![]() |
Güzel bir açılış yaptım
yenı sezona guzel bır pazar gunuyle açdık ve guzel de bır gün geçırdık,, herkese rast gelsin
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Koçlar gibi maşaallah; tebrikler.....
|
Güzel başlamış,güzel devam etsin inşallah.Bol şanslar,rastgelsin..
|
maşşallah kuzuları sıralamışsın.allah devamını getirir inşallah herkese selamlar.
|
Mesut kardeşim süper bir av olmuş kutlarım seni,avlarının devamını dilerim.:)
|
yorumlarınız için tşkr ederım.. herkese rast gelsinn..:)
|
Çok güzel bir açılış olmuş tebrikler,ALLAH devamını getirmeyi nasip etsin.;)
Dikkatimi çeken ve beni meraklandıran bişe gözlemledim fofolarda göl kenarında elinizde tutarak çektiginiz fofoda balığın kuyrugu yelpaze gini mahşallah ama evde çekilen fofoda balıkların kuyrukları tiftilmiş ve kopmuş görüküyor acaba bunları bişemi ısırıyor ( kerevit veya yengeç gibi bişemi):( |
mesut kardeş balıklar çok güzeller maşallah eee birde yerini ve hikayesini yazsaydın çok daha şık olurdu. avlarınız bereketli olsun her daim.
|
Mesut bey kutlarım güzel bir av ..
Resimler güzel av günü hakkında ve kullanılan takımlar ile ilgilide bilgi verseniz dahada güzel olacak.. Paylaşım için teşekkürler.. |
Mesut Abi tebrikler süper av olmuş paylaşım için teşekkürler.
|
Mesut abi balıklar çok güzel gözüküyor.
Kuzular yanyana yatınca daha bi güzel durmuş :) Devamını diliyorum abi. Rastgelsin :) |
mesut eline sağlık afiyet olsun devamını dilerim:helal:
|
abi maşallah çaok güzel av olmuş allah herkese nasib etsin
|
Saat 09:13. |