![]() |
Teşekkür
01.05.2011 tarihinde yapılan tekneden balık avı organizasyonunda başta Kamil hocam ve ÖNER bey olmak üzere emeği gecen herkese teşekür ederim. Balığı yakalayamasakta eğlenceli hoş sohbet bir gündü..
|
Alıntı:
|
Ben çok istedim ancak işlerden dolayı katılamadım umarım keyifli geçmiştir ayrıca bir kıyı org. sezinledim inş. ona katılmak nasip olur yapılırsa....
|
Bende katılmayı çok isterdim bu organizasyona ama malum... dersler ve sınavlar :S
|
Erdoğan abime, Öner kardeşime ve Kamil hocama ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Manisa Team olarak harika bir yolculuk ve güzel bir gün geçirdik. Sürüden ayrı kaldım ve kurtlar kaptı beni ama olsun. Dersimizi almış olduk :) Kalfa Hasan abimede ayrı bir teşekkür ederim, o yorgunluğun üzerine beni yürütmeyip tam olarak kapının önüne kadar getirdiği için, çok makbule geçti valla :) |
Sığacığa gidiş dönüş ve manisa grubu olarak emeği geçen Öner ,
Erdoğan,ve Kamil biraderlerime teşekkür ederim |
Alıntı:
Alıntı:
|
masisa grubuna gönülden teşekkür ederim. sitenin denizli temsilcisi olarak kendileriyle 2. sefer bir araya gelmek çok güzeldi.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bende Manisa grubuna bu güzel günde aramıza katıldıkları için teşekkür ediyorum.
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 15:29. |