RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Doğum günü ve ziyaret... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9016)

mazhar üzümcü 12-04-2011 19:41

Doğum günü ve ziyaret...

[b]sevgili dostlar bugün benim doğum günüm ve ssk kanununa göre 48 yaşından gün alarak maaşlı emekliliğe hak kazandım. havada çok güzelleşince sitemizin abilerinden süleyman karabulutu ziyarete gittim. genç arkadaşlarımdan taygun ve anılda oradalardı. kendileri ile bu ilk karşılaşmamız fakat sitemizin özelliği nedeni ile 40 yıllık dostlar gibi hemen kaynaştık. nefis kızartılmış balık ve çaylar eşliğinde bir süre sohbet ettikten sonra süleyman abim ile 45 metre derinliğe açılıp beraber avlandık. nasibimize gelen balıkları yavru kediye{kızım}götürmem için bana verdi bende bu ziyareti ve fotoları süleyman abimede teşekkürlerimi sunarak siz üyelerimize raporluyorum sevgilerimle.<script src='http://img687.imageshack.us/shareable/?i=resim5113.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]</noscript><script src='http://img269.imageshack.us/shareable/?i=resim5111.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]</noscript><script src='http://img850.imageshack.us/shareable/?i=resim5104.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]</noscript><script src='http://img163.imageshack.us/shareable/?i=resim5115.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]</noscript>

adolomorola 12-04-2011 20:28

Mazhar abi öncelikle doğum gününüzü kutlar ve yeni yaşınızın size hayırlı gelmesini dilerim.;)
Abicim ne güzel erken yaşta emekli oluyorsun,ALLAH bizede göstersin (amin);)

Eeeee bundan sonra ne yapmayı planlıyorsun abi ...:(

Kamil ESEN 12-04-2011 20:33

Allah nice uzun ve sağlıklı yıllar nasip etsin.Güzel bir günde güzel anlar yaşamışsınız.Daha nicelerini yaşamanız dileğiyle...

muhabbetci 12-04-2011 21:19

Mazhar kardeşim,doğum günün kutlu olsun ve sağlık - mutluluk hep yanında olsun.Emekliliğe hak kazanmışın,dilekçe verdinmi?eğer verdinse 2 ay gibi sonuçlanıyor,hayırlı olsun,sende benim gibi Çandarlıdan çıkmazsın artık. :)

mazhar üzümcü 12-04-2011 21:32

teşekkür

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 104627)
Mazhar abi öncelikle doğum gününüzü kutlar ve yeni yaşınızın size hayırlı gelmesini dilerim.;)
Abicim ne güzel erken yaşta emekli oluyorsun,ALLAH bizede göstersin (amin);)

Eeeee bundan sonra ne yapmayı planlıyorsun abi ...:(

sevgili öner kardeşim hemşerim çok mutlu eden telefonun ve mesajın için sağolasın.bende senin dileklerine canı gönülden katılıyor ailenle beraber sağlık mutluluk diliyorum ALLAHTAN. bu yaştan sonra bizi kimse çalıştımaz biyerde diye düşünüyorum ama nasip bakalım sevgilerimle.

mazhar üzümcü 12-04-2011 21:36

teşekkür

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 104629)
Allah nice uzun ve sağlıklı yıllar nasip etsin.Güzel bir günde güzel anlar yaşamışsınız.Daha nicelerini yaşamanız dileğiyle...

kamil öğretmenim hemşerim hem telefon ederek hem mesaj atarak çok mutlu ettiniz.aynı dilekleri hem ailenle hem arkadaşlarınla nice yıllar bende sana diliyorum sevgilerimle.

mazhar üzümcü 12-04-2011 21:42

teşekkür

Alıntı:

muhabbetci tafarından gönderildi (Mesaj 104633)
Mazhar kardeşim,doğum günün kutlu olsun ve sağlık - mutluluk hep yanında olsun.Emekliliğe hak kazanmışın,dilekçe verdinmi?eğer verdinse 2 ay gibi sonuçlanıyor,hayırlı olsun,sende benim gibi Çandarlıdan çıkmazsın artık. :)

evet önderciğim dilekçeyi verdim takipteyim. ayrıca çok sağolasın nazik mesajın için. görüşüp konuşmak umuduyla sevgilerimle.

delvel 12-04-2011 21:59

mazhar abi çeteylede karşılaşmışsın:D
emekliliğinde maaşı hak kazanmanada sevindim darısı bizim başımıza:)
darısı bizim başımıza:D
süleyman abimle beraberde bu keyifili günü tamamına erdirmişsiniz:)
paylaşım için teşekkür ederim

Halil İplikçi 12-04-2011 22:13

sen de bizim tarafa geçmişsin artık ağlasın balıklar kutlarım

Yağız DEMİR 12-04-2011 22:17

mashar abı nıce saglıklı mutlu yaslara
ve bu arada emeklılıgınde hayırlı olsun abım

Necati ARAT 13-04-2011 07:00

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Abim öncelikle sağlıklı seneler dileyerek Emekliliğini kuttarım..

