![]() |
Sis Balığı Av Raporu (Şanlıurfa-Birecik)
Av Tarihi : 26/03/2011 Cumartesi 15:00-16:30
Kullanılan Yem : 3 no mepps Avlak : Fırat Nehri (Şanlıurfa-Birecik) Misina : 0.30 mm Kamış : Cormoran Bull FighterX 2.40 m Makina :Quantum Fx30 Yakalanan Balık Sayısı : 6 Merhaba arkadaşlar biraz gecikerekte olsa Güzel ilçemin Tam içinden geçen fırat nehrinde yaptığım sis balığı avına ait raporu sizlerle paylaşmak istedim. Her zaman olduğu gibi balık tutmaya yanlız gittiğimden maalesef avlakta fotoğraf çekme imkanı bulamadım. Yorumlarınızı şimdiden bekliyorum... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Paylaşım için teşekkürler. Çok enteresan balık morfolojik olarak deniz levreği ile hemen hemen aynı ama Cyprinidae familyasından, yani sazangillerden.
Bilimsel adı : Aspius vorax |
Allah nazardan sakınsın, yiğeninde maşallahı var :)
Balıklarda ona keza, gayet güzel görünüyorlar. Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimle. Rastgelsin ... |
kutluyorum.paylaşım için teşekkürler.deniz levreğine çok benziyor.bereketli
olsun |
bereketli güzel av olmuş bol trofeli avlar dilerim .paylaşıma teşekkürler.
|
balıklar çok şahane paylaşım için teşekkürler. afiyet şeker olsun.
|
Arkadaşım nefis bir av yapmışsın. Sana daha bereketli avlar dilerim. Diğer arkadaşlarında söylediği gibi aynı deniz levreği, lezzeti nasıl acaba? Yinede tebrikler afiyet olsun. Paylaşımlarını bekliyoruz. Tekrar hoş geldin.
|
,maşallah, avların daim olsun
|
harakiri abi/kardeş cok güzel balıklar.. tebrik ederim..
imza ayarlarınızıda tamamlarsanız size daha iyi hitap etmiş oluruz.. |
kardeş sen onlara sanki harakiri yaptırmışsın gibi duruyorlar şaka biryana harika iş yapmışsın seni kutluyoruz ve avlarının daim olmasını diliyoruz sis balığı demişsin ama bana biraz kepenez dediğimiz (tatlısu levreği)balık gibi geldi harika görünüyorlar tekrar kutluyoruz
|
Değerli üyemiz..
Öncelikle imza ayarlarınızı tamamlasınız size hitabet konusunda sıkıntı yaşamamış olup daha samimi bir giriş yapabilirdik..:( Neyse av kınusuna gelince... Konu girişi çok güzel, kullanılan takımlar tek tek anlatılmış, mera olarakta balığın yakalandığı yer belirtilmiş buda güzel..:helal: Balıklarda diğer yorum yapan arkadaşlarımızında belirttiği üzere harika ..:helal: Senin belirttiğin gibi avlaktan hiç resim yok:( Tek başına gitmeniz balıklar ile çekim yapmanızı engellemiş ancak yinede avlaktan bir iki kare foto ve balıkların su kenarındaki görüntüleri, yada makinayı ayarlayıp 10 saniyeliğine karşısına geçmenizde yeterliydi..;) Kendimi bir ara kaptırdım sanırım Yetenek sizsinizdeki jüri üyeleri gibi..:D:D Ama sen demişsin yorumlarınizi bekliyorum diye..:):D:D Neyse bir sonraki avında başarılar diler bu eleştirileride göz önünde tutarsınız umarım..;) Notum 10 üzerinden 8 .....:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Maşşallah ben ce bu çocuğun kısmetii.. Rastgele..
|
Balıklar tatlısu levreğine benziyor.Çok yakışıklı,güzel balıkmış.Eline sağlık,afiyet olsun.
|
Saat 10:56. |