alıntı:
|
Bravo,çok güzel bir av olmuş.Bizde Hasan abiyle şansımızı denedik.Yiyecek kadar tutup,hatta yedik geldik:P.Ama sizin 1 kişi için avınız bizden iyi geçmiş.Tebrikler..Rastgelsin.
|
Mazhar abi doğru zamanda doğru yerler seçip çok güzel avlar yapıyorsunuz ;)
şansınızın her daim yanınızda olması,her avınızın bir önceki avınızdan daha verimli geçmesi dileklerimle...;) |
Mazhar abi tebrik ederim..
Tek başına Yanlız kurt.. Ev halkının afiyetle yiyebileceği balıklar daha ne olsun.. Ellerine emeğine sağlık abim.. Paylaşım için teşekkürler. |
tebrikler güzel bi av olmuş
|
Çok güzel balıklar ellerinize saglık,kısmetiniz hep açık olsun.
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
mashar abi tebrikler balıklar çok güzel görünüyorlar. afiyet şeker olsun
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
:helal:Mazhar abi ellerine sağlık güzel bir av yaşamışsın afiyet şeker olsun..
|
üstad son günlerde paylaşım raporlarınla sitede büyük bır boşluğu dolduruyorsun
tebrikler |
Mazhar abi sen varya çok uyanıksın bizim balığa gittiğimizi duydun ...aman bunlar şimdi gürültü,patırtı yaparlar ben ters istikamete gidiyim balıklar gürültüden oraya kaçarlar...diye düşündün demi:D Şaka bi yana tebrik ederim abi.Benimde moralim çok bozuk biraz geç kalmam kuru fasülyele,9.8 den etti beni ama yeni arkadaşlarla tanışma mutluluğu var
|
Mazhar abi çok tebrik ediyorum, başarılı bir av gerçekleştirmişsin. Balıklar çok yakışıklı, bereketli avlarının devam etmesini dilerim. Bu sırada göz yanılması olmuyorsa, en soldaki balıkta izmarit gibi benek görüyorum. Koyu bir balık ama istrongilos olmasın?
Sevgilerimle |
Yaşa sen Mazhar abi.
Yine güzel bir av geçirmişsin, tebrik ederim. Bizde seni andık ama haberleşmede problem oldugu için birlikte olamadığımızı öğrendik, nasipse artık bir dahakine birlikte avlanabilmek ümidiyle. Çok daha iyilerinin oltanda olması dileklerimle. Rastgelsin ... |
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
Ellerine sağlık
Mazhar abi, hay maşallah diyorum... kuzu gibi yatıyorlar valla....Mis gibi kokuları geldi burnuma :rolleyes: İnşallah daha nice güzel avlar geçirirsiniz. Paylaşmınız için teşekkür ederim. Sağlıcakla.
|
Saat 10:58. |