![]() |
Çeşmealtı Raporu 30 nisan 2011
Bu sabah iki arkadaş Engin kaptan ve ben uzun süredir çıkamadığımız havaların müsade etmediği avımızı gerçekleştirdik.Sabah 10.30 da Kılıç Koyundaki kerterizimize çapamızı attık.Yemimiz taze sardalya ve mamun idi.Gündüz sert bi hava yaptı ama akşama doğru hava yattı.Balık çok iştahsızdı, çünkü yakaladığımız tüm balıkların irili ufaklı içinden yumurtalar çıktı.Çok fazla adet yapmasakta hasret kaldığımız denizle buluşmak çok keyif verdi.Tüm rastgelsin ailesine selamlar.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Paylaşım için teşekkürler Abi. Gözümüzün pası silindi. :)
|
Raif abi seni ve Engin kaptanı tebrik ederim. Denizde geçen güzel bir günü balıklarla süslemişsiniz. Öğleden sonraya kadar hava sertti. Sonra kalan havada denizde olmanın güzelliği de ayrı olmalı.
Avlarınızın rastgelmesini dilerim. |
abi paylaşım için teşekkürler Süleymanın dediği gibi gözümüzün pası gitti :) en kötü avlarınız böyle olsun :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Maşalah Raifcim balıklar süper daha iyilerine inşallah.
|
Alıntı:
|
raif kaptan paylasım icin tesekkurler birdahaki avın daha bereketli olmasını diliyorum
|
tebrik ederim sizleri inşallah havalar düzelince çok daha iyi avlar sizlerle olur
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim Serhat.
|
RAİF abı paylasım ıcın tesekkurler
|
Alıntı:
|
tebrikler raif kardeş afiyet olsun rast gele.
|
Tebrikler Raif abi (kaptan) ve Engin kardeşim (kaptan) :)
İki kaptan bir arada oldumu balıkta muhakkak tekneye giriyor. Özlenilen görüntüler, teşekkürler paylaşım için. Çok daha iyilerinin de fotolarını bekliyoruz. Rastgelsin... |
Raif abicim ellerinize sağlık,inan yakaldığınız balıklar az değil çünkü bir çok dostum boş geldiler avdan.
Dün gece bende kıyıdan tek mırmırla avımı sonlandırdım,ama açıkta avlanan arkadaşlarım sizinkadar bile yakalayamamışlar. tebrik ederim rasgelsin ustacım. |
Abi tebrik ederim güzel av olmuş bizde dört gözle kavuşmayı bekliyoruz denizle......
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tebrikler güzel bir av günü olmuş balıklar ve ve deniz harika görünüyor bu güzel kareleri izlerken keyif aldım .
Ben deniz konusunda oldukça acemi ve bilgisizim yararlı paylaşımlarınızı ve raporlarınızı dikkatle izleyeceğim. Teşekkürler Rastgelsin. |
Raif abim kutlarım..
Engin abimle Felekten bir gün çalmışsınız.. Çalıpta iyi yapmışsınız .. Geçen uzun zamanın üzerine pasınızı atmış bir sonraki avada hazırlanmış gibi duruyorsunuz.. Her zamanki kırmızılarında gönlünü çalıp tekneye misafir etmeşsiniz.. Lidakilere bir şey demiyorum onlar yanında çıtır Senin esas işin Kırmızılar .. Devamını bekliyorum abim.. Paylaşım için teşekkür ederim Emeğine sağlık.. |
Raif abi tebrik ederim.
Güzel bir havada güzel balıklar yakalamışsınız. Engin kardeşimide kutlarım sana eşlik etmiş. Çeşmealtı hareketlenmeye başladı artık bundan sonra güzel raporlar gelmeye başlar. |
kaptan kutluyorum.sizden önümüzdeki günlerde daha güzel raporlar gelecektir
eminim |
Raif kardeşim paylaşım için teşekkürler.Artık balıkta yavaş yavaş hareketlilik başladı. Umarım önümüzdeki günlerde daha bereketli avlarımız olur..
|
Tebrikler Raif bey.Yinede akşam yemeklik av yapabilmişsiniz.Aynı zamanda balıkların hala neden iştahsız olduklarınıda çözmüş olduk sayenizde.Rastgelsin.
|
çok güzel balıklar raif kardeşim. beraberde avlanabilmek dileklerimle sevgiler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
raif abim ben bu sitede yeniyim ama balıklar süper rastgelsin inşallah
|
Raif abi güzel bir av olmuş paylaşım için teşekkürler...
|
Cam gibi avlar maaşallah pırıl pırıl.Bereketli olsun Raif abim devamını dilerim..
|
Saat 16:40. |