Harika bir ortam olmuş nefis beraberlik bir av turuylada noktalanmış..
Sohbetiniz daim olsun..

erkepli 13-04-2011 07:12

Öncelikle dogumgününüz kutlu olsun,nice saglıklı yıllar dilerim,emekliliğinizde hayırlı olsun darısı başımıza:))

mazhar üzümcü 13-04-2011 09:32

teşekkür

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 104640)
mazhar abi çeteylede karşılaşmışsın:D
emekliliğinde maaşı hak kazanmanada sevindim darısı bizim başımıza:)
darısı bizim başımıza:D
süleyman abimle beraberde bu keyifili günü tamamına erdirmişsiniz:)
paylaşım için teşekkür ederim

evet veli kardeşim tam bir balık çetesi tabiki bu işin şakası. güzel mesajındaki temennilere senin adına bende diliyor sevgilerimi iletiyorum.

mazhar üzümcü 13-04-2011 09:36

teşekkür

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 104641)
sen de bizim tarafa geçmişsin artık ağlasın balıklar kutlarım

evet halil abim kervana katıldık. artık balıklarmı ağlar yoksa bizmi ağlarız bilemiyorum. mesaj için çok sağol sevgilerimle

mazhar üzümcü 13-04-2011 09:38

teşekkür

Alıntı:

erkepli tafarından gönderildi (Mesaj 104645)
Öncelikle dogumgününüz kutlu olsun,nice saglıklı yıllar dilerim,emekliliğinizde hayırlı olsun darısı başımıza:))

remzi kaptanım mesajında belirtiğin güzel temennileri bende senin için diliyorum sevgilerimle.

mazhar üzümcü 13-04-2011 09:44

teşekkür

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 104643)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Abim öncelikle sağlıklı seneler dileyerek Emekliliğini kuttarım..

Harika bir ortam olmuş nefis beraberlik bir av turuylada noktalanmış..
Sohbetiniz daim olsun..

bilgisayarı konuşturan kardeşim necatim. çok sağol hem rapor hemde diğer güzel temennilerin için. aynı temennileri bende senin için diliyor sevgilerimi iletiyorum.

Necati ARAT 13-04-2011 09:48

Alıntı:

mazhar üzümcü tafarından gönderildi (Mesaj 104651)
bilgisayarı konuşturan kardeşim necatim. çok sağol hem rapor hemde diğer güzel temennilerin için. aynı temennileri bende senin için diliyor sevgilerimi iletiyorum.

Abim kusura bakma ...:(
Aslında dün uyanmam lazımdı imzanı düzenlerken..:'(
Aklımda değil inan tarih...;)

Yoksa ayrı bir konu açıp benim kutlamam gerekirdi ..:helal:
Afola..
:P:P

Çağatay 13-04-2011 10:10

Mazhar bey, doğum gününüz kutlu olsun, emekliliğiniz de hayırlı olsun. Tadını çıkararak mutlu bir emeklilik yaşamı diliyorum.

mazhar üzümcü 13-04-2011 10:21

teşekkür

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 104642)
mashar abı nıce saglıklı mutlu yaslara
ve bu arada emeklılıgınde hayırlı olsun abım

çok sağol yağızım rapora yazdığın güzel temenniler için aynı temenniler ile birlikte sevgiler.

mazhar üzümcü 13-04-2011 10:29

teşekkür

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 104652)
Abim kusura bakma ...:(
Aslında dün uyanmam lazımdı imzanı düzenlerken..:'(
Aklımda değil inan tarih...;)

Yoksa ayrı bir konu açıp benim kutlamam gerekirdi ..:helal:
Afola..
:P:P

necatim bu vesile ile sitemizin yönetici arkadaşlarımıza bir önerim olacak aynı benimkini yaptığın gibi yapıp doğum tarihlerini ve telefonlarınıda yazalım. böylece bütün üyelerimizin mutlu günlerini paylaşmış oluruz.telefon ilede ulaşma imkanı her konu için kolay olur.

kaptankarabulut 13-04-2011 12:14

Mashar kardeşim,buralara kadar zahmet edip ziyaretimize gelmen inan bizleri mutlu etti.Ayaklarına sağlık.Sayende seninle birlikte bende keyifli bir gün geçirdim.Ziyaretlerinizin devam etmesi dileğimle..

