![]() |
Doğum günü ve ziyaret...
[b]sevgili dostlar bugün benim doğum günüm ve ssk kanununa göre 48 yaşından gün alarak maaşlı emekliliğe hak kazandım. havada çok güzelleşince sitemizin abilerinden süleyman karabulutu ziyarete gittim. genç arkadaşlarımdan taygun ve anılda oradalardı. kendileri ile bu ilk karşılaşmamız fakat sitemizin özelliği nedeni ile 40 yıllık dostlar gibi hemen kaynaştık. nefis kızartılmış balık ve çaylar eşliğinde bir süre sohbet ettikten sonra süleyman abim ile 45 metre derinliğe açılıp beraber avlandık. nasibimize gelen balıkları yavru kediye{kızım}götürmem için bana verdi bende bu ziyareti ve fotoları süleyman abimede teşekkürlerimi sunarak siz üyelerimize raporluyorum sevgilerimle.<script src='http://img687.imageshack.us/shareable/?i=resim5113.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]</noscript><script src='http://img269.imageshack.us/shareable/?i=resim5111.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]</noscript><script src='http://img850.imageshack.us/shareable/?i=resim5104.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]</noscript><script src='http://img163.imageshack.us/shareable/?i=resim5115.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]</noscript>
|
Mazhar abi öncelikle doğum gününüzü kutlar ve yeni yaşınızın size hayırlı gelmesini dilerim.;)
Abicim ne güzel erken yaşta emekli oluyorsun,ALLAH bizede göstersin (amin);) Eeeee bundan sonra ne yapmayı planlıyorsun abi ...:( |
Allah nice uzun ve sağlıklı yıllar nasip etsin.Güzel bir günde güzel anlar yaşamışsınız.Daha nicelerini yaşamanız dileğiyle...
|
Mazhar kardeşim,doğum günün kutlu olsun ve sağlık - mutluluk hep yanında olsun.Emekliliğe hak kazanmışın,dilekçe verdinmi?eğer verdinse 2 ay gibi sonuçlanıyor,hayırlı olsun,sende benim gibi Çandarlıdan çıkmazsın artık. :)
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
mazhar abi çeteylede karşılaşmışsın:D
emekliliğinde maaşı hak kazanmanada sevindim darısı bizim başımıza:) darısı bizim başımıza:D süleyman abimle beraberde bu keyifili günü tamamına erdirmişsiniz:) paylaşım için teşekkür ederim |
sen de bizim tarafa geçmişsin artık ağlasın balıklar kutlarım
|
mashar abı nıce saglıklı mutlu yaslara
ve bu arada emeklılıgınde hayırlı olsun abım |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Abim öncelikle sağlıklı seneler dileyerek Emekliliğini kuttarım.. Harika bir ortam olmuş nefis beraberlik bir av turuylada noktalanmış.. Sohbetiniz daim olsun.. |
Öncelikle dogumgününüz kutlu olsun,nice saglıklı yıllar dilerim,emekliliğinizde hayırlı olsun darısı başımıza:))
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
Alıntı:
Abim kusura bakma ...:( Aslında dün uyanmam lazımdı imzanı düzenlerken..:'( Aklımda değil inan tarih...;) Yoksa ayrı bir konu açıp benim kutlamam gerekirdi ..:helal: Afola..:P:P |
Mazhar bey, doğum gününüz kutlu olsun, emekliliğiniz de hayırlı olsun. Tadını çıkararak mutlu bir emeklilik yaşamı diliyorum.
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
Mashar kardeşim,buralara kadar zahmet edip ziyaretimize gelmen inan bizleri mutlu etti.Ayaklarına sağlık.Sayende seninle birlikte bende keyifli bir gün geçirdim.Ziyaretlerinizin devam etmesi dileğimle..
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
Hayırlo olsun sağlıkla yeme dileği ile allah bizede nasip etsin
|
Mazhar biladerim öncelikle doğum gününü kutlamak isterim.:)
sevdiklerin ve sevenlerinle uzun ömürler dilerim.:) gelelim emekliliğine allah sağlık sıhat ve mutlulukla maaşını harcamanı nasip etsin.:helal::helal:artık keyfini çıkarma zamanı gelmiş.:)seneyede nasip olursa yanındayım ;) av konusuna gelince yemiş içmişsiniz öyleki yanındaki kişiler süleyman abimiz olsun taygun ve anıl olsun tek kelime ile yürekleri çok büyük :)karşılamada kesinlikle kusur etmezler ellerindekini seve seve paylaşır ve sunarlar.:) hele bir sunmasınlar göreyim.:hıııı:sitemizin amacı zaten dostluk ve paylaşımdır :) inşallah bu birliktelikler uzun yıllar sürer :) |
mazhar tertipim ilk olarak doğum günün kutlu olsun sevdıklerınle sağlıklı ve mutlu yaşamanı dilerım ,bende tam 1 yıl evvel bu ay emekli olmuştum ,ama tadını işten güçten çıkaramıyorum, Emekliliğinide bu genç yaşta kazandığın için seni tebrik ederim inşallah bir gün tanışır iki emekli olarak balık avına gideriz her şey gönlünce olsun
|
Doğum günün kutlu olsun Mazhar,nice yıllara.Emekliliğinde hayırlı olsun,inşallah her şey gönlünce olur.İki güzel kutlamayı denizde yapmanda ayrı güzellik olmuş.Bereketli afiye olsun.
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
Tebrikler
Mazhar abi Yeni yaşın kutlu bundan sobnraki hayatın mutlu olsun. 1964 doğumlu olarajk emekli olduğuna göre bizimde şunun şurasında 1 senemiz kalmış. İnşallah allah o günleri bize de gösterir. Keşke bizim limasna geldiğinizden benimde haberim olsaydı. sizinle tanışmaktan onur duyardım. Tekrar mutlu yaşlar. Gönlünce ve sağlıklıcxa yaşa.
|
Nice uzun yıllar diliyorum, Süleyman abinin yegane özelliğidir: asla eliniz boş göndermez :)
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
Mazhar abi işlerimizden dolayı seninle birlikte balığa gelemedik artık bir gün Gri'ye bekleriz seni :)
Tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum umarım en kısa sürede tekrar görüşürüz hatta ufak çaplı bir kıyı avında birlikte oluruz. |
teşekkür
Alıntı:
|
abi doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu bir hayat dilerim
|
teşekkür
Alıntı:
|
Saat 19:09. |