mazhar üzümcü 13-04-2011 13:36

teşekkür

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 104658)
Mashar kardeşim,buralara kadar zahmet edip ziyaretimize gelmen inan bizleri mutlu etti.Ayaklarına sağlık.Sayende seninle birlikte bende keyifli bir gün geçirdim.Ziyaretlerinizin devam etmesi dileğimle..

süleyman abi incelik göstermişsin esas zahmeti sizler ettiniz beni ağırlıyarak. inşallah yine güzel bir günde buluşmak ümidi ile teşekkürler ve sevgiler.

mazhar üzümcü 13-04-2011 13:41

teşekkür

Alıntı:

Çağatay tafarından gönderildi (Mesaj 104654)
Mazhar bey, doğum gününüz kutlu olsun, emekliliğiniz de hayırlı olsun. Tadını çıkararak mutlu bir emeklilik yaşamı diliyorum.

çağatay kardeşim güzel mesajın için teşekkür ediyor. güzel temennileri bende senin için diliyorum sevgilerimle.

TUĞYAN 13-04-2011 14:00

Hayırlo olsun sağlıkla yeme dileği ile allah bizede nasip etsin

Hasan BALIKÇI 13-04-2011 17:09

Mazhar biladerim öncelikle doğum gününü kutlamak isterim.:)
sevdiklerin ve sevenlerinle uzun ömürler dilerim.:)

gelelim emekliliğine allah sağlık sıhat ve mutlulukla maaşını harcamanı nasip etsin.:helal::helal:artık keyfini çıkarma zamanı gelmiş.:)seneyede nasip olursa yanındayım ;)

av konusuna gelince yemiş içmişsiniz öyleki yanındaki kişiler süleyman abimiz olsun taygun ve anıl olsun tek kelime ile yürekleri çok büyük :)karşılamada kesinlikle kusur etmezler ellerindekini seve seve paylaşır ve sunarlar.:)

hele bir sunmasınlar göreyim.:hıııı:sitemizin amacı zaten dostluk ve paylaşımdır :)

inşallah bu birliktelikler uzun yıllar sürer :)

sakara 13-04-2011 17:57

mazhar tertipim ilk olarak doğum günün kutlu olsun sevdıklerınle sağlıklı ve mutlu yaşamanı dilerım ,bende tam 1 yıl evvel bu ay emekli olmuştum ,ama tadını işten güçten çıkaramıyorum, Emekliliğinide bu genç yaşta kazandığın için seni tebrik ederim inşallah bir gün tanışır iki emekli olarak balık avına gideriz her şey gönlünce olsun

trakonya55 13-04-2011 18:56

Doğum günün kutlu olsun Mazhar,nice yıllara.Emekliliğinde hayırlı olsun,inşallah her şey gönlünce olur.İki güzel kutlamayı denizde yapmanda ayrı güzellik olmuş.Bereketli afiye olsun.

mazhar üzümcü 13-04-2011 19:11

teşekkür

Alıntı:

TUĞYAN tafarından gönderildi (Mesaj 104665)
Hayırlo olsun sağlıkla yeme dileği ile allah bizede nasip etsin

çoksağol kubilay ALLAH sanada nasip etsin sevgilerimle.

mazhar üzümcü 13-04-2011 19:20

teşekkür

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 104668)
Mazhar biladerim öncelikle doğum gününü kutlamak isterim.:)
sevdiklerin ve sevenlerinle uzun ömürler dilerim.:)

gelelim emekliliğine allah sağlık sıhat ve mutlulukla maaşını harcamanı nasip etsin.:helal::helal:artık keyfini çıkarma zamanı gelmiş.:)seneyede nasip olursa yanındayım ;)

av konusuna gelince yemiş içmişsiniz öyleki yanındaki kişiler süleyman abimiz olsun taygun ve anıl olsun tek kelime ile yürekleri çok büyük :)karşılamada kesinlikle kusur etmezler ellerindekini seve seve paylaşır ve sunarlar.:)

hele bir sunmasınlar göreyim.:hıııı:sitemizin amacı zaten dostluk ve paylaşımdır :)

inşallah bu birliktelikler uzun yıllar sürer :)

çok sağol üstad temennilerin için. ALLAH sanada nasip etsin inşallah. arkadaşlar sağolsunlar büyük misafirperverlik gösterdiler. hepside pırıl pırıl insanlar daha tanışamadıklarımında öyle olduklarını biliyor ve başta sen olmak üzere herkeze sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

mazhar üzümcü 13-04-2011 19:26

teşekkür

Alıntı:

sakara tafarından gönderildi (Mesaj 104675)
mazhar tertipim ilk olarak doğum günün kutlu olsun sevdıklerınle sağlıklı ve mutlu yaşamanı dilerım ,bende tam 1 yıl evvel bu ay emekli olmuştum ,ama tadını işten güçten çıkaramıyorum, Emekliliğinide bu genç yaşta kazandığın için seni tebrik ederim inşallah bir gün tanışır iki emekli olarak balık avına gideriz her şey gönlünce olsun

çok güzel temenni ve teklife teşekkürler ediyorum.tertibim bende tanışarak av yapmaktan büyük mutluluk duyarım. haberleşelim adnan tertibim sevgilerimle.

mazhar üzümcü 13-04-2011 19:33

teşekkür

Alıntı:

trakonya55 tafarından gönderildi (Mesaj 104682)
Doğum günün kutlu olsun Mazhar,nice yıllara.Emekliliğinde hayırlı olsun,inşallah her şey gönlünce olur.İki güzel kutlamayı denizde yapmanda ayrı güzellik olmuş.Bereketli afiye olsun.

orhan abiciğim. güzel temennilerine ve rapor için yazdıklarına çok teşekkürler.senin için bende en güzeli ve hayırlıyı diliyor sevgilerimi iletiyorum.

oscar kaptan 14-04-2011 16:30

Tebrikler

Mazhar abi Yeni yaşın kutlu bundan sobnraki hayatın mutlu olsun. 1964 doğumlu olarajk emekli olduğuna göre bizimde şunun şurasında 1 senemiz kalmış. İnşallah allah o günleri bize de gösterir. Keşke bizim limasna geldiğinizden benimde haberim olsaydı. sizinle tanışmaktan onur duyardım. Tekrar mutlu yaşlar. Gönlünce ve sağlıklıcxa yaşa.

EAKSOY 14-04-2011 22:58

Nice uzun yıllar diliyorum, Süleyman abinin yegane özelliğidir: asla eliniz boş göndermez :)

mazhar üzümcü 15-04-2011 17:46

teşekkür

Alıntı:

oscar kaptan tafarından gönderildi (Mesaj 104712)
Mazhar abi Yeni yaşın kutlu bundan sobnraki hayatın mutlu olsun. 1964 doğumlu olarajk emekli olduğuna göre bizimde şunun şurasında 1 senemiz kalmış. İnşallah allah o günleri bize de gösterir. Keşke bizim limasna geldiğinizden benimde haberim olsaydı. sizinle tanışmaktan onur duyardım. Tekrar mutlu yaşlar. Gönlünce ve sağlıklıcxa yaşa.

oskar kaptan çok güzel sözler içeren mesajından ötürü teşekkürler. evet senin emeklilikte yaklaşıyor. bende senin için emekliliğe ulaşmanı ALLAHTAN diliyorum. inşallah bir başka ziyarette bir araya geliriz. bende seninle tanışmayı ve sohbet etmeyi çok istiyor sevgilerimi iletiyorum.

mazhar üzümcü 15-04-2011 17:50

teşekkür

Alıntı:

EAKSOY tafarından gönderildi (Mesaj 104733)
Nice uzun yıllar diliyorum, Süleyman abinin yegane özelliğidir: asla eliniz boş göndermez :)

ersoy kardeşim mesajınla beni mutlu kıldın çok sağolasın.

Taygun KOCABIYIK 17-04-2011 07:14

Mazhar abi işlerimizden dolayı seninle birlikte balığa gelemedik artık bir gün Gri'ye bekleriz seni :)
Tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum umarım en kısa sürede tekrar görüşürüz hatta ufak çaplı bir kıyı avında birlikte oluruz.

mazhar üzümcü 17-04-2011 20:29

teşekkür

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 104822)
Mazhar abi işlerimizden dolayı seninle birlikte balığa gelemedik artık bir gün Gri'ye bekleriz seni :)
Tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum umarım en kısa sürede tekrar görüşürüz hatta ufak çaplı bir kıyı avında birlikte oluruz.

daha ne yapacaksınızki taygunum. bende siz değerli genç kardeşlerimle tanışmaktan ötürü çok mutlu oldum. inşallah kıyı avındada birarada olmak dileği ile sevgiler.

serkan KSK 19-05-2011 10:39

abi doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu bir hayat dilerim

mazhar üzümcü 20-05-2011 18:46

teşekkür

Alıntı:

serkan KSK tafarından gönderildi (Mesaj 106837)
abi doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu bir hayat dilerim

teşekkürler serkan güzel temennilerin için allah sanada nasip etsin sevgilerimle.

Saat 19:09.